Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
Hello mindenki
Olyan kérdésem lenne hogy adott egy htc blue angels és olyan probléma lenne hogy az AS az istenért se akar összekapcsolódni vele.az elején az usb driver-el voltak gondok de megoldottam hogy megfelelő legyen az az ne írjon ki hibát(lehet hogy az usb driver a gondja). Dokkolon keresztül csatlakozik a képhez a kütyü külön usb kábelem nincs de nem hiszem hogy ez gond lenne. szóval a kérdés az lenne mi lehet a probléma AS több verziójával is próbálkoztam és a rendszer a sz.gépen most lett újra téve XP sp3. Több fórumot is át böngésztem nem igazán találtam megoldást.
Előre is köszi
-
Balázs_a_laz
aktív tag
válasz
Balázs_a_laz
üzenetére
Megoldódott, nem támogatja a telefon a szolgáltató szerint sem, így nem is lehet blackberry rajta...
Azért köszönöm a segítséget

Üdv,
Balázs
-
Balázs_a_laz
aktív tag
Hát még én, hogy sajnálom.
Az a baj, hogy valamiért a Samsung-nál nincs support blackberry-hez, és a blackberry.com-on sincs Samsung support. Így feltettem egy HTC-hez való blackberry-t, de mivel a regisztráció IMEI-szám alapú, így ki bírja szűrni, hogy - bár winmobil-os készülék, és támogatottnak kellene lennie - nem támogatott márkáról van szó, és bontja a kapcsolatot, még mielőtt a szolgáltatáshoz szükséges PIN kódot regisztrálná nekem a készülékre.
Remélem érthető voltam

szerk.: helyesírás
-
erdoke
titán
válasz
Balázs_a_laz
üzenetére
Sajnos a BB-hez láma vagyok, úgyhogy csak eddig voltak ötleteim.

-
-
erdoke
titán
válasz
Balázs_a_laz
üzenetére
WM6-ra való kliens programot telepítettél?
-
kingabo
őstag
válasz
Balázs_a_laz
üzenetére
Lehet hülyeséget kérdezek, de a blackberry szolgáltatás nem csak blackberry gépen működik?

-
Balázs_a_laz
aktív tag
Sziasztok!
Nagy gondban vagyok. Valahogy blackberry szolgáltatást kell csiholnom egy telefonra (samsung i780). fel is telepítem, de sehogyan sem enged regisztrálni, nem kapok PIN kódot. kb 2-3 másodpercre felkapcsolódik mobil nettel, a program azonosító fülén lehet látni, hogy kap is 2-3 másodpercre ip címet, de a PIN kódnál továbbra is "várakozás" felirat van, majd bontja a kapcsolatot. wifi-vel, usb kábellel még eddig sem jut el, azzal a blackberry nem tud mit kezdeni, a mobil netet erőlteti, csak azon keresztül kapok pár másodpercre ip címet.
Valakinek valamilyen ötlet?
Előre is köszi,
B
-
DiamondBack
senior tag
paff... legkozelebb elolvasom az elottemlevo hozzaszolasokat

-
DiamondBack
senior tag
sziasztok pdasok. kerdesem a kovetkezo. eladosorba kerult a htc kaiserem es van rajta kb 300 sms ami fontos lenne ha megmaradna. letezik mod amivel ki tudnam oket masolni az asztali gepre illetve van valami szinkronizalo progi ami kezelne ezt? az actyvesyncben nem talaltam ilyen opciot. elore is koszonom
-
erdoke
titán
válasz
wolfman
üzenetére
Névjegyzék, üzenetek, naptárbejegyzések és tetszés szerinti könyvtárak lementésére és visszaállítására ott az ingyenes PIM Backup, nem muszáj ágyúval lőni arra a verébre.

-
kingabo
őstag
válasz
wolfman
üzenetére
"A problémám az, hogy a Windows Mobile Device Center egyszerűen nem működik.
Állítólag ha rádugom a telefonom a gépre, egyből leszedi a windows a programot. Most rádugtam, leszedte, de nem indul el! Ilyenkor mi van?"Nálam a gépet újra kellett indítani és utána működött, igaz 32bites w7 meg htc. Esetleg, ha fut a telefonon az active sync, akkor azt lőd ki.
-
wolfman
veterán
Segítsetek légyszíves!
Van egy Samsung Omniám és szeretném a telefonkönyvemet lementeni gépre. Olvastam, hogy Activesync-el és SPBbackup-al ez lehetséges. Windows 7 64bit-et használok.
A problémám az, hogy a Windows Mobile Device Center egyszerűen nem működik.
Állítólag ha rádugom a telefonom a gépre, egyből leszedi a windows a programot. Most rádugtam, leszedte, de nem indul el! Ilyenkor mi van? -
gabor85
őstag
Eddig úgy túnik hogy megoldódott:
Ebben a fórumban van ez a link. Ezzel felfríssítettem.
Működik faszán, kibaszottul gyors. De angol. Azért ragaszkodok a magyarhoz.
Leszedtem az Asus Supportján lévő magyar ROMot, nyelvkülönbözőség miatt nem engedte felrakni, WM6 alól. Mit volt mit tenni, átneveztem a magyar image fájlt a fórumban javasoltra (A639_K733.DIO), és frissítettem (boot menü elérése: bekapcsoló+reset+ok gomb lenyomása, max 2GB os SD kártyával FAT16 fájlrendszerrel), szintén nem indul.
Most visszarakom a Rapidos ROMot, aztán holnap még baszakolódok vele. Viszont Ezzel fogok netelni, jeeeeeeee
-
gabor85
őstag
válasz
korpicschess
üzenetére
eszközkezelőben Asus USB Sync néven felismeri, Windows Mobile Device Centert leszedte de ennyi
Hogyan rakjak rá ROMot? -
Krisz79
őstag
Sziasztok.
Nekem 1 Mio P550-em van.
Milyen okosságok léteznek hozzá? program, igo,stb:?
Köszönöm. -
gabor85
őstag
Sziasztok. Hogyan kell feléleszteni egy nem bootoló Asus MyPal A639 PDA+GPS-t? Csak az Asus logó jön be, utána semmi, meg is áll itt.
Hard reset már volt, az eredménye annyi hogy az indítási animáció kb fele olyan gyors!
Próbáltam SD kártya nélkül és formázott SD kártyával is (FAT16) de semmi. Próbáltam az akksit kivenni egy napra hátha lesz eredménye, szintén semmi. Tudnátok segíteni? Köszi. -
kingabo
őstag
válasz
shark55
üzenetére
Ja, hogy a progi menc kiterjesztéssel állított vissza mindent memória kártyán?
Pf, nincs 5letem, hogy lehetne javítani. Talán egy újboli visszaállítást lehetne probálni, hátha.
Én is nemrég szívtam meg egy backup progival a pc-n
kiprobáltam, a rendszerem törölte, majd nem tudta visszaállítani a backup-ot.
Backup készítés elött fel sem merült bennem, hogy backup-ot kéne csinálni(remélem érthető mire céloztam). 
-
tiko76
aktív tag
nem tud valaki spb time 3-hoz magyarositást?
-
shark55
csendes tag
Hali tud valaki segíteni nekem ? A pimbackup-al lementettem elvileg mindent a pda-ról mert szervízbe volt és most hogy megkaptam nem tudom vissza állítani mert minden fájl, kép stb ami a memória kártyán volt annak a kiterjesztése .menc pl: kép52.jpg.68017f83.menc, ha átirom a nevét ilyenre ( kép52.jpg) nem lehet inditani :S Tud valaki segíteni?
Előre is kösz -
-
zazazu
csendes tag
neverloss- PNA-t hogy tudom frisiteni ?
-
havast
aktív tag
hello! azokhoz akik tuningoljak a pdajukat lenne 1 kerdesem...
nekem van 1 asus p526 gepem 200 MHz-es TI OMAP850 cpu-val.
valaki aknek van ilyen probalkozott mar a tuningolasaval???ha igen,akkor milyen orajeleken stabil,illetve hosszu tavon mennyire tesz be a tuning a pda elettartamanak???
mert szeretnek legalabb 10,vagy annal tobb szazalekot plusszba kicsikarni belole,h ne legyen problemam a filmlejatszassal, es az igo is gyorsabb legyen..
elore is kosz a valaszokat,es a segitseget!!!!
-
Tv
senior tag
Azt javaslom, hogy ne frissíts romot rajta. Ahogy nézem, ez már bőven nem az első kiadott rom-ja a készüléknek (persze azért van sok újabb is), szóval az alapvető hibák már biztos ki vannak benne javítva. Igazából nem tudom mi lenne a célod a frissítéssel, de sztem erre a készülékre nem jó ötlet túl új/telepakolt romot tenni. Csinálj egy hardresetet szerintem, aztán használd. Ennyi

-
kingabo
őstag
Ezeket a verzió számokat durva példával élve kb kezelheted úgy, mint a gépeden: az egyik sp3as xp a másik w7. (rom verzió szám) Pl a vga-dhoz (meg a többihez) az xp-s driver nem lesz jó a w7hez valószínűleg. (radio vesion)
"ezt találtam a neten, az xda oldaláról jutottam de:
http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Wizarditt mire kattintsak?
"List of Wizard-compatible ROMS" ?"
Ezeket linkeltem a korábbihsz-emben.
"mert ha ott vagyok, számomra semmi nem derült ki, nem tudom mit takar a táblázat, mi micsoda."
Az oldal tetején van egy minta táblázat benne magyarázatokkal, hogy melyik sor mit jelent. Ez gondolom gyors áttekintésre jó, a rom topikjában van leírva minden fontos infó. Ha érteni akarod miért jött létre ez a táblázatos oldal: itt van ömlesztve az összes létező rom, itt aztán elég nehéz átlátni a dolgokat.
Egy jó tanács: ha nincs időd / kedved átrágni magad az xda wiki-s leírásain, kétszer is gondold meg, hogy belekezdesz-e! Mert ha elrontod a géped azért CSAK Te vagy a felelős. (bocs, de az az érzésem, hogy nem nagyon olvasol utána a dolgoknak vagy csak átfutsz rajta és nem tudod mi miért van, miért kell, így könnyen csalódás érhet, vagy még rosszabb)
-
csyo
senior tag
válasz
kingabo
üzenetére
köszi.
ezt irja nekem:
ROM version 1.6.7.1 WWE
ROM Date 11/28/05
Radio version 01.30.10
Protocol version 4.0.13.24
ExtROM version 1.6.7.101ezt találtam a neten, az xda oldaláról jutottam de:
http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Wizarditt mire kattintsak?
"List of Wizard-compatible ROMS" ?
mert ha ott vagyok, számomra semmi nem derült ki, nem tudom mit takar a táblázat, mi micsoda.a fenti adatokhoz nekem mi passzol?
-
kingabo
őstag
"Honna tudom meg a rom verzióját?"
Start menü: Setting: System fül: Device information, Rom verion sor.
"továbbá a xda-n nem igazodok ki, hol taálom meg az ajánlott radio romot hozzá?"
Az adott rom topikjában kéne leírva lennie, amit az előző hsz-ben linkeltél, abban pont nem írják. Ha valami gondod támad a telefon résszel egy új rommal, akkor frissítsd a mostaniról a legújabbra. (korábban linkeltem ha jól rémlik hol vannak a rádió romok)"azt hittem eddig, hogy a radio rom, meg az oprendszer az ugyanaz..."
Ez nagyon nem igaz. A rádió romot fogd fel mint egy drivert a telefon részhez, amire az oprendszernek szüksége van.Ajánlom, hogy mielött belekezdesz olvasd el a faq-t FIGYELMESEN, mert így elég könnyen tönkre teheted a géped. A rom-hoz amit linkeltem, itt a figyelmeztetés rész, itt is rengeteg fontos dolog le van írva.
-
csyo
senior tag
válasz
kingabo
üzenetére
Az én ppc-mhez minden romhoz van egy ajánlott rádió rom, amivel használni célszerű. Elvileg lehet másikkal is használni, csak olvastam olyat, hogy többet fogyaszt, eldobálja a hálózatot...
nekem most nem sikerült frissiteni a romot. Hogyan tudom megnézni, hogy mi a gyári rom ami rajta van? gyárilag van rajta oprndszer, meg rom. és gyrilag független a pda.
Honna tudom meg a rom verzióját?továbbá a xda-n nem igazodok ki, hol taálom meg az ajánlott radio romot hozzá?
(azt hittem eddig, hogy a radio rom, meg az oprendszer az ugyanaz, vagyis ha felteszem, akkor azzal együtt az oprendszer is bekerül a pda romjába - megkavarodtam hogy is van ez)
-
csyo
senior tag
Radio rom-t inkább ne frissíts, ha nem muszáj. Inkább csak az OS-t ,főleg ha kezdő vagy még a dologban (én is az vagyok). Nem arról van szó, hogy bonyolult lenne, de sok készüléket véglegesen használhatatlanná tesz, ha nem megfelelő radio kerül rá (legalábbis xda-n rengetegen panaszkodnak erre, és több helyen fel is van hívva a figyelem, hogy radiot csak akkor frissíts ha muszáj). A wizard-ra szerintem wm 6-nál újabbat nem érdemes tenni, mert nem túlzottan erős a processzora. A frissítést én mindenképp sd kártyáról ajánlom, teljesen feltöltött akksival. Én jobban kedvelem a sima (pl. Htc) romokat, mint amibe pakolászva van minden ész nélkül. Aztán majd alakítod ahogy szeretnéd.
okés. ezt hogy tudom megtenni?
letöltöm a win mobil 6.1et mondjuk ezt: [link] és felteepitem egyszerűen?
vagy ez most OS, vagy radio rom? Már belekavarodtam, hogy mi micsoda:-(
--
SD kártyáról hogyan frissitek? Egyelőre nem sikerült feltenni semmit, de jo lenne, hogy gyoritani tudnék rajta valamit...
Meg kellene rá audio és média lejátszó is, meg hogy tudjak netes rádiót hallgatni, mint az asztali pc-men winampon keresztülde nem tudom hogy lehet ezt megtenni
-
legiaap
félisten
Első benyomás:
- Sokkal gyorsabb, mint az előző Mini 5
- Nem tudok belépni a fórumba, mert mikor be kéne írnom a jelszót, akkor hiába okézom le mikor beírtam nem lép tovább
-
legiaap
félisten
Csak én vagyok vak, vagy tényleg nincs fenn Opera Mini 5 beta 2 az Opera hivatalos oldalán cab formátumban?
Esetleg valakinek nincs meg cab-ben? -
-
Tv
senior tag
Radio rom-t inkább ne frissíts, ha nem muszáj. Inkább csak az OS-t ,főleg ha kezdő vagy még a dologban (én is az vagyok). Nem arról van szó, hogy bonyolult lenne, de sok készüléket véglegesen használhatatlanná tesz, ha nem megfelelő radio kerül rá (legalábbis xda-n rengetegen panaszkodnak erre, és több helyen fel is van hívva a figyelem, hogy radiot csak akkor frissíts ha muszáj). A wizard-ra szerintem wm 6-nál újabbat nem érdemes tenni, mert nem túlzottan erős a processzora. A frissítést én mindenképp sd kártyáról ajánlom, teljesen feltöltött akksival. Én jobban kedvelem a sima (pl. Htc) romokat, mint amibe pakolászva van minden ész nélkül. Aztán majd alakítod ahogy szeretnéd.
ui.: Romcserénél mindig megvan a veszélye, hogy véglegesen használhatatlanná válik a készüléked, és senki nem vállal felelősséget ezért. Ezzel légy tisztában, mielőtt hozzálátsz.
-
kingabo
őstag
"A romok topikjaiban le van írva, hogy milyen is pontosan."
Kontrét pl: [link], ott az oprendszer, a telepített progik...
"touchflo2d/3d"
A kezelőfelületet hívják touchflo-nak, van 2d-s és 3d-s változata, az utobbi szebb viszont lassabb"egyedi / optimalizált beállítások"
Ezen nem tudom mit lehetne magyarázni. Ahogy a pc-den lévő win-hez, úgy a winmo-hoz is vannak egyedi beállítási lehetőségek, registry beállítások amik optimálisak az adott romhoz."kinézet"
Milyen theme (ha úgy tetszik skin) van alapból beállítva."..."
Amik a fentiekbe nem fértek be
-
csyo
senior tag
válasz
kingabo
üzenetére
ez mit is jelent pontosan?
oprendszer(6.0, 6.1, 6.5),
(ok, ezt még értem)telepített progik: szinte semmi / csak ami nagyon fontos / egy rakat (nyilván ettől függ a szabad ram mérete...)
ezt hol irja, hogy mihez mi van?, touchflo2d/3d, egyedi / optimalizált beállítások, kinézet...
ezeket nem értem mit takarnak -
kingabo
őstag
Elvileg bármelyiket. A különbség -a sajátomból kiindulva- oprendszer(6.0, 6.1, 6.5), telepített progik: szinte semmi / csak ami nagyon fontos / egy rakat (nyilván ettől függ a szabad ram mérete...), touchflo2d/3d, egyedi / optimalizált beállítások, kinézet... A romok topikjaiban le van írva, hogy milyen is pontosan.
-
kingabo
őstag
A faq-s oldalon List of Wizard-compatible ROMS, SD card method, ill az oldal közepe táján van egy "Radio Rom:" rész.
-
kingabo
őstag
Pf az fura, én nem találkoztam ilyen hibával. Esetleg nézz szét xda-n a wizard topikjában, vagy a xda-s faq-ban, utobbin elég sok infó van rom frissítésről.
Én úgy tudom akkor nem kell hardspl.
Egy új radio driver biztosan kelleni fog az új rendszerhez, ha jóval újabb a jelenleginél.
Elvileg valahogy megoldható, hogy memókártyáról is frissíteni lehessen a romot, ha a bootloader támogatja. Hogy a wizardé tudja-e, azt passzolom. -
csyo
senior tag
válasz
kingabo
üzenetére
elkezdi frissiteni, és kiirja, hogy kb 10 percig fog tartani, de amint elindul, már bontja is.
aztán azt irja ki" connection error"
Amugy igen, gyárilag független a telefonom. Ezek szerint nem kell hard spl?
Akkor mi kell, hogy felmásszon a win mobil 6.1?
Rádiorom frissités, vagy valami más?
-
kingabo
őstag
Kérdés mikor bontja az ac-val a kapcsolatot? Miközben másolja fel a romot, vagy utána? Mert utána úgy rémlik KELL is, hogy az ac-val bontsa a kapcsolatot. Ha független a pda-d nincs szükség a hardspl-re. A t és társai megprobálják levédeni a ppc-t, hogy csak a saját rom-jukat lehessen rájuk feltenni, ennek a védelemnek az eltávolításához kell a hardsql.
(#7242) smokk.: vagy keress vissza itt a fórumban, vagy gugli a barátod.
Korábban talán a pim backup-ot ajánlották, de lehet rosszul emlékszem... -
csyo
senior tag
sziasztok!
HTC Wizard (másnéven Qtek 9100) flashelem.
a főzöt romot szeretném frissiteni, hogy rámenjen a win mobil frissebb verziója.
Sajna amikor frissülne, akkor elsöttül a PDA (ez természetes) de
bontja az acive syncet és nem folytatja tovább
Laptopról csinálom, amin kikapcsoltam az energiatakarékos módot.
A PDA-n s kikapcsoltam az energiatakarékot.Mi lehet a hiba? Miért bontja az active syncet?
És mindenképpen kell a főzött rom hard spl frissités, vagy enélkül is fel lehet tenni a win mobil frissitést?

-
smokk.
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,h van nekem egy rw6815-ös hp-m.Le szeretném menteni a telefonszámokat,és az smseket txt formátumba.Milyen progival tudom ezt megtenni,fontos,h ingyenes legyen,vagy legyen más alternatíva

Üdv.
-
yodee_
őstag
Szevasztok!
Van nálam egy nDrive G50 pna navigáció! Arra lennék kíváncsi, hogy lehet e valahogyan igo-t tenni rá és friss térképet?
Köszönöm.
-
csyo
senior tag
sziasztok!
most próbálom a HTC Wizardomat flashelni (HARD SPL-t feltenni) de nem endegi:-S Elakadtam.
Aki csinált már ilyet, az mit tanácsol?
-
DocHoliday
csendes tag
Sziasztok!
Rendelkezem egy Asus 636N PDA-val és egy bluetooth-os headset-tel. A kettő remekül működik összepárosítva, minden hang átjön. Kivéve az IGO8 hangjai.

Próbáltam egy BTAudioToggle nevű alkalmazást, de nem jártam sikerrel. Ha valaki tudna megoldást a problémára nagyon hálás lennék! -
bsgy
csendes tag
válasz
runner 125
üzenetére
runner 125 és kaller1 köszönöm a válaszokat!
üdv: bsgy
-
Bigya
őstag
Sziasztok!
Van egy HP iPAQ RX3715 PDA-m létezik, hogy nincsen hozzá rom frissítés?
Szeretnék egy jobbat feltenni, de évek óta nem találok!
Ha gyári nincs, akkor hol lelhetek fel egy főzött rom-ot?ROM: 1.01.11 ENG
Windows Mobile 2003 Second EditionKöszönöm a segítséget!
-
kaller1
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Vagy ha a bl támogatja,akár memkariról is feltehető másik rom.
-
runner 125
nagyúr
válasz
savanyaw
üzenetére
Eredeti az akksi?
bsgy
Mivel WM, tud mindent. Videókat valszeg csak akkor ha a kijelző méretére konvertálod őket.
TCPMP/Coreplayer, Youtubeplay
A HP-kat annyira nem ismerem, de biztosan vannak ahhoz is főzött ROM-ok. Google..
Telepítés/ROM csere nem bonyolult, géppel összekötve a PC-den követed az angol utasításokat.Üdv.M
-
bsgy
csendes tag
Sziasztok!
Most fogok kapni egy HP iPAQ h5500 Pocket PC-t és érdekelne, hogy mp3 illetve mp4 -et lejátszik-e, illetve milyen zene illetve video fájlokat kezel?
Milyen lejátszó programot lehet rá telepíteni ami jó?
Német nyelvű a ROM, ezt lehet angol nyelvűre cserélni?
Hogyan lehet rajta ROM-ot illetve egyéb pld. WLAN meghajtót frissíteni?
Előre is köszönöm a válaszokat, mert még soha nem volt PDA-m.
bsgy
-
savanyaw
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Asus P535-ös pda-m, vettem bele új aksit (Akkumulátor, ASUS P525, P526, P535, P750, 1450mAh, Li-ion, DUINO) viszont a pda ismeretlen aksit ír ki. Mi lehet a gond?
Köszi! Üdv!
-
benc3000
csendes tag
Helló, egy LG KS20 mobilom van de valamiért képtelen vagyok vele az itthoni Wifi-re csatlakozni már hard reseteltem is de nem segített. WPA2-es a hálózat és egészen pár nappal ezelőttig simán működött. Tudnátok segíteni kérlek?
Előre is köszönöm. -
sagit
veterán
sziasztok
elég buta kérdés lesz de azért felteszem
480*320-nak vagy 320*480-nak mi a rövidítése? ( ?VGA)
tudom google a barátom de egyszerűen nem találom

-
rumos14
nagyúr
a Google Maps-et nem lehet rábírni, hogy ne magyar legyen? mindenképp a regional settings-ben megadott nyelv alapján akar velem kommunikálni?
-
T-zoli78
csendes tag
Sziasztok Köszönöm szépen mindenkinek aki próbált segiteni de MEGOLDÓDOTT
tudtam beszélni a volt tulajjal igaz 3 hét eltelt de eszébe jutott a kód 
-
-Dokika-
csendes tag
Vkinek van premium a rapidsharénél ? lekéne nekem szedni 1 file-t pls !

-
T-zoli78
csendes tag
válasz
korpicschess
üzenetére
Szia már beszéltem többször is de akiöl én megvettem az nem használta cserélte valamire és csak tovább adta nehezen de tegnap már az egész családja születési évét elküldte amik lehetnek a lehetséges kódok de eggyiksem volt jó most egy számitógépes barátom azt tanácsolta lehet azért nem emlékszik a tulaj a kódra mert lehet az első sim behellyezésekkor kérte a sim kódját és rákérdezett hogy kér e telefon kódot és beütötte mégegyszer a sim kódját (ez csak tipp mivel angol nyelvű szoft.van rajta) most várom az eredeti tulaj sim kártyájának a kódját remélem tényleg ez lehet a megoldás de ha nem akkor van pech akkor lehet tényleg az lessz a megoldás hogy vissza adom az eladónak a pénzt pedig visszakérem . De lenni kell megoldásnak a kód kiütésére mert én felhivtam a magyarországi hivatalos szervizet .Azt mondták természetesen van rá lehetőség hogy kiüssék a kódot csak hollibiris összeget mondtak (több mint amennyibe a készülék került) azért próbálkozom a fórumban esetleg hátha van valakinek jó ötlete vagy szoftja . Olvasgattam különböző angol fórumokat is de ott is több valaki küszködik ezzel a problémával
-
korpicschess
veterán
-
legiaap
félisten
Valaki kipróbálta már az Opera Mobile 10 beta-t?
Én felraktam, de nagyon lassú. Pedig a turbó is be van kapcsolva.
Másnál is ilyen?
-
Tv
senior tag
válasz
T-zoli78
üzenetére
Nemtudom, hogy vásároltad-e vagy csak úgy kaptad (csak azt írtad, hogy hozzád került). Ha pénzt adtál érte és nem mondta az előző tulaj, hogy van ilyen probléma a cuccal, akkor követeld vissza a pénzed és add vissza neki. Romcserével biztos megoldható sztem egyébként, dehát nehogy már egyből moddolni kelljen, hogy egyáltalán használható legyen a cucc

-
T-zoli78
csendes tag
válasz
korpicschess
üzenetére
Szia nem Windowsos jelszó , mert az Windows tökéletesen működik a wi-fi és a gps is működik a készülékben . De telefonként is lehet üzemeltetni de a telefon funkciót be kell kapcsolni ugyanugy mint a wi-fit vagy a Bluetooth és amikor bekapcsolom a telefon funkciót kéri a sim kártya pin kódját azt megadom elfogadja , kiirja hogy uj sim kártya detektálva és kéri a telefon aktiváló kódját és én ezt nem kaptam meg
a Hard resetet próbáltam de az nem segit . Gondoltam a szoftver cserére de elvileg akkor is megjegyzi és kéri a kódot
ha esetleg valakinek van valami jó ötlete nagyon örülnék ha tudna segíteni !!! -
HThomas
őstag
válasz
Buddhha
üzenetére
Kipróbáltam a G-alarmot és tényleg elég frankó... ráadásul beépül szépen az SPB todayre, annyi szépséghiba van csak, hogy ha rábökök az alarmra akkor a hagyományos indul el és nem a g-alarm. Bár már találtam erre is megoldást a clock.exe lecserélésével, de abba még nem volt időm/energiám belefogni... Meg nem is szimpi a megoldás, viszont elvileg az SPB is képes arra, hogy az SPB time-ot indítsa el, úgyhogy valamilyen beállításban csak át lehet hekkelni tetszőleges programra. Mondjuk erről még nem találtam semmit, de majd ha lesz időm keresgélek

Sajna csak a helyét... a skin és a méret marad. Legalább azt meglehetne adni külön, hogy hány task/találkozó jelenjen meg vagy, hogy milyen széles legyen...
-
kingabo
őstag
Volt valami ilyesmi progim ami netről tudott szólni a telefonnak, hogy kapcsolja be a gps-t és küldje el, hogy hol van, meg töröljön mindent. Viszont az én telefonomat sehogy sem tudta megtalálni, pedig a telefonon lévő kliens-t én magam zavartam ki a netre...
Engem jobban zavarna ha lenyúlnák a telefonom, mint a rajta levő adatok megszerzése. De ez én vagyok.
-
Buddhha
tag
válasz
kingabo
üzenetére
Sziasztok!
Igazándiból arról volna szó, hogy hiába raksz bele új sim-kártyát, nem férsz hozzá a telefon adataihozk.
Tehát a HR-nek van értelme.
Neked lesz egy faja készüléked, viszont nem lesznek benne adataid. Aki meg "elhagyta-eladta-ellopták-tőle" nyugodt lehet, hogy persze bukott egy készüléket, de az adatait nem szerezték meg. Mert a sok üzleti előfizető ettől parázik, hogy "Jajajajj! A sok titkos adat, meg szerződés meg miegyéb... " A para persze abban van, hogy egy rakat adat lesz a memó-kártyána, amit a HR nem töröl...
Szóval olyan 22-es csapdája feeling... De a lényeg, hogy van... 
-
kingabo
őstag
Sz@r név ez a "lopásellenes progi", bárki találta is ki. Attól, hogy fenn van(nak) ilyen(ek) még ugyanúgy ellopják, max használni nem tudják.
Engem meg a tudat nem vigasztalna, hogy nem tudják használni, meg gondolom mást se.Viszont ha a romban van ez a cucc, akkor egy új rom nem oldhatja meg a problémát?
-
kaller1
veterán
válasz
korpicschess
üzenetére
Szerintem meg nem oldja meg.Nem véletlenül van benne jelszavas védelem.
-
T-zoli78
csendes tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni egy
Fujitsu-Siemens Pocket Loox T830 -as telefon került hozzám működik de ha belerakom a sim kártyát telefon kódot kér de azt sajna nem kaptam meg :-( nem emlékszik rá az előző tulaj
esetleg valaki nem tudna segíteni vagy 1 gyári kód kellene remélhetőleg nincs megváltoztatva a 0000 , 000000 , 00000000 nulla nem jó . Vagy esetleg szerintetek szoftverfrissítés megoldaná e a problémát ? Ha tud valaki segítsen Előre is köszönöm szépen -
HThomas
őstag
válasz
Buddhha
üzenetére
Köszi, mindenképp kipróbálom majd. Mondjuk tegnap hirtelen felindulásból leszedtem az SPB-t (még csak ismerkedek ezekkel a felületekkel és nem döntöttem el melyiket fogom használni). Az bosszantott fel, hogy elrendeztem szép precízen a professional elrendezést minden hasznos helyet kitöltve widget-ekkel, viszont elforgatva a kijelzőt egyszerűen nem férnek el; ha az egyiket (praktikusan a feladatlistát) lekicsinyítem, hogy elférjenek fektetett nézetben akkor meg az adott widget állítva is kisebb lesz.. Igazán kezelhetnék egymástól függetlenül ezt a két nézetet.
-
Gtxtt
tag
Hello!
Egy ASUS MYPAL A620 PDA-ba vennék CF WIFI-kártyát. Tud valaki valamilyen olcsóbb fajtát? -
Buddhha
tag
Hali!
Én a G-alarm egy korábbi verzióját használom... tud magyarul, és kipakolhatod ikonnak a today-re...
Olyat, ami beépülne, nem ismerek sajnos...
Üdv!
Buddhha -
HThomas
őstag
Sziasztok!
SPB Mobile shell 3.5-höz létezik valamilyen ujjal könnyen kezelhető ébresztő, ami rendesen megjelenik a today képernyőn (mármint mutatja a következő ébresztés idejét)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gumi és felni topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pf, nincs 5letem, hogy lehetne javítani. Talán egy újboli visszaállítást lehetne probálni, hátha.
kiprobáltam, a rendszerem törölte, majd nem tudta visszaállítani a backup-ot. 

de a lényeg h működik 
tudtam beszélni a volt tulajjal igaz 3 hét eltelt de eszébe jutott a kód
Fujitsu-Siemens Pocket Loox T830 -as telefon került hozzám működik de ha belerakom a sim kártyát telefon kódot kér de azt sajna nem kaptam meg :-( nem emlékszik rá az előző tulaj