Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
savanyaw
csendes tag
Sziasztok!
Van olyan program telefonos pda-ra (win mobile) , ami kiirja a sim telefonszámát?
Elözmény: azonnali mobilos kérdések, 24790. hozzászolásom.
Köszi!Szebb Jövőt!
-
kingabo
őstag
válasz Újoncka #8498 üzenetére
Akkor lehet van több féle is, én csak azt ismertem. Egyébként azt is ennyi telepíteni.
Van egy olyan érzésem, hogy az sdhc-t nem kezeli, csak a sima sd-t, elég régi egy gép az már. Mindjárt utána lesek.
szerk: ez alapján úgy tűnik, hogy jó volt a sejtésem. Hogy kapható-e valahol még nem sdhc-s 4GB-s kártya, azt nem tudom, de nem hinném.
[ Szerkesztve ]
-
Újoncka
aktív tag
válasz kingabo #8497 üzenetére
Üdv uram találtam egy magyarítást majd közzéteszem! Lehet erről van szó!
Nem kellett hozzá semmi! Feldugtam PDA-t gépre elindítottam egy exe fájlt beírtam a szériált és magyar is lett!
Lassulást érdemlegesen nem tapasztaltam! nem 100%-os mert egy két menü nem magyar de 99%-osnak mondható!(Paragon Language Extender Hungarian)Viszont lenne egy problémám! Nem vagyok PDA guru valszeg nem is leszek soha!
Következő az lesz hogy rászuszakolom a wm6.5-ötA problémám ez lenne: van egy MiniSD karim nincs rá írva semmi illetve lekopott vagy nem tudom! (512mb) vettem egy 4GB-os Micro SD-t átalakítóval(mini SD adapterrel)
És nem kezd vele semmit se a PDA! Lehet nem kezeli a sima Micro SD-t? Vagy sok neki a 4GB? Láttam már ilyen PDA-t 4GB os karival! Vagy valami különleges mini SD kell bele?
(Qtek 9100)Ha tudsz valamit ezzel kapcsolatban köszönöm! Próbáltam formázni (fat,fat32 re is)
Nem eredményezett érdemleges változást! Minden más teló kártyaolvasó látja a karit adapterben is és stb... így a kártya hiba lehetőségét kizártam!
Az 512-es kártyát egyből felismeri de nekem az már kicsi! -
róland
veterán
Mondjuk hadd keressem meg neked!
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
róland
veterán
Próbáld meg egy Live Ubuntuval. Ha az felismeri, akkor a Windows-nál keresd tovább a probléma okát. (A netbookom WinXp-vel elvesztette a kapcsolatot a Blade-mel, viszont Ubuntu felismeri.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
MxM19
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég szert tettem egy HTC Touch Pro 2-re.
US.Cellular változat.
Az lenne vele a problémám hogy ha rádugom USB re akkor nem ismeri fel.Még azt se írja ki a gép hogy eggyáltalán bedugtam a kábelt.Viszont a telefont tölti.
Ha rámegyek hogy:Settings,Connection,USB to PC ,Disk drive akkor se csináj semmit csak a telefont kiírja felül hogy connected.
6.5 wm PROFessional van fent.Angol nyelvű.
Valami ötlet?(Ha átrakom az SD kártyát egy másik telefonba akkor felismeri.[ Szerkesztve ]
KERESEK ZTE BLADE ELŐLAPOT OLCSÓN!!!!!Vagy olyan illetőt aki T-mobilnál dolgozik,stb...
-
kingabo
őstag
válasz Újoncka #8484 üzenetére
Azért ez erősen gépfüggő is. A 400mhz-s processzorú kaiseren sokkal észrevehetőbb a hatása, mint az 1ghz-s hd2-n. (tapasztalat) A Tiédben meg egy 195mhz-s van. Mondjuk ettől függetlenül megpróbálhatod, de a magyarítás fizetős...
Nem kell prónak lenni angolból, egy alap "számtech-es angol" bőven elég. Egyébként van vmi amit nem értesz?
Csak azért próbállak lebeszélni róla, mert több helyen is olvastam, hogy sokak első kérdése az volt, hogy hogyan lehet leszedni a magyarítást, ill ez az én tapasztalatom is, hogy lassú, nem 100%os és sok a félre fordítás Persze fentebb is írtam, hogy ha ragaszkodsz hozzá kipróbálhatod; de a beszerzésben nem tudok segíteni (még akkor sem, ha PH!-n nem lenne tiltott)
-
kingabo
őstag
válasz Újoncka #8482 üzenetére
Hali!
Wm-ből magyar változat nem készült, a sunnysoft nevű cég "készített" hozzá magyarítást. Az én tapasztalatom (igaz másik kütyün), hogy rettentően lassítja a gépet (kb felezi a sebességet), hiányos, (sok) hiba van benne. Szerintem nem éri meg feltenni, ha már minimális szinten tudsz angolul.
Rom felrakásához mindenképpen az xda-t ajánlom kiindulási alapnak, ott vannak leírások, romok, ill az ott lévő wiki-t..
-
Újoncka
aktív tag
Üdvözlet!
Életem első PDA Okos (hülye) telefonom megérkezett!
Gondoltam kell egy ilyen is:
HTC Wizzard(Qtek 9100)
Mw 5.0( angol ) Na ez a gondom! Már 2 napja olvaskodom
De nem találok semmit és szeretném ha magyar lenne! Olvastam flashelést, rom cserét,
serpenyős romokról(főzött)És amikor már azt hittem tudom hogy mit kell tennem rájöttem hogy nem!
Ha valaki szájbarágosan letudná írni hogy hogyan is kell ezen oprendszert cserélni magyarra frissíteni mi az ami elmegy rajta esetleg ezeket honnan tudom beszerezni azt nagyon megköszönném! Még egy Samsung sony szoft frissítéssel elboldogultam de ezzel zátonyra értemSegítséget előre is köszönöm!
(ha van valaki aki megszán egy szerencsétlent azt privátban is tegye meg köszönöm) -
savanyaw
csendes tag
-
black ops
csendes tag
Üdv!
Van egy i-mate pda 2-őm.
azt szeretném kérdezni hogy hol lehet letölteni hozzá magyar nyelvü rendszert.
de ha tudtok akkor legyszi küldjetek egy linket köszi.
[ Módosította: 7 ]
-
Hulk24
aktív tag
Van egy Acer N300 PDA Windows Mobile 5.0val és van egy Linksys WRT 54GL routerem! Szájbarágósan eltudná nekem valaki magyarázni, hogyan kapcsolom össze a kettőt, netezni szeretnék!
Nekem valami link is jó lesz, ahol leírják ezt a procedúrát!
Nagyon köszönöm! -
laccy88
senior tag
sziasztok!
Tudnátok ajánlani windows mobile-ra valami megbízható, és jól használható jelszó tároló programot? Sonyericsson-on(nem wm) láttam olyat(gyárilag), ami pl azt tudta, hogy ha a programba belépéskor rossz jelszót adtál meg neki, akkor a tárolt jelszavakat összevissza keverte, és így az illetéktelen behatolónak nem tűnik fel, mégsem tudja használni őket. Ezt a megoldást nagyon jónak találom. Találkozott már valaki ilyennel esetleg wm-on? -
Undoroid
őstag
-
IGM
csendes tag
Helló! egy rosszul sikerült programtelepítés után az amúgy jól működő ASUS A636N tipusú PDA-m nem kapcsol be. A reset sem oldotta meg a problémámat, a gép kiírja, hogy booting.... aztán semmi! Tudna valaki segíteni?
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvőben egy hibás HP hx4700-a? Leejtettem és betört a kijelzője. Vagy ha valaki tudja, hogy hol kaphatok olcsón az is jó lenne. Egy kijelzőre lenne szükségem.
(Néztem a speedhop-ban de annyit nem ér az egész PDA. )--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
martin66
senior tag
Hali! Valaki itt ebben a témában tudna segíteni?
[link]
Htc Touch cruise 2 (09, Lolite, T4242) ehhez a telóhoz kéne android isten lenne az aki tudna nekem ebben segíteni, kösziii! -
jFox
addikt
válasz yakuza.tora #8470 üzenetére
Mindkettõtöknek érdemes lenne egy hardresettel próbálkoznin.
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
yakuza.tora
addikt
Uraim!
Van egy - nem mai gyerek - HP iPaq rx5700 Travel Companion PDA-m, amit gyakorlatilag csak GPS-ként használtam, de az elmúlt bő egy évben csak a szekrény mélyén feküdt.
Tegnap csatlakoztattam az USB-s töltőre, de nem tudtam beüzemelni. Eddig az állapotig töltött csak be, és a gombokra nem reagál. (a ki-be kapcsoló gombra sem)
Esetleg van valakinek valami ötlete, hogy kelthető életre a cuccos?Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Alléz Olympique de Marseille!
-
zsolti1985
csendes tag
Halika! Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy van egy ASUS A632 GPS és amikor bekapcsolom egyből megfagy az ASUS feliratnál, vagyis azt se hozza be rendesen. Mit lehetne vele kezdeni hogy működjön?
-
Gál István
senior tag
Tudja valaki hogy office mobile 2007 (HTC Touch Pro 2, Wundows Mobile 6.5) programban hogyan lehet .doc fájlokat megnyitni. A .docx -eet viszi de a .doc ot nem mert "régebbi" formátum.
-
jFox
addikt
válasz assasin888 #8466 üzenetére
A Google a barátod!
[link]--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
assasin888
csendes tag
Üdv! Van egy i900 Omniám. Processzor órajelet lehet állítgatni valamien módon? Bocs ha hülyeséget kérdezek...
-
kingabo
őstag
válasz CheeseE #8464 üzenetére
Hali!
Hardresetet probáltál esetleg? (elötte minden adatot lementeni róla) Vagy esetleg másik romot?
Illetve miből gondolod, hogy az segíteni fog a fagyáson?
Logouton láttam régebben videókártya sütős javítását, a levált gpu lábakat sikerült így megjavítani, de csak rövid időre... -
CheeseE
tag
Sziasztok!
Tudtok valami szervizt, ahol foglalkoznak telefon panel átmelegítéssel?
Van egy HTC Artemisem és az utóbbi időben elkezdett rakoncátlankodni, elég sűrűn kifagy:/Köszi!
Autodiagnosztikai interfészek és szoftverek, DMX controllerek! :)
-
kpal
nagyúr
Tudnátok segíteni abban hogy lenen egy mda compact 2 pda és a belerakott memóriakártyát nem akarja kezel és hogyan hol lehet a menüben megtalálnia formázást ?
-
laccy88
senior tag
sziasztok!
nem tudom ennél jobb topikban feltenni a kérdésem.
a következő a gondom. A windows mobile eszközközpont telepítésekor(drvupdate-x86) a következő történik:
telepítő indításakor új hardver, majd "nem ismeri fel" és rögtön ki is lép a telepítőből bármi hibaüzenet nélkül...
mi lehet ennek az oka???
win7 32bit -
jFox
addikt
válasz pukibacsi82 #8457 üzenetére
A skype androidon sem tud videót, de a fring az ment videóval androidon.
Ezexerint a windows-os verzióból kispórolták. Akkor nincs több ötletem.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
válasz pukibacsi82 #8455 üzenetére
Próbáld meg még a Fring-et.
-
pukibacsi82
tag
válasz pukibacsi82 #8454 üzenetére
nem lehetséges hogy véletlen csak valami programom hiányzik
?Az élet nem habos torta.
-
jFox
addikt
válasz pukibacsi82 #8451 üzenetére
A Skype-ot próbáltad?
Nekem nincs kamera PDA-mban, de a voice része kiválóan működik.brimi25: erősen hardware függő, hogy mire tudják rápakolni, meg gondolom a népszerűség is mérvadó. (Na meg az , hogy mihez fér hozzá a ROM "főző" kolléga. )
[ Szerkesztve ]
-
brimi25
csendes tag
Köszi az infót,
Sajnos nem nagyon találtam semmi használható infót, amely H6340-ra WM5-WM6 frissitést tartalmazna.Egy jó ideje, probálgatom a dolgokat, a neten keresgetni, de semmi siker.Ha valaki rakott fel ilyet vagy ehez hasonló rom frissitést, az nagyon megköszönném.Minden infó érdekel.
Balázs -
pukibacsi82
tag
sziasztok htc kaiser em van és olyan progi kéne amivel videó telefonálni tudok pl msn vagy valami wm 6.5 van rajta köszi
Az élet nem habos torta.
-
laccy88
senior tag
sziasztok!
jelenleg Németországban tartózkodok, T-Mobile D hálózatra van jelentkezve a magyar T-Mobile-os kártyám, viszont nem tudok se sms-t se telefont intézni. Valamit ilyenkor állítani kell át? -
pukibacsi82
tag
válasz pukibacsi82 #8444 üzenetére
sziasztok egy kérdésem lenne htc kaiser hez kéne nekem wm 6.5 re magyarositás.. köszi
Az élet nem habos torta.
-
kingabo
őstag
válasz pukibacsi82 #8444 üzenetére
A kaiserben nincs infra!
-
pukibacsi82
tag
sziasztok van egy htc kaiser és van benne infra de nem tudom hol és hogyan kell be kapcsolni wm 6.5 van rajta köszi sziasztok
Az élet nem habos torta.
-
jFox
addikt
válasz brimi25 #8442 üzenetére
Ha nincs az XDA.Developers oldalon, vagy a hivatalos HP oldalon akkor jó eséllyel nincs is hozzá. Még nézd meg esetleg a Spiaatie oldalát, Ő most készített valamelyik HP telefonhoz 6.5-ös ROM-ot, de nem tudom melyikhez.
-
brimi25
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy érdekes kérdésem, nagyon sok forumot olvastam, és egy olyan problémába ütköztem, amit nem tudok megoldani, Szóval van egy IPAQ H6340 készűlékem ,amire WM5 vagy WM6-ot szeretnék feltenni, kérdésem a következő hogyan és milyen oldalról töltsek le ilyen rom-ot, ami kompabilitis a készülékkel,
elöre is köszönöm. -
kingabo
őstag
Gondolom használtan vetted. Hard reseten túl vagy? (minden felhasználói adat elveszik, az oprendszer NEM! google hard reset gép neve) Lehet az előző tulaj állított be valamit rosszul és az a gond (és nem egyből a htc a hibás )
Ha ez sem működik a htc oldaláról kéne megpróbálni frissebb romot leszedni. Rom frissítés: activesync-el xp-n vagy wmdc-vel vistán, w7-en összeszinkronizálod a touch-ot a gépeddel, ezután elindítod a letöltött exe-t és figyelmesed követed amit kiír a program. Kb 5-10 perc.
Esetleg kisebb utána járás után az xda-developers-ről leszedhetsz csak rádió romot. (ez csak a gsm, gps antennák software-jét tartalmazza) -
keszo
őstag
Sziasztok
Adott egy HTC TOUCH készülék
A problémám a következő, bármilyen navigációs programot teszek fel a telefon kb. 10 perc alatt talál jelet (nyílt helyen), és kb percenként el is veszti. Lehet tenni valamit hogy ne így legyen? Nem rég vagyok tulaja a készüléknek, de ez így nagy csalódás többet vártam a HTC-től.Attila
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Nincs valakinek 1db ipaq hx4700 -ba való csavarja feleslegbe?
Egyet valahol elhagytam belőle.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
kingabo
őstag
Pont olyan link, mint asztali gépen. Ha ikonként jobban tetszik akkor az.
Létrehozás tc-ben: kiválasztod az exe-t, File/>>>>>/Create shortcut: klikk a Tree-re elnavigálsz a windows\start menu\programs könyvtárba és leokézod. Ezután a start menüben megjelenik az ikonja. Ha nem tetszik a neve, akkor tc-vel elnavigálsz a fenti könyvtárba és átnevezed (File/Rename), a .lnk a file végén maradjon meg. -
terios
csendes tag
Hi
Segítsetek WinMo.OS-nél mem.kártyára felmásolt alkalmazást(nem telepített), hogy lehet kitenni gyorsindításba
Kösz -
-
INMOTEP
őstag
válasz kingabo #8429 üzenetére
Igen ,de szó se volt arrol az írásodban hogy a Mobile centert hogy kell beállitani ....nem a Bluetooth usb kapcsolatra kell állitani,hanem a Com4 es portra .... itt kezdödött az egyik gond ,a másik a készülékben az Active Syncet nem a gyári beállításon kell hagyni hanem a Rindis Sync Mode-on
-
INMOTEP
őstag
Sajnos nem volt egyszerür rájönni ,sok helyen érdeklődtem ,de sehol nem kaptam érdemleges választ........Igy addig csináltam míg össze nem jött .Csak anyi van hogy ha kapcsolódni akarok a Pda rol a Géphez mindig bekell menni a Bluetooth-menüben a Connections -ba és ott 2 szer rábökni a kapcsolat ikonra és kész
-
INMOTEP
őstag
Nos tehát ha Bluetooth kapcsolaton keresztül akarsz netezni pl Pda-n a következőt kell tenned Windows Mobile 5 esetén .Usb Portba a Bluetooth -ot beteszed , A Pda-t összepárosítod a Pc-vel ( fontos hogy jelszóval hitelesítve párosíts össze mert nem fog működni ) Windows 7 esetében letöltött a Windows mobile Device centert , feltelepíted ha kész a kapcsolódási beállításokban az Usb kapcsolat melöl vedd ki a jelet .A kapcsolatot állisd át Com 4 re .Minden más ami ott van legyen kipipálva .A következő lépés a Pda-n megkeresed a Bluetooth menüt és ott a Bluetooth connections menüben Új kapcsolat hozzá adása .Itt az Active Sync Bluetooth-al lehetőségre mensz ,itt jön egy kapcsolat varázsló úgymond ( itt különben írja hogy az Windows Mobile device centert milyen Com Portra kell állítani ,ez azért fontos mert más Pda-n lehet nem Com 4 es Portra kell állítani .... ) itt a telepítő tovább tovább és befejezés . Picit várni kell és már szinkronizál is így lehet Netezni Pda-n .Pc röl fájlokat másolni telepíteni /törölni stb ...minden úgy működik mintha szinkron kábellel kötötted volna össze És kész
[ Szerkesztve ]
-
kingabo
őstag
Az xda-developers-en nézz szét.
-
Park24
csendes tag
Sziasztok!
Van egy o2 xda atom-om, ami szoftver telepítésnél 90% körül lefagyott, és azóta nem akar bekapcsolni..Esetleg van valakinek valami ötlete, hogy hogyan lehetne megcsinálni? -
INMOTEP
őstag
Üdv ,volna egy égető kérdésem ....Adott egy Pda Windows mobile 5 fut rajta .Lehetséges e Windows 7 32 bit alatt bluetooth usb adapterrel internetet adni neki ? ha igen hogyan és mi kell hozzá ?
-
T 1000
aktív tag
Sziasztok!
Követelem hogy azonnal mondjatok egy olyan Bp.-i üzletet, ahol jó áron tudok ceruzát venni Airis T620-hoz, továbbá követelem hogy olyan üzletet mondjatok ahova személyesen be tudok menni és lehetőleg Pest belváros vagy észak Pest legyen. Határozottan követelem hogy ezt az ajánlást azonnal tegyétek meg és az Úr kíméljen benneteket, ha olyan webshopokat ajánlotok, ahol a 2400 Ft-os ceruzát 15-ért postázzák.
-
keszo
őstag
Sziasztok
Tudtok egy linket ahonnan letölthető, egy HTC Touch PRO-hoz működő totalcommander.Attila
-
hoffman_
nagyúr
-
kingabo
őstag
válasz hoffman_ #8405 üzenetére
Én olyat hallottam, hogy az imei szám alapján le lehet tiltatni a telefont a szolgáltatónál, így telefonként használhatattlan lesz. Van a htc-nek egy ilyen szolgáltatása, de hogy az jár-e a Desire-höz az nem tudom, itt az arénán volt róla hír. (bár lehet azt is be kellett volna előre aktiválni)
Talán még az azonnali kérdések órájában kérdezz rá, hátha van valakinek tapasztalata...Szerk: htc sence a szolgáltatás neve.
Fóruma: [link]Ja és szurkolok, hogy sikerüljön megtalálni!
[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
válasz bodoember #8403 üzenetére
Szia!
Leginkább sehogy. De még wm 5 alatt sem.
Ha felteszed a Flash -t akkor elindul, de kevés hozzá a proci.
Vannak youtube playerek, esetleg próbáld meg azokkal.Hoffmann: utólag szerintem nincs rá mód.
Esetleg próbálkozz a hotlinenal, ha van ilyen Mo. -on a HTC-nek.[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Üdv,
Nem tudom mennyire vagyok helyben, Desire topicban csesznek a kérdésre. Ellopták a HTC-m. Azt szeretném megtudni, hogy van-e rá mód, hogy le lehessen nyomozni*, esetleg letiltani magát a készüléket. Van rajta rengeteg nem publikus sms, és miegymás, nonstop logged in volt email fiókokba és közösségi oldalakon is. Az sms-ek miatt fáj a szívem a legjobban, rengeteg olyan van, amit nem igazán kéne más orrára kötni(~1500 üzenetről beszélünk).
Nagyon fontos lenne, előre is köszönöm
ui.: A telefon független, T-s sim kártyával volt, amit az imént tiltattam le.
* ha ne adj isten, van rá mód, hogy megtaláljam, bárminemű, kérlek osszátok meg, nem csak a telefon miatt, hanem mert nem kicsit akarom büntetni akik ellopták.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
keszo
őstag
Sziasztok
Olyan szakember segítségét keresem, aki tudna egy htc touch pro készülék szoftver frissítésében segíteni.
Amit szeretnék:
- olyan win. mobile op.rendszer ami lehetőleg a legújabb erre a típusra, és magyar nyelvű (vagy magyarosítható)
Segítségeteket előre is köszönömAttila
-
bodoember
csendes tag
Arra tud valaki működő megoldást,hogy win mo 2003 al és opera minivel hogy lehet youtube-os videókat nézni? Mert mihelyst ráklikkelek a nézni kívánt videóra a TCPMP azt írja ki,hogy "a következő protokoll nem támogatott : RTSP". Szedtem le hozzá egy plugint,ami elvileg direkt ehhez volna,de semmi.
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
OT 995 4.04
-
bodoember
csendes tag
válasz bodoember #8350 üzenetére
Megoldódott a probléma jelentem.
Leírom a megoldást,mert hátha segítek vele másnak.
Szal mint kiderült az volt a gond,hogy azért nem ismerte fel az ipaq az új aksit,mert az már valószínűleg nagyon régóta állhatott a polcon és egy kanyi elektron nem volt már benne. Mint ha egy doboz gyufát tettem volna bele pl. A megoldás a cégünknél dolgozó kis műszerész zseni mondta "be kell bikázni azt' jóvan". Oda adtam neki és percek múlva rendben is volt minden. Vette a töltést és azóta is köszöni jól van.
Szóval ilyen is van!! De ezt a bebikázást szerintem csak szakemberrel érdemes!! Asszem 5V-al ment rá.OT 995 4.04
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest