- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tegyél fel egy CPU-Z-t, azzal ki tudod olvasni, h milyen memória van benne.
Adatlapok alapján 1 darab 4GB-os 1600MHz-es modul.Na, ilyet keress hozzá. (SO-DIMM DDR3 1600MHz)
http://hardverapro.hu/aprok/hardver/memoria/notebook_ram/ddr3_ram
Ez pl. jó bele:
http://hardverapro.hu/apro/ddr3_4gb_laptop_ram_eladomod:
közben megelőztek -
Impressa
őstag
Szia!
Nem jár garanciavesztéssel a memória bővítése. Te magad is megcsinálhatod. Mivel nagyon elszálltak az árak, ezért érdemes itt az aprón körülnézned egy használt darabért. -
TBMC
addikt
ez a vicces, hogy mindig. mert laptopoknal megszoktam, hogy elsore picit lassabb de utana gyors, egybol reagal.. ez pedig mindig ilyen...
mindenhol mashol pedig gyors, es ez nagyon zavar mi a fene okozhatja.. teljesen szuz windows a sony programjaival, nvidia vezerlok, es a sony alkalmazasai vannak rajta ugye gyarilag, mas semmi... :/ meg mcafe volt rajta (ami koztudott az visszafog, de le is kaptam rola gyorsba), java, hangkari driverek, ....
valakinek otlet?
-
dragonfx
veterán
na igen nekem olyan 55-60fok környékén van 6 fokkal jobb lett mert beezüstöztem.
meg felram 2vel ujabb bios.t.
sajna besziorul a meleg minden füti egymást...és gondolkodtam is házilag megnyitom bordázottra a hátlapot ahla proci chipset és a ram van...ugysem hiszem sárba porba tenném nem megy bele smemi... -
Ice&Lime
veterán
hát én nem tudom....ölben már használtam laptopot, de nem tartozik a kedvenc szokásaim közé, egyébként még 1x sem hajtottam ki volna teljesen, soha nem volt rá szükségem, sőt eszemben sem volt ilyesmi gondolat.
a laptop boltok többsége elég visszafogott ilyen téren, és igen, talán van 1 max 2 db hely ahol több is be van kapcsolva.
(#6573) Impressa: hát ez a videó...elég morbid volt.
-
dany27
őstag
Üdv!
Vezérlőpult/Energiagazdálkodási lehetőség és ott lesz bal oldalon hogy Adja meg mi történjen a képernyő lehajtásakor.
Ott majd értelemszerűen megtudod adni mi történjen a bekapcs gomb megnyomásakor, alvó gomb megnyomásakor valamint a képernyő lehajtásakor.
Ha nincs műveletre rakod a lehajtáskori műveletet akkor mikor lehajtod a kijelzőt elvileg ki kell hogy kapcsolja.Remélem tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EA Sports WRC '23
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest