-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
albi31
aktív tag
mondom,hogy ne nézz Nvidia-t,se 7000-s se 8000-s Quadro-t!..mert nálam vagy valaki másnál fog kikötni,és azt fogjuk mondani,hogy vagy megy 2 hónapot vagy 2 évet,de ezt senki nem fogja tudni megmondani!
ott írtam feljebb,hogy én mit vennék!
ATI VGA: HD 2300 HD 2600 HD 3650..és itt kb vége is van.
..sőt,van itt nagyon olcsón,csak kérdezd meg,hogy ATI VGA-s-e?
-
szia,
notija (bios, chipset...stb) válogatja, némelyik problémázik bizonyos modulokkal, de jellemzően nem gond, ha az értékek stimmelnek, illetve amire még kényesek; az egyik modul egyoldalas, a másik pedig kétoldalas.
anno, több - főként asus - notit használtam úgy, hogy a gyárilag benne lávő nanya mellé azonos órajelű, időzítésű és oldalas kiépítűsű kingmax került, és nem volt gond. -
nem is külön vga menüt kell keresni, 1 - 2 sort szoktak beszúrni ezzel kapcsolatban.
integrált - és nem saját dedikált memóriás - vga esetén jellemző, hogy nem sok infót lászt, pláne a régebbiek esetén.
a 6. kategóriában találod, jelenleg a 489. helyen; link
részletek; link
a felbontás több tényező függvénye is lehet; kijelző, illesztés...stb. -
szia,
bios szinten nincs lekorlátozva? sok bios esetén beállítható/lekorlátozható, hogy 4, 8, 16...stb legyen a használt memória mérete.
terhelés alatt is csak 4 megabyte memóriát használ? mert olyan is van, hogy amikor nincs terhelési igény, akkor visszaveszi a minimumra, de amikor több kell, akkor felnyomja.kmisi99; érdemes lenne kitisztítani, vélhetően csak annyi lesz a hiba.
-
Rivaul
addikt
-
oncsi
őstag
Sziasztok!
ASUS X51R tegnap még töltötte az aksit, ma nem indult el. Csutkára lemerülve. nem lehetett bekapcsolni. Aksit kivéve, töltőről elindult. Többször is próbáltam, rendesen ment. Aksit betéve megint nem indult. Töltőről indítva, menet közben betettem az aksit, ment tovább rendesen. Win jelezte, hogy aksi töltése 0. Everest szerint is. Aksi elhasználódása 11%. Tölt rendesen, de a gépen nem világit a töltés LED. 3óra alatt feltöltötte, utána indult rendesen akár aksiról is. 2órát simán megy is róla. Most látszólag minden jó, de a töltés LED most sem világit. Másik táppal is ugyan ez a helyzet.
Ötleteket szívesen vennék.
Köszönöm. -
Dell XPS
veterán
Arra gondoltam, hogy letöltesz egy tetszés szerinti disztrót CD-re, és Live módban beboot-olsz róla, hogy megnézzük vele, mert ez elég érdekes, amiket idáig produkált. Ezzel jobban képben leszünk, remélem....
DE, ha valami "érdekes" XP-vel rendelkezel, akkor jöhet egy másik is szerintem, mert ez nem lehet ilyen bonyolult.
-
king.mp
aktív tag
Az intel vga gyári progijában sem lehet állítani?
Amennyiben nem akkor regeditben írd át:
Regedit: HKEY_CURRENT_CONFIG\System\CurrentControlSet\Control\VIDEO\{3A2C2EBE-ECDB-4A7B-99EC-58117AFDC5E2}\0000\Mon22446688
És az alábbi 2 sort keresd meg és írd át:
Find DefaultSettings.XResolution. That is your y axis. Edit as a decimal to what you want it to be = 1024
Find DefaultSettings.YResolution. That is your x axis. Edit as a decimal to what you want it to be = 600Ha kész, akkor restart.De előtte egy backup nem árt ( és a siker sem garantált)
-
-
-
ravail
senior tag
Jó reggelt Mindenkinek!
Szia! Talán, mert 1024x600 a legnagyobb felbontása. Állítsd erre. Lehet, hogy nem megfelelő VGA driver-t használsz? A linkelt oldalról a netbookodhoz adott XP-s driver letölthető. Más op.rendszert a netbookodon az MSI nem támogat, driver-t nem ad hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest