-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztikac
őstag
Nem olvastam elég figyelmesen
Az adapter beállításoknál mit ír?
Vezérlőpult -> Hálózati és megosztási központ -> Adapterbeállítások módosítása -> Vezeték nélküli hálózati kapcsolat-> TulajdonságokEsetleg még egy adminként indított parancssorból kiadott "netsh int ip reset"-el próbálkoznék...
-
NTonee
veterán
,,picit felvoltam haborodva az enyhe lekezelo stilusert"
mondjuk én se lennék túl kedves veled, ha vennél egy nem olcsó gépet tőlem, aztán másnap visszahoznád, hogy te csak úgy meggondoltad magad és még a pénzedet is azonnal akarnád viszontlátni úgy, hogy az már nyilván nincs is bent a boltban.
Egy eladónak alapvetően jó pofát kell vágnia neked, de gondolj már bele az ő helyzetébe is kicsit. -
Nem akarlak elkeseríteni, de ha a gép hibátlan, a bolt nem köteles visszafizetni a vételárat. Ha viszont netes vásárlás volt magánszemély részére, akkor élhetsz az elállással, de akkor is két hét mire visszakapod a vételárat a számládra. Az meg hogy KP-ban visszakapd a bankkártyás vásárlás összegét, a boltnak nagyon kell mennie, hogy így oldja meg, ugyanis a bolt mikor kártyára vetted a kütyüt, jópár százalékot már elbukott. Ez meg fél milliós összegnél több ezer forint. A kártyás fizetés nem ingyen van a boltoknak, jutalékot fizetnek a terminál tulajdonosának.
-
szabonagyur
félisten
Meglehet próbálni, de nem hiszem, hogy máshogy kezelik.
Anno nekem volt olyan, hogy elcseszték a dolgokat, rendeltem vagy 4-5 dolgot szintén 4k értékben, mondták fizessem ki amíg összeszedik a cuccokat (előre rendeltem neten, jött is az sms, hogy átvehetem mindet), ki is fizettem mire mondják, hogy az egyik dolgot nem találják de van egy hasonló ahhoz, árban is ua. Mondtam nekik, hogy ez nálam nem játék, direkt nem a hasonlót rendeltem meg, kérdeztem mi legyen? Erre ők akkor az egészet visszasztornózzák és akkor a 5 helyett csak 4 tételt fizessek ki. És hiába mondtam neki, hogy ember attól, hogy visszavonod a dolgot a pénz nem lesz ott.. hát ők nem tudják máshogy megoldani... így kénytelen voltam kétszer kifizetni és várni a pénzemet.
-
szabonagyur
félisten
Egyik bolt sem bank, hogy akár milliós összeget is visszaadjanak csak úgy. Még ha kp-val vetted volna akkor sem biztos szerintem, hogy pár nappal később csak úgy visszaadják. És mivel Mac-ről van szó gondolom alsó hangon is 4k-s a tétel, annyi meg kp-ban max akkor lesz bent nekik ha nem vitték el a kasszát vagy vettek ma kp-ban ennyiért.
Ha mondjuk ma visszaviszed és elindítják a dolgot és szerencsés vagy akkor lehet hétfőn vagy kedden is visszakapod, ezt ők tudják milyen gyorsan intézik. edgtl nem volt ilyen gyors.
-
MurdR
veterán
USB to HDMI nem tudom hogy megoldható-e, szerintem nem, mert nagyobb a késleltetés mint egy VGA porton.
De VGA to HDMI igen. Ez egy adapteres megoldás. Egyes tipusok úgy vannak megoldva, hogy a HDMI adapterből két kábel jön ki, az egyik a VGAba megy, a másik az USBbe, ahonnan a hangot kapja, így az is megy át a TVre. Külső tépellátás nem kell az újaknak, mert USBről kapnak annyit. ~14k környékén vannak ezek az eszközök.(#13210) Kbali
Basszus a Scart eszembe sem jutott, tényleg -
Kbali
nagyúr
Van ilyen de szerintem nem "akarod".
Ez mondjuk olyan, hogy a hangot is át tudod venni, mert ha csak sima VGA-HDMI lenne, akkor csak kép menne, hang nem.
Az is érdekes, hogy milyen típusú a laptop, hátha lehet dokkolni és dokkolón van DVI kimenet, az egyszerűbb lenne.
Esetleg VGA to Scart? Ez lényegesen olcsóbb megoldás, de csak kép fog átmenni. -
-
-
Dell XPS
veterán
Nem tudom milyen verziót töltöttél le, én már hatszor átnéztem, de nem találtam a lehetőségét.
Szerintem ha ki van jelölve az opció programon belül ( windows startup ), akkor működnie ennek megfelelően, mert máshol nemigen tudod állítani. Amennyiben működik akkor már lehet szabályozni OS alatt, de lehet, hogy rosszul gondolom..
Megnéztem Win8 alatt a Core Temp -et, hát érdekesen települt, de működött. Nem úgy tűnt elsőre, hogy nagyon stabil, optimalizált program lenne (Win 8.1 -re), így le is szedtem.
-
Dell XPS
veterán
Szia,
Ez elég specifikus probléma, szerintem kérdezz rá itt: [link]
(#7796) Janou : szerviz eszközre gondoltam, de lehet jelszó is természetesen.
(#7793) SaitoX: attól még, hogy 100/100-as lehet rossz (sztem az is), kellene egy részletes tesztinfó a merevlemezről és akkor többet meg tudnánk róla. Itt ki is elemzik Neked: [link]
-
Kbali
nagyúr
Soha ne a külsejét nézd, ráadásul a Dellre 3 év garancia van és van itthon szervize, míg a Vaiok szervizelését tudomásom szerint külföldön végzik, napokra-hetekre kell megválnod a géptől adott esetben - egyébként emiatt, ha munkára kell a gép, akkor egy Dell Latitude E5xxx gépet nézz next business day helyszíni garanciával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest