- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Top cat
addikt
válasz
lajosx #44156 üzenetére
Kérdezd meg a lapos topikjában is.
Én is jártam már úgy, hogy a saját gyári driver-el nem ment a fényerő állítás, egy Samsungon. Végül egy orosz fórumon találtam hozzá valót.
-
ricsi99
addikt
válasz
lajosx #44152 üzenetére
A win automatikus telepítés az ilyen....
Mindenki máshogy telepít.
Én pl leszedegetem a gyári cuccokat ,feltelpítem a wint és ha minden 100-as csak akkor engedem a netre ki win-t frissitgetni.
Először ellenőrízd ,hogy a win beállitásoknál manuális a csuszka huzogatásánál változik e a fényerő... igy kontrollálhatod ,hogy a driverezés jó... utánna kezdj el a segédprogramokkal vesződni... -
válasz
lajosx #44150 üzenetére
Először is tedd fel a gyári VGA drivert, az alap, hogy menjen a fényerő állítás. Aztán a hotkey kezelő programot, és ha automatán nem települ, akkor manuálisan a hozzá való szoftverkörnyezetet. Régebbi HP Elitebookoknál pl. nem teszi fel a win10 update ezt magától, nem is megy a fényerő állítása.
-
KubanitoS
veterán
-
Dell XPS
veterán
válasz
lajosx #14095 üzenetére
Nem feltétlen, nézd meg milyen frissítéseket ajánl fel ( Bios verzió), és azt telepítsd amire szükséged van pl.: settings
Amennyiben van újabb verzió, akkor az összes többi aktuális és ajánlott programok elől vedd ki a pipát (kijelölést), és "csak" az aktuális Bios-fájlt telepítsd. A folyamat elindul, engedélyezed, majd terminálban végigfut, és kb. ennyi lenne frissítés ha szükséges.
-
Dell XPS
veterán
válasz
lajosx #11939 üzenetére
Gondolkoztam még rajta, mert meglepett, hogy közben SSD -re lett cserélve a meghajtó.
Igazából a merevlemezre tippeltem, esetleg memória, de szerintem ezt látni, hallani kellene (videós segítség), mert így nehéz lesz, legalábbis nekem.
(#11940) amdathlonxp: Reset ezen nem fog segíteni, nekem olyan mintha az alaplapon lenne a hiba, ezért szerettem volna "kizártnak" látni az LCD panelt. Volt ilyen esetem, de nem jut eszembe a konkrét megoldása.
-
Dell XPS
veterán
Igazából jobb egy minőségi darab és kettő egyező, de ha különböző márka esetleg típus lesz benne az sem fog problémát jelenteni - természetesen, ha nincs inkompatibilitás. 4+2 esetében volt már meglepetés a fórumjelzések alapján, így javaslom, hogy próbáld ellenőrizni vásárlás előtt. Nem kezeli 1600MHz-és modult! [link]
-
cattus
addikt
Van egy "Milyen notebookot vegyek?" topik, oda leírod, mihez kell, meg belinkeled ezt a gépet és megmondják megfelel-e a kettő egymásnak.
Amúgy az Edge széria már inkább átmenet az üzleti és a konzumer között, de inkább az első kategóriához van közelebb, mint az IdeaPad szériához.
-
-
Dell XPS
veterán
-
Impressa
őstag
Ennek más oka van, de a lényeg, hogy win 8 telepítése után, kell készíts helyreállító lemezt/lemezeket, amit tudsz használni, ha HDD-t szeretnél cserélni. De egyébként klónozással is meg lehet csinálni az egészet, én ezt az utat választottam, mert nem volt kedven a jól belakott rendszeremet újrarakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged