- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
-
padra
aktív tag
Nagy valószínűséggel a hdd volt akkor a gond.Érdemes bele vinyót venni,apró pénzért már kapni bele.Biosba állítsd be hogy meghajtóról bootoljon,vagy hívd le a boot menüt(általában F12) és ott válaszd ki a meghajtót,akkor már be fog lemezről is bootolni,ha csak ez volt a gondja.
-
ALI_G
veterán
Sikerült!
Korábban már írtam, hogy van egy Asus laptop, amire se USB-n, se DVD-n nem tudok windows-t telepíteni, de ubuntu live CD-t se tudtam elindítani.
Azt a tippet kaptam egy kollégától, hogy a vincseszterrel lesz baj, erről részben meggyőzött az, hogy a HD Sentinel 50%-osnak írta, és a rövid önteszt nem futott le egyszer sem.
Most kibányásztam belőle a HDD-t és igaz, hogy DVD-ről továbbra se jött be a live CD, de USB-ről betöltődött a Windows 7 telepítő.Ezzel igazoltam, hogy a HDD cseréjével jó eséllyel ismét egy működő laptopot kapok? Nyilván csak telepítés után lesz 100%, de légből kapott megfontolásból nem vehetem rá a tulajt, hogy vegyünk bele egy új HDD-t.
-
ALI_G
veterán
Mármint a takarólemezt leszedtem (elvileg azt amelyik takarja) és most egy fémes takarót látok, 4 csavarral, de kicsit tudom kifele mozgatni és egy kicsit a külső oldalán feszíteni, de innen nem tudom merre tovább?!
mod: oké, lecsavartam a fém részt, már csak a hdd van, talán meglesz
-
HatakeKakasi
tag
vegyél külső Rack-et! Abba egyszerűen beleteszed, USB-vel bármihez hozzákötheted. Így nem kell, hogy működjön az oprendszer, anélkül is tudsz kimenteni adatot róla, és 100% os a siker
ha külső rackbe teszed bele, akkor le tudod teljeskörűen formázni, és a rejtett particiókat is látod -
a noti indításakor nyomkodni kell az "esc" billentyűt, és az aktuális indításkor kiválasztható, hogy miről történjen a boot!
abban különbözik a bios megfelelő részlegében történő boot sorrend beállításától, hogy így csak az aktuális indítás idejére választod ki a boot eszközt/módot, és a következő indításra visszaáll a bios érvényes beállítása.
Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby rádiós topik
- Linux kezdőknek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest