- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
-
HatakeKakasi
tag
a microcard reader volt a vétkes!
megtaláltam, hogy tipikusan a DELL sajátja, hogy nem ismeri fel w7-en! Mostmár megy, habár nem is ezt írta ki, hogy ez a baja...Lenry: Nem akarom teleszemetelni a topicot, így privátban kértem tanácsokat. Az eredményt természetesen beírtam
-
szonti
aktív tag
Tegnap vettem, uh nem szedem azért szét
inkább visszaviszem a boltba. Próbálkoztam de nem szólalt meg sehogy sem. Viszont ma reggel ahogy bekapcsoltam a gépet amikor a windows betöltődött volna a hangszórók sípoltak mint a veszett, majd meg süketültem és nem akarta abbahagyni a windows se töltődött be, uh kikapcsoltam a gépet, később már nem csinálta ezt. Uh nem szórakozok vele visszaviszem hátha ki tudják cserélni.
Köszönöm a segítséget! -
cellpeti
nagyúr
Most múlt 13 hónapos a gép! És már csak 2900 valamennyit tölt fel a 4400ből!
Ha veszek bele új akksit mit tegyek vele?
3x süssem ki,majd töltsem fel és mikor hálózatról használom,akkor kivegyem? Ha most veszek bele ,nem akarom megint,hogy csak 1 órát bírjon. 2-2.5órát szeretnék!
Aktív témák
Hirdetés
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest