- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Aktív témák
-
wanted5
őstag
válasz
Dell XPS #40231 üzenetére
passz, egy 1 éves dell l702x-ről van szó, ugyhogy nem egy olcsó kategória, és nem tudom h vajon a dell milyen pasztát használ a gyárban, de hiszek benne hogy a nem a legrosszabbat
mivel még bőven garis így nem fogom szétszedni, bár érdekelne engem is, hogy lenne e változásszerk: de az azért jó pont, hogy a vga még túlhúzva is stabilan 64 fok mindig
-
Arkennys
addikt
válasz
Dell XPS #40064 üzenetére
Nem, mióta megvan, egy kétszer próbáltam, de nem ment, mobilnet van, így annyira nem is idegesített. De azért ha már van ez a funkció, miegymás, azért nem lenne rossz használni is.
Plusz kérdés (sosem fogyok ki belőlök
) : akkuknál van a felújítás opció, mikor elvileg csak a belső cuccokat cserélik-forrasztják újra, stb. Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata, hogy mennyire hasznos dolog? Olcsóbb lenne, mint új akkut varázsolni huszonezerért.
-
psg5
veterán
válasz
Dell XPS #40012 üzenetére
Köszi. Mármint mi tartozik a szerencse kategóriába? Hogy pont a garancia után tűnik el a paszta vagy az, hogy van akinél tovább bírja van akinél nem?
(#40014) _Berci_ : Köszi. Asus A6U notim már több mint 6 éves és nem volt ilyen baja, ez a k50ij meg 2 éves, ezért furcsáltam csak, hogy ilyen hamar paszta gond lenne.
Nos akkor szétszedem oszt pasztázok rá. Most van az "ezüst" paszta mellett egy kis "fehér" pasztám, de gondolom itt is igaz, hogy az "ezüstös" a jobb? Ugyanúgy szépen szétterítem a pasztát vagy csak pöttyintek rá az egyik félre és rakhatom rá a hűtőt?
-
f.szabo
tag
válasz
Dell XPS #40027 üzenetére
Igen értlek és köszönöm szépen a segítségedet! Meglátom mit kapok jó árban hozzá mert hdd is kel bele ahogy mondtad akkor már a gyorsabb, a ram a hátuljában és a bill. alatt van tudom.
A cpu-n, még gondolkodom melyiket, valóban ha mindent megveszek bele 25k lesz minimum.
Üdv Feri -
Zozzer888
addikt
válasz
Dell XPS #40033 üzenetére
hát olyasmire hogy elindítok fent itt a gépen egy programot (pl mozzila),lent van a netbook és pl eszembe jut hogy hopp le kéne töltenem az új égésteret a fenti gépre, rátudok csatlakozni a fenti gépre? iPod touchra van ilyen progim,ott megjelenik a képernyő az ipodon és úgy tudom irányítani a fenti gépet mintha a kijelzője érintős lenne...(na meg 3,5"-os
)
-
f.szabo
tag
válasz
Dell XPS #40011 üzenetére
Üdv értem és köszi néztem másik procit is 5k ért mennek általában, de a 7 szériára azt mondták, hogy 800mhz en fut és nem támogatja a lap pl: Intel Core 2 Duo Mobile T7250 processzor notebookba, Szerinted?
SSpec : SLA49
2Ghz, 2Mb Cache, 800Mhz FSB
PBGA479, PPGA478 foglalat -
vilmaboy
őstag
válasz
Dell XPS #39968 üzenetére
nem akarok én semmit csinálni vele, csak délután hozzák javításra és gyanúsan memó lesz belőle, ahogy leírták. és fogalmam sincs hogy integrált vagy dedikált memóval szerelt. emiatt kérdeztem. ha integrált memó betojik, akkor az cserélhető szervizben? vagy azzal mi van? még nem volt ilyen hibám hál isten. és gép is csak kevés járt nálam int. memóval.
-
gurabli
őstag
válasz
Dell XPS #39959 üzenetére
Elnézést, elég zavarosan fogalmaztam
Azt akartam írni, hogy a VGA hiba kizárt, mivel a külső monitorra csatlakoztatva rendesen van kép.
A laptop LCD-t mozgatva még előcsalható volt olykor a csíkozódásmentes, normális kép, de az utóbbi időben csak nagyon nehezen, ezért le is tettem róla. De amikor sikerült beállítani a megfelelő szöget, akkor a kép hibátlan volt, nem sötét, semmi csíkozódás, olyan, mint új korában. Ezért gondolom, hogy "csak" a szalagkábel sérülhetett, persze nem nagyon értek hozzá. -
-
sirszevenap
addikt
válasz
Dell XPS #39948 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ és a segítséget!
Csináltam egy rendszer vissza állítást és megjavult... remélhetőleg nem kapom be megint, de azért a biztonság kedvéért végigfuttatom azt az online keresőt, mert a nod nem talált semmit... se most, se akkor... Bár akkor örült a gép ha élt... 100%-át lefoglalta a cpu-nak az a ******** .... szóval örültem ha egy böngészőt elindítok!
-
psg5
veterán
-
Muerte
addikt
válasz
Dell XPS #39932 üzenetére
Nálam a vga sült meg egyszer (9600mGT) Kriminálisan rossz a hűtés vezérlése a gépnek.60°C-ig be se kapcsol szinte a venti aztán meg ha terhelést kap pl.játék,HD film, akkor már nem tudja szinten tartani és túlmelegszik.Én szerintem a vga lesz a ludas de innen ezt nem lehet tudni,mindenképp szervíz a vége.Viszont ha kell új vga akkor itt a PH-n árulnak töredékéért, mintha szervízben venné.
-
alfie07
csendes tag
válasz
Dell XPS #39926 üzenetére
Amikor beledugom a tápot, akkor a gomb körül már világítani szokott a kék led. Most még az sem világít, hiába próbálom bekapcsolni, semmi, csak a halk kattogás. A tápkábel korábbról sérült volt, megtört és néha nem ment el a gépig az áram, de azon egy kis szigetelőszalag segített, töbet nem mozgott és nem volt vele gond.
-
törölt tag
válasz
Dell XPS #39895 üzenetére
nagyon érdekelne mert, nekem csak nettre játékra meg ilyenekre van a gép, de elég gyenge gép, új játékokat nem visz a 4-5-6 éves játékoknál megg a legtöbbnél az 1024-es felbontás a max. igen ezért kértem külön hogy olyan írjon aki tudja is mit beszél. (ezzel senkitse megbántani akartam!)
-
-
válasz
Dell XPS #39816 üzenetére
Igen, simán a Win7 eszközillesztő leszedte, beillesztette, a többit meg megtalálta a hozzáadott lemezen. Lassan 1 éve így használom, most is erről a laposról írok. Atomstabil, van úgy hogy egy hétig megy újraindítás nélkül, ha pld. szabin vagyok.Mivel működik minden nem is háborgatom, elvem hogy bármit is csak akkor frissítek ha valami szükséges cucc nem megy anélkül, a frissítésekkel mindíg csak szívás van, mikor feltelepült minden a Win frissítéseket is azonnal letiltottam.Csak a vírusírtót hagytam automata frissítésen.
-
válasz
Dell XPS #39785 üzenetére
Win7 esetén megtalált 2 drivert, fel is tette, azóta is működik.De teljesen nem értettem a dolgot mert az ASUS K52N- hez én kaptam driver-telepítőlemezt annak ellenére hogy oprendszer nélkül vettem / szerintem járna is mindegyikhez / de 2 drivert azon nem talált meg, a netről meg automatice berántotta.
-
válasz
Dell XPS #39735 üzenetére
Váltani tudnék, csak mivel fő célra biztosítások közvetítésére használom a gépem, így rengeteg biztosítói program van telepítve, amiket nem szeretnék újrarakni mert sok volt a gond mire összeállt. Ezelőtti rendszerem másik gépem 64 bites volt, csak ez már előretelepített 32 bitessel vettem eredeti winnel. A serial matricán van, nem tudom hogy újratelepítéskor nem-e kéne futnom egy kört a microsoft-nál, meg meghagyná-e a jelenlegi programjaim...
-
-
Arkennys
addikt
válasz
Dell XPS #39723 üzenetére
Rendben, szerintem napközben akkor lefényképezem, és valahogy felrakom, netán mailben elküldöm majd, ezt akkor megbeszéljük. Most is erről írok, szóval most nem borogatom.
Köszi a szándékot, remélem jutunk valamire. Privátot írok szerintem még délelőtt, és megbeszéljük.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest