- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
-
Dell XPS
veterán
válasz
gurabli #40350 üzenetére
Jártak úgy, hogy csukogatták a notebook tetejét le-fel és becsíkozódott, ill. elment a kép. -Mi lehet a gond mozgatásra? Egyértelmű: LCD kábel! Amikor szétszedték, mozgatásra semmi.
Véletlenül hozzáérve az LCD elektronikájához, megjött a kép!!
Az inverter biztosan jó, ott más a hibajelenség.Az esetek 90%-ban akkor cseréltem panelt, amikor egy jó buli után összetört!
A maradék 10%-ban, a magasabb felbontás igénye miatt. -
Dell XPS
veterán
válasz
gurabli #40345 üzenetére
Igen, láttam az LCD-t. Szalagkábelt nem tudjuk bevizsgálni, így hiába látnám, én sem látnék semmit rajta. Másik gépben, de ki tenné ezt lehetővé? Azt hogy a kitett képet látod, az a VGA-ra utal. Én inkább egy másik LCD-ét próbálnék meg, valahogy nekem gyanúsabb.
Egyébként sem ártana kiszűrni 100-ra, mielőtt rendelnél.A kábel 30pin-es csatlakozását, mind a kettő oldaláról. Töltöttem le képet, de szükségem lenne rá.
-
gurabli
őstag
válasz
gurabli #39871 üzenetére
Megnéztem, a CPUid szerint a chipset 945GM, ezek szerint ki tudom cserélni a Celeront egy T5600-ra? Most nincs nálam a screenshot, de estére felrakom ide, csak hogy biztos tudjam, hogy megvehetem-e a CPU-t. Gondolom óriásit fog ugrani a laptop teljesítménye, ha az egymagos Celeron helyett megkapja a kétmagos T5600-at? Kíváncsi leszek, hogy mennyit bír majd az akku.
Elméletileg hűtőt sem kell cserélni, minden maradhat, csak berakom az új CPU-t és már mehet is
-
Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest