- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
juve600
nagyúr
-
Firpo
tag
válasz
Dell XPS #48468 üzenetére
Először a wifit próbáltam, utána bedugtam a kábelt is. Semmi. A Dell honlapjáról letöltött drivereket próbáltam.
ravail által ajánlott DriverPack Solution megoldotta a problémát. Végre telepítette a megfelelő drivert! Köszönöm a segítséget!
De hogy a Delles és Realtekes driver miért nem volt jó, az számomra rejtély.
-
hatnor
tag
válasz
Dell XPS #48389 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
Hát elsődlegesen tervezni kell a gép, amihez kiváló lenne plusz ssd-vel meg még 4gb rammal.
Szabadidőben meg játékhoz, de ha nem cserélhető a vidókártya akkor sztem bukó mert fél év múlva már nagyon elavult lesz ami ebben van.Igazából Lenovo Y570-580 lenne a legjobb mert abban állítólag van plusz hely sddnek, meg gt555 illetve gtx660 videókártya van benne, csak tegnap láttam ezt a gépet Auchanban ingyen hitelre aztán gondoltam megkérdezem itt, h ki mit szól hozzá.
A másik nagy dilemmám meg az, h januárban mennyit fognak esni a laptop árak, mert már jártam úgy régen, hogy 360ért megvettem a laptopot decemberben és januárban 250-260 volt ugyan az ...
-
mutyi
senior tag
válasz
Dell XPS #48442 üzenetére
Ok, van itthon egy 4 gigás kingmax modul, vatta új, bele dobom, megnézzük mi lesz.
Ami egyébként iszonyat furcsa, hogy itt vettem az egyik fórumos társtól és a gépról fel is dobott egy Windows 8-as élményindex képet és igaz hogy ő beletett a 4gb-os Hunday eredeti memória mellé még egy másik 4gb-os Hunday modult, viszont az élményindexben 7.6-os volt.
Na ezzel szemben nekem Windows 8 alatt is a 4GB-os modullal 5.9. Az azért durván nem kóser. -
sándormátyás
csendes tag
válasz
Dell XPS #48422 üzenetére
az életéről semmit nem tudok csak annyit keresztapámnál volt céges gép.már végig néztem mindenhogy még kölcsön kért ramokkal is de semmi.kivett procival csak a venti pörög vinyó nem megy képet nem ad csak úgy van benne élet.na mindegy szerválok bele egy lapot valahonnan.
-
válasz
Dell XPS #48414 üzenetére
Nagyon szívesen. (NEMO1968 gép is megérne egy misét, mert az is az ilyet még nem b@xtatok kategóriába tartozik, csak olyan fáradt vagyok, hogy minden második szót elgépelem)
Már ajánlkoztam az embernek, de ő tudja mi a baja a gépének, úgyhogy ejtett. Majd akkor jön majd, hogy csináljam meg neki az elkokszolódott panelját, amikor már be sem indul a gépe... -
mutyi
senior tag
válasz
Dell XPS #48386 üzenetére
Mindjárt újra telepítem a gépet, igazából arra gondoltam,hogy dobok rá egy Win8-at és megnézem az alatt is mit produkál.
Lenne még két kérdésem:
1. Van hozzá Windows 7,viszont DVD lemezem nincs.
Honnan lehetne leszedni a HP-tól a Windows telepítőt vagy hogy oldjam meg, ha azt szeretném, hogy ne csak egy szimpla Windows 7-et telepítsek rá, hanem szeretném ha látszódna a Rendszer alatt a HP logó.2. Sok gépen futtattam már az Aida-t,de valamiért a notim azt csinálja, hogy elkezdi betölteni az Aidat és alul kiírja hogy épp melyik illesztőt tölti vagy hardvert ellenőrzi és amikor azt írja ki hogy a Raid vezérlő ellenőrzése, akkor ott van 30 mp-ig áll és utána indul el az Aida32.
Ez mitől lehet?3. Lefuttattam többször is már a Windows élményindexet és mindig valami 5.9-es eredményt hoz a memóriára,miközben más notik meg elvileg ennek is kb. 7.5 körül kellene lennie.
Ez mi a franctól lehet? -
mutyi
senior tag
válasz
Dell XPS #48384 üzenetére
De annyira idegesítő a dolog, nálam ehy régebbi intel driver került fel, asszem májusi,ezzel nem rángat a kép, viszont ez a kockásodás,hálósodás dolog a matt képernyőmön továbbra is látszik főleg amikor perdek óta nem mozgattam az egeret. Azért egy üzleti notinál elvárnám,hogy ne ilyen pitiáner dolgokkal keljen vesződnöm.
Ráadásul ha kirakom külső monitorra,akkor ott nem látok semmi problémát.
Szóval nem tudom hogy most akkor a gépemmel van-e a gond, mert akkor megy javításra. -
Cerdoblaise
tag
-
draco31
veterán
válasz
Dell XPS #48304 üzenetére
Na így már értem mit akartál mondani.
Most nem foghatom meg a haverom kezét, hogy hallod vegyél inkább egy újat, és ne ezt próbáld megjavítani főleg úgy hogy szeret szerelgetni. ( 20 éves AM-FM rádiós ébresztőórára is szereltünk AUX bemenetet, szóval ha lehet szerelni akkor az az elsődleges opció)Részemről megvan az értékelés, ráadásul két nagyon segítőkész embert ismertem így meg ennek a problémának köszönhetően, és teljes bizalommal jövök ide a későbbiekben ha újra probléma akad, mert látom hogy itt segítenek.
Ezért is írtam ba az új kérdésemet, mert korábban máshol kérdeztem erről.
-
draco31
veterán
válasz
Dell XPS #48297 üzenetére
Szia!
Bocsi, de nem értelek.
Igen leírta hosszan amit tudott, én pedig megköszöntem a segítséget, és írtam hogy ha dönt a tulajdonos, és a forgótányért akarja csak cserélni akkor megkeresem az illetékes embert privátban.Továbbá ravail-al beszélgettem egész nap privátban, 10 fölötti üzenet ment oda-vissza. Ott is megköszöntem a segítségét csupa nagy betűvel.
Vagy nem köszönömmel kell értékelni a kapott segítséget?
Akkor világosíts fel kérlek hogy hogyan kell megtenni! -
spanyoll
addikt
-
spanyoll
addikt
válasz
Dell XPS #47668 üzenetére
Az ODD helyére kerülő ú.n. Multibay bemókolása mennyire lenne munkás feladat?
Gondolom egy sima csavarozás, ODD ki, az új keret be, plusz kábelezés feladatoknál nem bonyolultabb...
Csak mert jövőre játszanék egy olyat, hogy a mostani vinyó elad, annak a helyére egy ssd, az ODD helyére meg valami nagyobb adatvinyó. -
Gubu0101
veterán
válasz
Dell XPS #48223 üzenetére
Jam.Mivel ez a szervíz úgy dolgozik hogy fizessek előre és majd utánna rendelik meg motyót+cserélik azért ez is fura.Sok idő el ment a bevizsgálásokkal.
Meg ugye a másik Samsung R530 amba meg északi híd szált el,azt meg baráti+nagyker áron 28-30 körül reballozták volna és még akkorse biztos hogy jó lett volna.Szép év volt
-
mdav88
aktív tag
válasz
Dell XPS #48182 üzenetére
Memória mindkét modulban tökéletesen áll, nincs lötyögés, vagy kontakthiba!
Van egy video jutubon, ahol úgy láttam az 5 villanásos hibánál cpu gond volt...
http://www.youtube.com/watch?v=rRzldpad5qcBár, itt nem ad képet sem...Igazából még nem találkoztam ilyennel soha...
-
ravail
senior tag
válasz
Dell XPS #48165 üzenetére
Szia!
Köszönöm, hogy írtál. Ez természetes. Nem voltam itt. Illetve két írásom között kikaptam ezt a HDD-t a notimból, amin most írok, és egy szűzre felraktam egy üres win7-et. Majd visszatettem, s most megint vagyok.AlyArkhon! Ha nem akarsz kínlódni a leszedéssel és az újratelepítéssel, akkor a Dell XPS által javasolt "segédprogrammal" magyarrá teheted a Home-t. Csak a programot és a letöltött nyelvi csomagolt is őrízd meg, hogy legközelebb ne kelljen keresni.
-
AlyArkhon
őstag
válasz
Dell XPS #48138 üzenetére
de latszik de megis olyan lassan indul el a telepites is meg amint elindul egybol bejon ez hogy telepitsem fel az iro driveret
Szoval elindul dvd rol a bootolas el indul a windows telepites is es amikor indulna tenylegesen a telepites akkor dobja ezt be mitol lehet ez ?
-
válasz
Dell XPS #48128 üzenetére
Az a kellemetlen dolog, hogy most a koliba vagyok szal nemtom szétkapni a gépet :S (nincs bennt szerszámom)
Egyébként már rákötöttem volna az asztalira tesztelni. Most tart 20%nál a kibontás USBről, nem egy kapkodó idegbeteg.Erősen szemezek új merevlemezzel, de akkor már fejleszteni is kéne hogy ne érződjön annyira kidobott pénznek. Mi a véleményed a seagate hibrid ssd+hdd merevlemezeiről? Esetleg (mivel már úgysincs garancia) egy mini pcie ssd + merevlemez?
-
-
csana
senior tag
válasz
Dell XPS #48079 üzenetére
Üdv,
nem volt rajta OS, csak DOS. Akkor szerintem hagyom, mert 1 gigát foglal csak elvileg.
Viszont ami még felmerült, hogy mintha partícionálásnál hiányozna 30 giga :S
Ezek szerepelnek installnál:
" 0. meghajtó szabad területe (teljes 465 GB / szabad 465 GB)"
" 0. Partício 1: LENOVO... (teljes 1,1 GB / szabad 457 GB)"
Mindez egy 500 gigás vinyónál.. Ez normális? -
Teszla_
senior tag
válasz
Dell XPS #48062 üzenetére
Sikerült feltelepíteni a Win7-et, nem volt vele probléma végül. Utána mentek fel a hozzá kapott cd-ről a driverek is, viszont azokat nagyon lassan tette fel és az elején rezonált a meghajtó takaró műanyagja.
Most már mindegy, utólag kiderült, hogy egy bemutató gépet küldtek nekem, így jövő héten megy is vissza, elálltam a vásárlástól. -
Teszla_
senior tag
válasz
Dell XPS #48060 üzenetére
Egyelőre úgy néz ki, hogy sikerült a másik pendrive-val (kopp-kopp), pedig nem bíztam benne, mert ezt a 32Gb-ost eddig nem igazán szerették felismerni dolgok (Win alatt szerencsére okés). Amikor bejött a képernyő, hogy miről akarok boot-olni, nem volt ott a pendrive, mondom nagyon jó, nem ismeri fel. Véletlenül nyomtam egy escape-et, erre elkezd telepíteni... sírva röhögés ON
Egyébként a bal oldalon, a hozzám közelebbi USB-be dugva működik.
-
Slash20
tag
válasz
Dell XPS #48029 üzenetére
Nem tudom hogyan lehet hozzáférni így a fájlokhoz, hogy a windows nem tölt be. Sok minden nem kellene róla, mert a több cucc a nagy laptopomon van, de az nincs itthon. Én sem értem ezt a dolgot, hogy ha másodjára visszateszem akkor miért nem jó..Első cserénél meg hiba se volt csak a 2gbos nem tetszett neki. Még reggel feljövök, hátha megúsznám egy itthoni állítgatással
-
Slash20
tag
válasz
Dell XPS #48007 üzenetére
Mikor először beleraktam az újat,miután visszaraktam a gyárit jó volt. Aztán egy órára rá csak visszaraktam,aztán indításkor f2 vel beléptem a biosba,de nem állítottam semmit, hanem default beállításokkal kiléptem.Most hosszabb ideig volt fekete a kép,fényerőt levette, aztán kék die. Mondom nem szórakozok többet,visszarakom a gyárit és marad is benne...de meglepődtem,mert ugyan azt produkálta. Normál mód és indítás javítás közül egyik se jó,így csak kikapcsolni lehet. Hát jól elcssztem.....
-
Slash20
tag
válasz
Dell XPS #48003 üzenetére
Szia!Mostmár ott tartok, hogy az eredeti rammal se működik.Kiírja hogy normál mód vagy javítás, a javításra nyomva állítólag visszaállítja a rendszert egy régebbi időpontra,de úgy is előjön a kék halál.Lehet veszett ügy:/Csak így sehogy nem tudok lementeni semmit..Meg lehet talán még oldani?
-
felhasználó2
tag
válasz
Dell XPS #47861 üzenetére
Gparted al kezdtem ledúrni, először csak az oprendszer partícióját, meghagyva ezzel az adatokat és a drivereket. Ezek után nem látott semmit a win7 wizardban, gparteddel visszamentem töröltem mindent kivéve a drivert tartalmazó partíciót, még mindig semmi. Leformáztam az egész winchestert, sajnos így elvesztek az adatok, viszont így telepíthető volt végre valahára a windows és így a recovery is elveszett (ami ugyebár nem működött, nem volt előhozható)
Sajnos ez van.
-
felhasználó2
tag
válasz
Dell XPS #47846 üzenetére
Windows 7 cd-nél a repair végigment, visszaállította egy korábbi időpontra, mást nem csinált, de a recoveryt így sem hozta elő. Próbálkoztam egy windows boot lemezzel, de az sem segített. Azt hiszem nincs más, mint a windows 7 manuális újratelepítése sajnos.
Az imént belekezdtem, de a telepítő varázslóban nem engedi formázni a vinyót illetve a partíciókat. Eh
-
felhasználó2
tag
válasz
Dell XPS #47825 üzenetére
Nem kapom meg a recoveryt sajnos. Elkezd rajta gondolkodni, de aztán csak betölti végül a telepített windowst 7-et miután bootoláskor F11-el előhívtam. Másik esetben, ha a windows 7 ben a recovery managerbe választom ki amit szeretnék, restart után valami ilyesmit kapok spanyolul:
Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix the problem:
1. Insert your Windows installation disc and restart your computer.
2. Choose your language settings and then click "next."
3. Click 'repair your computer'.If you do not have the disc, contact your system administrator or computer manufacturer for assistance.
Status: 0xc0000225
Info: An error occured while attempting to read the boot configuration data.Szóval ezt kell most valahogy megoldanom és elővarázsolnom a Recoveryt, mert csak végső esetben szeretném az egész partíciót ledúrni és felrakni egy magam által telepített windows 7-et.
Apropó, ha erre kerül a sor, fel tudom sikeresen használni a hátoldalon lévő kulcsot? -
felhasználó2
tag
válasz
Dell XPS #47825 üzenetére
Igen, de nem kapom, nem kaptam. Ha megvan a nyelvváltás, akkor megpróbálom majd újra és esetleg jelezni, mibe ütközöm.
Egyelőre ez a nyelvet hozzá adó progival küzd, végigment a csúszka, de még gondolkodik, úgy fél órája kezdtem el.
Majd csak befejezi!Azt meg tudjátok mondani ezen a recovery partíción milyen fájloknak kellene, hogy ott legyenek?
-
suspect
aktív tag
válasz
Dell XPS #47740 üzenetére
Win7 alatt, Skype használatnál mindig összeomlik a videókártya drivere aztán helyreáll. És így dobálja a képet. Régebben itt kértem pont segítséget amikor nem akart elindulni a gép, hanem bootolás előtt kékhalál és valami driver gondot írt ki. Ezért gondoltam talán a program nem adott valamire jó drivert.
De ezt a dolgot, hogy eldobálja csak a webkamos progiknál csinálja.
Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest