- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
Aktív témák
-
ravail
senior tag
Szia!
Javaslom, hogy olvasd vissza legalább az elmult 2-3 nap eseményeit itt a fórumon. Ugyanis, több kérdezőnek volt baja, a Linux vagy FreeDos op.rendszerrel vásárolt notikkal. Ugyanis ezeket, és ezek rejtett partícióit a windows 7 nem látja! Így azzal törölni sem lehet. A törlésről itt is írtam. A kérdezők tapasztalata szerint a teljes törlés nélkül telepített windows 7 nem működik megfelelően.
Sok sikert! -
NEMO1968
őstag
Értem!
Akkor tényleg lehet,hogy hibás a hangkari,ill.nightmare hsz.-a is szóba jöhet,ámbár ilyesmiről még nem hallottam.
Csak leírom,engem headset sz..ott meg hasonló módon.
Elkezdett recsegni az egyik hangszórója.
Cseregarin már túl voltam.
Sebaj,veszek másikat,az jó lesz tartaléknak,vagy elajándékozom.
Az új más márka volt,és nem volt hajlandó működni a mikrofonja,akármit csináltam.
Beszédpartnereim csak zúgást hallottak.
Így kénytelen vagyok a régit használni továbbra is,ami azóta is bírja.
Mellesleg nálam van mic.bemenet,+ külön 2 hallgató kimenet.
Szal az is meglehet,hogy egyszerűen csak addig kell keresgélned a mikrofonok között,míg nem találsz olyat,ami műkszik a masinádon. -
nightmare13
őstag
Ahogy előttem is mondták, lehet az a baj, hogy valamiért nem szereti mikrofont (esetleg hibás), de az is lehet, hogy a dugalj át van állítva kimenetre (bizonyos MSI gépeknél lehetett ilyet csinálni, nem tudom, hogy itt lehet-e), ha Realtek a kártya, nézd meg a programban, hogy mire van állítva: mikrofonra, vagy esetleg outputra.
-
-
Z86
őstag
A BIOS-t hagyd, az csak akkor kell ha probléma van a régivel.
Szerintem GPRS/UMTS nincs benne, az sem kell.
Tools and Utilities és Other: ezek nem tudom mik lehetnek, de az oldalon biztos van valami leírás róluk.Ezek:
Fujitsu Application Button Utility - LIFEBOOK Application Panel
Fujitsu Display Manager
Fujitsu Hotkey Utility
Fujitsu LCD color profile
Fujitsu Mobility Center add-on
Fujitsu Power Saving Utility
Fujitsu System Extension Utility
Fujitsu Wireless Selector
a fujitsu saját programjai a géphez. Ezeket és a többit (hardver driverek: (IP BC) On Board - MEI Audio Bluetooth Chipset Graphic LAN Memory Card Reader (on board) SATA System Device Touchpad WLAN) szerintem tedd fel. -
Rick4
félisten
nem, azt mondtam, hogy azok sem lesznek olcsóbbak, bár tévedtem, mert 2K postával.. itt nézz körül, ha az árak érdekelnek: [link], a ph-n is ott van a boltos kolléga, akinél ennyiért vettem, máshol picivel biztos több lesz, de tipusa válogatja, 3K körül már jókat lehet venni...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Villanyszerelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 1 / 2
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest