- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exodion
senior tag
válasz
Nekton #50336 üzenetére
Vonaton youtube shortok tekerese, egy kis forge of empires, chromeon hirek olvasasa, emailekre valaszolas, telefonalas (30p+ ami ugye VoLTE). Igy nezett ki nalam, 100%-rol indultunk 5:15-kor amikor levettem a toltorol, kimentem az allomasra fel az IC-re 2o15p az ut, mikor leszalltam 40-50% kozott volt.
Csaladban A72-ek vannak, ott is csak a YT videok tekerese megy, reggel le a toltorol, este mar ra kell oket rakni.
Azzal valoszinuleg nem stimmelt valami, ki is csereltek nagyjabol az egesz telefont illetve azutan el is adtam es az uj tulaja nem jott vissza hogy hibas keszuleket adtam el neki.Megnezem ezt a gsmarenas dolgot koszonom a tippet
-
t72killer
titán
válasz
Nekton #50292 üzenetére
Mondasz valamit, a telóhoz igazából bőven elég, el is engedem. Amihez kéne még, az az asztrofotós cucc (mechanika, kamera), de ahogy nézem, az értelmesebb méretű napelemek még "ultrakönnyű" kivitelben is simán nyomnak vagy 3 kilót: ennyibe konkrétan nemhogy 20'000mAh powerbank, de egy 12.8Vra számolva(!) 30Ah-ás LiFePO4 akksi is belefér
#50293: a nagy kérdés, hogy mennyi időre távolodok el a civilizációtól. Idén sztem ez 3-4napnál nem lesz több. A 20k mAh (LoL, a másfajta feszkóreferencia miatt írtam így) mondjuk többféle kütyünek sovány, de annál több van itthon szerencsére. Konkrétan van egy ilyenem, ami hozza is a ráírtakat, akksi póverbank számokra lefordítva ez valami 42'000mAh
. Laptopot szokott amúgy etetni terepen, mobiltöltésre még nem használtam.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Nekton #50213 üzenetére
Az időkapcsoló volt az első elgondolás.
De aztán biztonsági okokból gondoltam, hogy powerbankra lenne kötve. Hogy ne legyen állandóra (időkapcsolóüval) 230V-ra dugva az adapter.
Sajnos nem találtam a telefonban (valószínűleg nincs is) olyan beállítási lehetőséget, hogy meddig töltsön.
-
Lori82
senior tag
válasz
Nekton #47781 üzenetére
A töltőre az van írva,hogy Huawei Super charge max 40 W . Eredeti töltő és kábel a huawei P30 Pro-hoz. Részben egy vita miatt szerettem volna tudni a választ,mert én azt hittem,hogy a töltő a mérvadó, egy kolléga meg azt mondja,hogy a kábel. Az igazság akkor valahol középen van.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Nekton #46355 üzenetére
Furák az emberek... Én ma FB-n beírtam egy kérdéshez, hogy a függetlenítés bűncselekmény, ebben mi nem segíthetünk, mire egyből le lettem támadva, hogy persze azért töltök le zenét meg filmet, aztán jogdíjat se fizetek. Az már hihetetlen volt a kérdező számára, hogy nekem elég a Spotify meg az HBO Go... Valamint a jogdíj is megvan ugyebár az Artisjóska kasszájába.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest