- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lenry
félisten
a pattanás ledörgölődött, viszont a telefont mára meg tudom pörgetni az asztalon, illetve random lemerül, kikapcsol, úgyhogy ebből instant selejtezés lesz, mert az akku veszélyes állapotban van.
a kérdésem, hogy ezzel mit tudok csinálni? mármint hogyan tudom biztonságosan tárolni? ha csak kikapcsoljuk és lemerül szépen, akkor nem fújódik tovább az akku? vagy le tudom így adni valahol?
-
Brianiac
aktív tag
Nekem Relaxnet M van az is hasonló, csak előfizetéses és ha lemegy a 3GB nincs túlfizetés csak korlát.
1. Kevés youtobe-ra, fórumra meg msn-re bőven elég, meg szerintem még a frissítésekre is de ebben nem vagyok biztos mert nem nagyon szoktam frissíteni.
2. A időszaki díj a szolgáltatás díja és ezt 30 naponta vonják le a kártyádról ha van rajta pénz. Ha mondjuk a 30 nap alatt nem netezed le a 3GB-t a fenn maradt adatmennyiség akkor sem megy át a következő 30 napra, hanem újra levonják a pénzt és újra kapsz 3GB-t.
3. A modem olyan 10e ft körül van sz.tem, pontosan nem tudom. Feltöltőkártyás csomaghoz nem kapsz ingyen modemet, csak előzfizetéseshez. Nem muszáj sticket venned a telefonok nagyrészét használhatod modemként is. Bár nem tudom milyen telefonod van de lehet h azt is tudod modemként használni ha csak EDGE van rajta akkor is, viszont EDGE-n a max. sebbeség 384kbps,. míg HSDPA-n 7,2MBPS, persze ez csak névleges sebbeség, ezt sosem éri el.
Szerk.: Viszont ha ilyet veszel akkor arra nagyon vigyázz hogy ne lépd át a 3GB-t mert ennél van túlforgalmazási díj.
-
Véleményem szerint COM port kapcsolat van ilyenkor a gép és a telefon között, ezért látszik aktívnak. Adatok nem hiszem, hogy mászkálnak, esetleg a kapcsolat fenntartása céljából egy-egy jel mászkál oda-vissza, hogy mindkét eszköz "tudja", hogy ott van még a másik a vonal túlvégén. Annyit nem hiszem, hogy fogyaszt, mint a folyamatos adatátvitel, de annál biztos többet, mintha idle állna csak.
-
-
meroly
veterán
Hát villanyosmérnökin ilyent nem oktatnak, de akadt még egy bibi. Megnéztem egy AC-3-as töltőt, az outputja: 350 mAh. Ez megy ki a telóba (vagyis óránként 350mA). Egy BL-5C-t feltölt nagyjából 1 óra alatt, vagyis a BL-5C power inputja kb szintén 350mAh, de az leadott pedig 1020mAh. Szóval kapsz egy értéket, de az nem tudod meg belőle milyen kapacitású az akku, mert a kettő közötti váltót nem ismered
-
torma99
aktív tag
Ha plö így írod be a gugliba,hogy how to migrate sms 7650, vagy how to backup sms 7650 akkor ad ki jó találatokat, de sajnos csak gépre telepített szoftverekre, amik az outlookból szedik ki valahogy az sms-eket,mert ha jól értem a 7650 nem tudja text, vagy csv formátumba lementeni őket.
UPDATE:
Akkor próbáld megkeresni ezt a progit torrenten vagy valahol máshol:MessageStorer
[link]Nemtom jó-e a te telódhoz, de újabb verziói letölthetők a torrentről.
-
torma99
aktív tag
Bocs most vettem észre, hogy az aukció már lejárt.
Viszont adatkábel van hozzá, mert mindegyik telóhoz hozzá lehet adatkábelt csatlakoztatni.
Annyit tudok akkor mondani, hogy vidd be egy sufniba és kis pénzért megcsinálják simán, vagy ismerőshöz aki hozzá tudja kötni a géphez, ha már annyira a kábel ellen vagy. -
torma99
aktív tag
régi telóval bluetooth-on csinálsz egy biztonsági mentést a gépre az sms-ekről, újra felnyomod a bizti mentést a gépről és kész. Én n78, n86 viszonylatában így oldottam meg telkönyvet, smst, beállítást, fényképet, videót, mp3-at , csengőhangot, mindent. (bár esetemben a switch is szóba jöhetett volna csak akkor még nem ismertem)
-
SZERK: Hupsz, nem voltam elég alapos.
Ha minden más USB eszközöd működik, akkor két lehetőség marad: szar a kábel (nagyon valószínű), vagy már maga a Pop-port kontaktos (kevésbé valószínű). Az egyetlen lehetőség, hogy különböző kombinációkban kipróbálod őket más kábellel/telefonnal.
-
Sipi16
őstag
Ha jól tudom a lassabb töltés jobb az akumlátoroknak. Ezért jó néha így feltölteni a telepet. Sose voltam a mobil aksiknak a formázásának a híve, de egyszerre vettem telefon anyummal. Nekem volt időm kétszer formázni. Ő csak egyszer tudta és láthatóan többet bír az én mobilom. Vagyis valami csak van benne...
madstunt: A líthiumos aksikat nem is lehet teljesen lemeríteni, mert egy elektronika megakadályozza a teljes lemerülést. Nem annyira kell meríteni az aksit, hogy be se tudjon kapcsolni a telefon, de gondolom ezt a fórumtárs is tudja.
-
madstunt
addikt
egyszerűen,röviden
INCS
bővebben: Annyi hogy addig se meríti a készenléti állapot a telót de emellett sokkal több áram vész a hőveszteség és hasonlók miatt kárba a töltőben ami nem épp környezettudatos dolog. Ritka esetben éri meg pl régebbi motoknál amelyeknél a régi sok tűs,SE csatira hajazó csati volt mert ott nem mindig érinkezett a töltő de egy éjszaka alatt fel tudja tölteni....
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest