- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
-
-
-
kekkec
aktív tag
válasz
Mosanke #34881 üzenetére
& (#34880) kutyman:
Köszi a linkeket!
Azt megtudjátok mondani, hogy miért van külön a gumibillentyű az előlaptól?
Van olyan ami egyben kapható?
Főleg ennek a két résznek a kettéválása miatt vennék újat, mert elég zavaró, hogy lifeg a gumi.
Gyárilag ez szépen le volt ragasztva csak idővel elvált. -
anonymus89
addikt
válasz
Mosanke #34632 üzenetére
Egyébként a T-mobile honlapján majdnem minden telefonhoz találsz méretarányos képet.
Itt be lehet saccolni az értékeket egy vonalzó segítségével.Elküldtem a pontos értékeket pm-ben.
-
anonymus89
addikt
válasz
Mosanke #34559 üzenetére
Igen vannak pro és kontrák meg lesznek is....
Én személy szerint az Iphone-okra vagyok kiakadva, történetesen egyik nap kezembe került egy 4S és mivel nem volt még kezemben soha nem feltételeztem róla, hogy nem lehet bluetooth-on megosztani a névjegyeket ...
(ez számomra érthetetlen)
-
anonymus89
addikt
válasz
Mosanke #34557 üzenetére
Okés értem sejtettem, hogy az lesz az.
Én csak azt tudom Neked javasolni, hogy most ebben az állapotban készíts egy exportálást számítógépre dugva a készülékről. Milyen segédprogrammal mennek most ezek?
Írd át az összes telefonszámot +36-tal kezdődőre és később az égvilágon semmit nem kell majd módosítanod.
Ha felment a telóra akkor mindent visszamásolsz a sim kártyára a törlés után.Ha úgy döntesz hozzálátsz és elakadnál segítek szívesen.
-
meroly
veterán
válasz
Mosanke #34546 üzenetére
Tudom én is sim függő voltam egészen addig amíg rá nem jöttem hogy a google fiókkal is lehet szinkronizálni az S40-es nokiákat, azóta a telefonban vannak és lényegesen gyorsabb a készülék bootoláskor. Nem kell arra várni hogy betöltse a sim-et.
Igen, áthelyezve gondoltam.
Vagy ha nagyon nem akarod akkor még azt próbáld ki, hogy nem mind a két névjegyzék aktív, hanem csak a sim és akkor minden ott legyen. -
meroly
veterán
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Mosanke #24572 üzenetére
Szia!
Oké. Most nyomtam egy zsebkendőre sebbenzint és dörzsöltem vele keményen. Visszarakva a helyzet nem változott. A foglalattal minden rendben kell legyen, hisz a másik slotban is ugyanez a helyzet. Viszont a kártya is jó kell legyen, hisz egy másik telóban elérhető és kicseng. Mindenesetre köszi a tippet.kaller1
A kártya még nem járt le. Legutóbb 2 hónapja töltöttem rá és még van rajta lé. Meg egyébként is másik telefonban elérhető volt és kicsengett. -
zombinyul
addikt
válasz
Mosanke #24562 üzenetére
2 ellenpéldával is tudok szolgálni.
Két ismerősöm is eljátszotta az előfizetését. Az egyikük egy 5230-as Nokiát vett a T-Mobilenál,gyakorlatilag egy fillért nem fizetett be. A telefon azóta majd' 1 éves(a SIM rég tiltva lett),de a telefon prímán üzemel(még?)
A másik ismerősöm egy GT540-es LG-t vásárolt,Vodásan,egy ezresért. Jócskán több mint 1 éve,mégsincs tiltva. A legelső részletet fizette be,azóta sehol semmi. Szintén SIM kártya csere,és kész. Csak a behajtóktól érkeznek a csekkek...ROBOTER: SHIT... Még jó,hogy nem mondtam biztosra...
-
icons
addikt
válasz
Mosanke #24052 üzenetére
Kérlek egy dolgot tegyél meg: írd be google-ba hogy li-ion akkumulátor kezelés
Olvasd el az első öt cikket, és rögtön látni fogod az igazságot.
Azt hiszem egyértelmű, miért mondják még mindig azt, hogy tölteni kell: ha valami baj történne az akksival, lehet arra fogni, hogy emiatt történt meg, illetve ők nyilván biztosra mennek. Ha veszel egy autót és megkérdezed, hogy lehet-e vele 100zal menni, van esély rá, hogy azt mondják ne, nehogy menj vele, mert az rossz. Így ha bármi történik, nem ők a felelősek. Én egyik telefonomat sem töltöttem különleges módszerekkel, és mindegyiknek megfelelő az üzemideje, semmi vaj (márpedig, ha TÉNYLEG formázni kellene ,akkor jó eséllyel nem szabadna működniük, hiszen nincsenek formázva
)
Jaigen: utána olvastam megint, máshol azt írták, hogy a 3.órai töltés felesleges, de szerintem nem gond, hogyha akkor is fent hagyod
. Rosszat nem tesz neki, még akkor is tölti, csak már jóval kisebb mértékben, mint egyébként (ezért mondják, hogy szükségtelen).
-
icons
addikt
válasz
Mosanke #24049 üzenetére
Ezeket már nem kell otthon formázni. Mindegy elsőre mennyit töltöd. És teljesen is le lehet meríteni, az akkumulátorokban olyan elektronika van, ami megakadályozza, hogy tönkremenjen (való igaz, hogy ha teljesen lemerül, tönkremegy, de ez normális használatnál nem fordul elő (persze ha egyszer lemerült, és mindig bekapcsolod újra, az nem tesz jót neki, de ELVILEG még akkor sem történhet semmi
))
Illetve: 3órát érdemes tölteni az akkumulátorokat. 2óra alatt majdnem teljesen feltölti, de hogy teljesen befejezze a töltést 3órára van szükség (ez a legtöbb akksinál igaz)
Ebben nem vagyok biztos, hogy mindegyik rendszernél így van: de pl Androidnál érdemes teljesen lemeríteni, és teljesen feltölteni minél hamarabb, mert a rendszer akkor tudja bekalibrálni, hogy mire is képes az akksi. Ezt minden telefonnál érdemes megcsinálni, nem kötelező a legelején, amikor jólesik, akkor csinálod.
Illetve olyat is hallani, hogy havonta egyszer kb érdemes min 5órát is tölteni.
-
guildmember
tag
válasz
Mosanke #23988 üzenetére
Szervusz!
Megmondom őszintén, nem sokat értettem belőle, mert nem vagyon nagy infó zseni..mindenesetre semmi jót nem szűrtem le, remélem nem lesz semmi fennakadás, és nagyon szépen köszönöm a segítségedet valamint a rám szánt idődet.
További kellemes estét
Üdv:
guildmember -
syl5
őstag
válasz
Mosanke #23745 üzenetére
Benéztem!
Egy biztos, ha valaki kíváló üzemidővel keres T-Mobile-os olcsó alaptelefont, akkor annak nyugodt szívvel ajánlom az LG A100-at 3000 Ft-ért sim-el együtt, amiből 600 Ft lebeszélhető!Telefonáláson, smsezésen kívül nem tud szinte semmit, de amit tud az biztosan és sokáig egy töltéssel!
Első töltés után 9. napja megy kb 30 perc beszélgetéssel és még mindig 3/3-as az akksija, ami azt jelenti, hogy legalább ennyit még kétszer is kibír!Egyébként én simán olyan 5-6-7 hétre saccolom az üzemidőt nálam (heti fél óra telefonálás), így első töltés után.
-
syl5
őstag
válasz
Mosanke #23742 üzenetére
Lényegében teljesen mindegy, hogy melyiket veszed.
Illetve neked kell eldöntened mi a fontos.
-E1050-be 500 sms, E1170-be 100 sms fér
-E1050 nem tud MMS-t a leírás alapján, E1170 igen (mejegyzem mivel az E1050 képes adatátvilelre, ezért gondolom MMS is tud)
-E1170-el lehet hangot rögzíteni
-E1050-nek papíron kevesebb a beszélgetési és készenléti ideje.
-E1050 olcsóbb
Összegezve 2:2, mert az adatátvitel miatt az MMS nem hiszem, hogy gond lenne.De ha nem fontos az, hogy független legyen a telefon, akkor én inkább szolgáltatói telefont ajánlanék! Nagy szupermarketekbe (pl.: Tesco) és műszaki áruházakban (pl.: MM) mindhárom szolgáltatótól vannak ilyen quick csomagok. Nem kell semmi szerződést kötni, csak megveszed, mint egy kilo kenyeret, és kapsz egy telefont, meg egy új sim kártyát pár száz Ft lebeszélhetőséggel 2000 - 4000 Ft-ért. Pár hete vettem én is T-Mobile-os LG alaptelefont 3000 Ft-ért. Teljesen jó, 9. napja megy első töltés után és még mindig 3/3-as az akksi! A SIM kártyát ki se bontottam, eladtam 1600 Ft-ért, és van 1400 Ft-ért egy teljesen új telefonom! Vodafone-os is volt 2000 Ft-ért hasonló konstrukcióban, és Telenoros is 4000 Ft-ért. Most is van egy nagyon jó Telenoros ajánlat az S520 5000 Ft-ért sim kártyával, 400 Ft lebeszélhetőséggel. Bánom is, hogy nem Telenor-os vagyok, mert ez már nem az a mostani alaptelefon, amibe semmi nincs, majdnem egyenlő egy vezetékessel, hanem ebbe van zenelejátszó, kamera, lehet vele netezni, van benne fm rádió, bluetooth, lehet memkártyával bővíteni. Ebből még eladod a sim-et 1500-ért, aztán 3500 Ft-ért van egy teljesen jó telefonod!
Szóval én azt mondom, hogy ha nem fontos a független telefon, és nem ragaszkodsz a Samsung-hoz, akkor ballagj be egy közeli szupermarketbe, vagy műszaki áruházba!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Synology NAS
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- LEGO klub
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest