- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelemen93
tag
válasz
PC4200 #31354 üzenetére
Azt tudom h a energiatakarékos üzemmód ezekkel próbál spórolni + kikapcsol minden vezeték nélküli eszközt.
Az én készülékem nem rootolt és egyenlőre nem akarom és gondolom ebből az következik h nem tudja vissza venni a CPU órajelét :S Azt gondoltam, hogy ha külön alkalmazást használnék akk az több mindenen tud majd takarékoskodni mint az energiatakarékos üzemmód.(Root nélkül). -
fuximaxi
senior tag
válasz
PC4200 #31316 üzenetére
Elhiheted, hogy erősen rajta vannak a hatóságok ezen a dolgon. Az, hogy te nem ismered a törvényt, nem jelenti azt, hogy nem létezik.
Teljesen feleslegesen vívsz itt szélmalom harcot. A fórumon nem fognak segíteni abban, hogy illegális forrásból származó szoftverrel vitézkedj. Továbbra is ajánlom figyelmedbe az alapelvek átolvasását.
-
HuMarc
veterán
válasz
PC4200 #31316 üzenetére
Tesznek, csak elég nehéz. Az nCore nem követ el semmi csúnyát, oda van írva a sarokba, hogy a feltöltött tartalmakért felelősséget nem vállalnak, ráadásul a szerzői jog védelme alá eső anyagok nem is az nCore-szerverén vannak, hanem a p2p rendszernek hála egy mezei torrentező gépén.
-
fuximaxi
senior tag
válasz
PC4200 #31314 üzenetére
Copyright?
A programba van beépítve egy védelem, az jogszerűtlen felhasználása ellen. Ha valaki módosítja a programot, a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül, az bűncselekményt követ el. Azzal, hogy te ezt letöltöd, használod bűnpártolást követsz el. Nem szeretnék ennél részletesebben bele menni a dologba. Ha nem hivatalos forrásból (android esetében általában a play) szerzed be, akkor valószínűleg a fenti tényállás megállapítható. -
fuximaxi
senior tag
válasz
PC4200 #31310 üzenetére
Az nem legális.
Csokibácsi: Igen ez így van. Az kevés, ha készülék ára ki van fizetve. Ha a hozzá kapcsolódó előfizetést nem fizetik a hűség idő alatt, akkor tiltják.
S_P_E_C_K: wotanserver emlékeim szerint itt a te készülékedhez van fw. és szerviz módban pakolja fel. Minimális összeget fizetni kell a kreditért. De már nagyon régen foglalkoztam ilyesmivel, így inkább kérdezd meg kaller1-et vagy valakit, aki jobban benne van a dologban. Szerintem tudnak más megoldást is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest