- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
válasz
quailstorm #38932 üzenetére
-
freaghill
őstag
válasz
quailstorm #38737 üzenetére
Igen, tudok. Szerinted egy hard reset segítene rajta? Mondjuk azt se tudom, azt hogy kell ennél
-
freaghill
őstag
válasz
quailstorm #38730 üzenetére
Pozíciót talál, azzal nincs gond. Csak mikor rámegyek, hogy Autóval, és ott megadok egy címet, nem találja.
-
freaghill
őstag
válasz
quailstorm #38728 üzenetére
Igen, telepítve van Magyarország, Ausztria, Bajorország is.
-
freaghill
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Nokia C5-00 telefont, próbálom a GPS-t és sajnos azt írja sokáig, hogy keresés offline módban, utána pedig, hogy nincs találat offline módban.
Beépített GPS van kipipálva a beállításoknál. Mi lehet a baj? -
freaghill
őstag
Hello!
Kérdésem az lenne, hogy melyik a legjobb teljesítményű Caterpillar telefon?
-
freaghill
őstag
Az, ha nem támogatja egy mobil a flash-t akkor az konkrétan mit jelent? Mit nem tudok csinálni?
-
freaghill
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Ismerősöm olyan helyen lakik, ahol a domb mellett leárnyékolja a jelet, és nincs térereje, illetve nagyon gyenge a jel.
Van valamilyen mód rá, hogy erősítse a jelet? -
freaghill
őstag
Valaki tudna abban segíteni, hogy melyik szolgáltatónál jönnék ki legolcsóbban előfizetésesként, 500MB-os nettel?
-
freaghill
őstag
Nekem olyan problémám lenne, hogy most vettem ezt az lg gt540-et használtan meg is jött. Beraktam a simet kéri a kódot és egyszerűen nem reagál az érintésre. A gombokra igen, de érintésre egyszerűen nem akar. Lehet hogy át**sztak?
Telefonbeállításnál sem reagál semmire!
-
freaghill
őstag
Tudtok nekem valami okosat mondani, hogy mi a helyzet az új nem működő offline nokia navigációkkal? Várható-e javítás, vagy lesznek olyan k*csögök és nem javítják ki, és downgradelni kell?
(Nokia 5800-ám van.) -
freaghill
őstag
Esetleg azt még meg tudná valaki mondani, hogy egy Sony Ericsson S500i-t hogy tudnék flashelni? Mi az a program amivel szokták csinálni?
-
freaghill
őstag
Sráácoook.
Egy kérdésem lenne. Van még olyan telefon mint a Nokia 3220 ami retro és úgy villog? -
freaghill
őstag
Szerintetek melyik a legjobb navi program a Nokia 5800-ra?
Én a gyárit használom, eddig meg is voltam elégedve vele, csak mostanában nagyon nagy hülyeségeket csinál, sokszor elveszti a jelet, késik alapból is a program, vagy a navi nem is tudom, és ha van olyan amiért érdemes annyit vesződni, mire felrakom a progit meg a térképeket akkor szóljatok melyik az és valószínűleg fel is rakom.
Amúgy ha esetleg vennék egy GPS-t akkor mindegy, hogy milyet? Mi a különbség a 20 ezres és a 100 ezres között?
Új hozzászólás Aktív témák
- SkyShowtime
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Háztartási gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest