- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrator
aktív tag
Sziasztok.
5.1-es android alatt:
1. Hogy tudom bekapcsolni a százalékos akkumulátor kijelzést, egyszerűen sehol nem találom. A régi 4.1-es telcsin is volt gyárilag.
2. Amikor rádugom a telcsit a gépre, a régi 4.1-es android alatt úgy ismerte fel a belső memóriát, ill. az SD kártyát, mint 2 külön meghajtót, rendes betűjelet is adott Neki, stb. 5.1 óta 3 opcióm van csak: "Médiaeszköz (MTP), Kamera (PTP), Csak töltés. Első opció esetén csak mint "Android eszköz" ismeri fel a gép, és pl. Total Commanderrel nem is tudom böngészni, mert betűjelet sem kap. Sejtem, hogy valami beállítás kérdése, de hol lehet? -
HF77
őstag
válasz anonymus89 #40497 üzenetére
igen, valami ilyesmit!! tehát ami a belső memóriában van mappa, kép,stb... átmásolni, áttenni sd kártyára..
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
HF77
őstag
sziasztok
egy kis segítségre lenne szükségem!
van egy alcatel idol 2 mini s telóm...a kérdés..
hogy tudom a teló memóriájából sd kártyára menteni a cuccokat?? én nem találok semmilyen lehetőséget erre...létezik hogy nem is lehet..??!!köszi aki tud segíteni
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
adam.hu
újonc
Sziasztok!
Van/volt egy samsung galaxy express telóm. Leejtettem, kijelző nuku . Semmit nem látni. amúgy bekapcsol, meg működik is, csak nincs kijelző. Valaki tudna egy olyan progit, amivel az adatokat át tudom menteni egy másik samsung (galaxy xcover 3) telefonra?
A Total Commandernek is van egy plug in-ja, ami kezeli a telefonokat. Esetleg azt is tudja valaki?Előre is köszönöm:
Ádám
-
Lecs@
addikt
Hahó. Ha nem ide tartozik, sorry. Viszont itt nagy amozgás. Telóim 5.5-6 col között vannak. Nem találtam még normális autóstartót. Most pl egy Lenovo Zuk Z1 - t nyüstölök. A " csipesz " megoldásúak az oldal gombok miatt nem igazán jönnek be. Esetleg van valami bevált univerzális tartó, vagy ötlet ?
Ilyen a gombelrendezés ( ha számít ez ) :
512 GB
-
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, adott egy Telenor Smart Touch Mini ami bekapcsoláskor csak a logóig jut el. Mit lehetne vele kezdeni? Milyen progival?...
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Septo028
csendes tag
Van egy Akai Glory O3 -m fel akartam rá rakni 1 romot, de sajnos elrontottam.. :/
Se mentésem se semmi, neten se találtam hozzá működő scatter fájlt vagy romot.. tudna valaki segíteni? ? Mt6582 -
sotetlovag97
tag
válasz sotetlovag97 #40486 üzenetére
Aztán mégsem minden fenékig tejfel, mert sms-t küldeni/fogadni tudok és mobilnet is megy de hívásnál elmegy minden. Xd
Lehet a vodafone-nál van a hiba?
Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…
-
sotetlovag97
tag
válasz bocitanya #40459 üzenetére
Srácok, ez a telefon szopat...
Kb. Fél napig átálltam csak wcdma/gsm-re(mivel ezen még sms-t sem tudtam küldeni) és most vettem észre buszon, majd visszakapcsoltam lte-re és ez fogadott.Fullos térerő és mobilnet is megy, lehet a voda szívózott az 1gb net használása miatt. Nem tudom.
Ehhez már nem tudok mit hozzáfűzni..
[ Szerkesztve ]
-
HGTimber
tag
válasz haromegesz14 #40480 üzenetére
Szerintem tartósak. Fél-egy évet a legolcsóbb is kibír.
-
HGTimber
tag
Üdv!
Adott egy androidos teló, aminek max-on is nagyon halk a beszédhangszórója. Létezik valami működő alkalmazás amivel növelhető még a beszédhangszóró hangereje?
Köszi!
-
haromegesz14
aktív tag
Védőfóliák mennyire tartósak? Érdemes beruzáni egyre?
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
NandoXXL
senior tag
válasz Viktor0610 #40476 üzenetére
Nem volt lehetőség, hivatalos Nokia garancia volt. A Nokia ügyfélszolgálattal is egyeztettem ('oda szóltak a saját szervizükbe'), a fogyasztó védelem pedig azt közölte amíg vállalják a javítást nem lehet mit kezdeni az üggyel.
[ Szerkesztve ]
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
haromegesz14
aktív tag
válasz anonymus89 #40473 üzenetére
Egyenlőre még nem jutott idő ismerkedni az új készülékkel, majd a hétvége közeledtével "átállok" rá.
-
MODERÁTOR
-
NandoXXL
senior tag
A Lumia szerviz milyen? A Nokia márka szerviz egy trehány, gányoló banda volt. Ötször volt szervizben a készülékem, minden egyes alkalommal hibásan kaptam vissza (vagy új hiba keletkezett, vagy megmaradt az előző).
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
kicsiultra
tag
Lehet nem ide tartozik, de azért megpróbálom. Valaki nem ismer innen fórumról valakit aki tud microusb csatlakozót cserélni? (Pesten, lehetőleg a 17. kerületben) Donor is lenne hozzá. Köszi
Kávé?
-
anonymus89
addikt
válasz haromegesz14 #40472 üzenetére
Nincs semmi gond, egyébként sikerült?
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
haromegesz14
aktív tag
válasz anonymus89 #40465 üzenetére
Oupsz, bocsi
-
Kornel
veterán
válasz BLUE TORNADO #40470 üzenetére
6000 mAh-s auto bikazorol lesz hajtva, mar kitalaltam.
De kikapcsolt kepernyovel tovabb birna...
Jon lenne, ha nem kene hozza nyulni 1 honapig mondjuk -
Kornel
veterán
válasz molnardenes #40468 üzenetére
Hat, ahogy en teszteltem, a tokeletestol messze van, kikapcsolt kepernyo mellett alig lat holdat, az utvonalat is csak kozelitoleg rajzolja.
Nem tudom, van valami extra energiagazdalkodasi fukcio?
Sajna nem talalok semmit se.
Pedig eleg jo a gps-e, es sose fagy le, tokeletes lenne gps trackernek
Ha mar mennie kell majd... -
molnardenes
tag
válasz Kornel #40450 üzenetére
Szevasz!
Érdekes, amit írsz. Én már használtam a Redmi Note-omat Runkeeper-rel, az tökéletesen rögzítette az útvonalamat kikapcsolt képernyő mellett is. De a google navigációt is használtam már energiatakarékos módban, amikor a hosszú, eseménytelen szakaszon kikapcsolja a képernyőt, és csak a következő elágazás előtt kapcsolja be megint. Így is tökéletesen ment a háttérben a gps. -
RAZR_v3
tag
Üdv! Gyári Nokia BL-4C akkumulátorral kapcsolatban lenne egy kérdésem. Nekem egy hologramos, már eléggé öregedő példányom van, és szeretnék egy újat helyette, természetesen gyárit. Jelenleg háromféle változatot árulnak Magyarországon, hologramosat, hologram nélkülit, és a szintén hologram nélküli feketét, ami a legújabb széria, Nokia 108-at ezzel szállítják.
A kérdésem az, hogy a három változat közül melyiket érdemes megvásárolni?[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz haromegesz14 #40451 üzenetére
Amit Bozek leírt alkalmazást megoldható. Egyébként előtted pont erről volt szó kb. 10-zel visszább.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
LuFee
csendes tag
Üdv. Tudna valaki segíteni Debrecen környékén Sony Ericsson u20i jtag debrick-ben?
-
bocitanya
csendes tag
Látod itt egy régebbi és újabb sim kártya......remélem ez fog segíteni a mi bajunkon(vannak itt tőlünk jobban hozzá értő emberek)talán majd ők is írnak hozzászólásokat és abból majd mi is tanulunk! -
bocitanya
csendes tag
válasz sotetlovag97 #40460 üzenetére
Szia.Ha másik sim -ed lesz természetesen marad a telefon számod!!
A Telefon számokat szinkronizáld össze a gmail.com. oldaladdal(címtár).Inport/Export.
Esetleg újra rántod a telót akkor minden elfog veszni..képek zene stb stb.Ezért is érdemes minden le menteni ami fontos dolog a számodra......!
Az én sim kártyám is 10 éves köröli!?[ Szerkesztve ]
-
sotetlovag97
tag
-
bocitanya
csendes tag
válasz sotetlovag97 #40447 üzenetére
Szia!!! Discovery v8 (dual) szinte ugyanezek a hiba jelek,T-mobil kártyám csinálta....full térerő 3g...hívást indítani nem tudtam és fogadni sem....viszont aki hívott annak a hangpostám jelentkezett be.Hívtam a szolgáltatóm azt mondták próbáljam a sim cserét illetve előtte szedjem le róla a dolgaim,és húzzam újra a telefont...a telefon húzva lett egy darabig minden jól üzemelt viszont sajnos elkezdett szorakozni a telefon....most a sim csere lesz,mivel a régebbi sim -et használok még.
Ui:Ha a simet ki cseréltem a slotba akkor is a hiba fönn állt,természetesen a másik simem tökéletesen dolgozott...mind a kettő slotba.(voda) volt a másik simem.
Ha másik telefonban használtam a t-mobilos sim kártyám minden szépen ment.Most majd próba sim csere. -
mufi
senior tag
Erről mit lehet tudni? Regisztrálnom kell a régi iphoneomat, aztán 350 dolcsit adnak érte a következő iphone vásárlásához?
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
sotetlovag97
tag
Új fejlemény.
Sms-t küldeni és fogadni tudok, de hívásnál elmegy a mobilszolgáltatóm. Ugyan ez mobilnet bekapcsolásakor is.Valakinek van valami ötlete? Mert ez így már parádés.
-
Bozek
nagyúr
válasz haromegesz14 #40454 üzenetére
Esetleg próbáld ezzel: Transfer my Data.
-
tagagaba53
tag
Sziasztok !
A helyelőzményeket, lelehet nullázni ill. törölni a régieket ?
Köszi
- Mielőtt megszólalsz, gondolkodj el azon, szebb-e az amit mondanál mint a csend amit megtörnél vele. -
-
Bozek
nagyúr
válasz haromegesz14 #40451 üzenetére
Android-os készüléken tudsz csinálni az összes kapcsolatból VCF fájlt, a telefonkönyvön belül. Három pötty a jobb felső sarokba - Névjegyek exportálása - SD kártya (vagy belső tárhely). Azt meg már valahogy csak be lehet rakni a Lumiába.
-
haromegesz14
aktív tag
Androidos készülékről egy Windows készülékre hogy lehet átvinni a névjegyeket SIM-re másolgatás nélkül? Bluetooth-al próbálkoztam, de a Lumián nem tudom beimportálni a fájból a kapcsolatokat.
-
Kornel
veterán
válasz BLUE TORNADO #40449 üzenetére
Pont ez a baj, hogy alvo allapotban nem koveti, es 0-24 gps trackert szeretnek csinalni a (leselejtezendo, de hibatlan) telombol. Ugyanigy van nalam is, hogy kikapcsolt kepernyonel gyakorlatilag minimalis gps jel van csak, amint bekapcsolom a keprenyot, rogton stabil lesz a gps jel.
A celom az lenne, hogy 0-24 uzemben fix gps jelet produkaljon, kikapcsolt kijelzovel is.
Kerdes, hogy lehet-e ilyet, ha igen, akkor hogy? -
BLUE TORNADO
senior tag
válasz Kornel #40446 üzenetére
Nekem Xperia Z Ultra van. A múltkor használtan több órán keresztül a gps-t. Amikor újra bekapcsoltam a kijelzőt, annyi volt a legrosszabb, hogy ahol állt a jel a gps-en, onnan mutatta, de 1-2 másodperc után betájolta magát, ahol éppen jártam a kocsival. Tehát nyugodtan használhatod. De ha van benned ez ügyben egy kis féltség, akkor menyj ki a házból, hadd találja meg a jelet, menyj egy darabon, kapcsold ki a kinelzőt, menyj ismét 100-200 métert, utána kapcsold be. Nézd meg az eredményt. De ha jó a jeled, akkor ez az 1-2 max 3 másodperces késésed lesz. De az is lehet, hogy csak az enyém csinálja ezt. Lehet, a tiéd alvó állapotban is követi
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
sotetlovag97
tag
Update: Anyum telefonjában kipróbáltam a simet és ott tökéletes volt, igaz ott csak 3g volt.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Elég égető kérdéssel fordulnék hozzátok, mivel 1-2 napja elkezdte csinálni azt a telefonom, hogy benne van a vodás sim-em, mutatja, hogy van térerő, de "csak segélyhívás engedélyezett".
De ha újraindítom és beírom a sim kódját, akkor feldobja egy pillanatra, hogy vodafone, de utána eltűnik.
Azután kezdte el ezt csinálni, hogy a vodától kaptam a hó végéig felhasználható 1gb netet. 1 ideig csak bentről(szobámból) nem tudtam hívni, de ha kimentem jó lett.(ekkor volt az a nagyobb széllel járó vihar, ezért erre fogtam), de most már semmi, se kint se bent, se sehol és még mobilnetem sincs.Le elvileg nem lehet tiltva, mivel függetlenként vettem, de rákérdeztem most az eladónál, akitől vettem, de még várok a válaszra. Lehetséges, hogy így pillanatról pillanatra kimúlt a gsm modulom?
Meg igazándiból a voda küldött egy olyan sms-t, még mikor ezt az 1gb netet először használtam, hogy indítsam újra a telót mert milyen fasza lesz a 4g stb.. Ezt megcsináltam és végül is, ez is szerepet játszhat benne, de én már nem tudom. Mivel most ha simán visszaváltok a mobilhálózatoknál lte-ről csak gsm-re, akkor 100% a térerő, de akkor sincs voda, mivel nem tudok regisztrálni a hálózatra.Amúgy a telefonom(s6 edge) rootolva is van, ha jól tudom, de eddig gond nem volt vele.
Szóval ezen dolgok ismeretében le lett tiltva vagy a gsm modul szart be?
Először itt kérdezősködök, aztán valószínű, hogy hétfőn viszem megnézetni, hogy mi lehet a gondja.(tudom, hogy így nem érvényes rá a gari a root miatt)Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…
-
Kornel
veterán
Sziasztok.
Nem tudom jo helyre irok-e.
Mtk6592 (redmi note) telefonnal szeretnem elerni, hogy a gps kikapcsolt kepernyonel is mukodjon, ne veszitse el a jelet. (Gps trackernek akarom befogni a telefont)
Megoldhato?
Koszi. -
törölt tag
válasz haromegesz14 #40442 üzenetére
Olyan, akinek készülékei igazolták a tudását, nekem azt tanította, h a li-aksikat uúgy kell használni (lemerít (szigorúan készülékben, h ne fusson csutkára) - feltölt), de jobban bírják a gyűrődést, ha vmiért mégis rá kell tölteni, nem mennek olyan gyorsan tönkre. És most is van így használt 10éves aksim, ami mai napig remekül működik
-
varmi2
nagyúr
válasz haromegesz14 #40442 üzenetére
A lítiumos aksikat nem szabad,milletve nem is tudod teljesen lemeríteni. Az általad említett eljárása ni-mh aksiknál volt megoldás.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
haromegesz14
aktív tag
Nagyon régen nem vásároltam már mobil készüléket. Régen mindig mondták, hogy a vásárlást követően merítsd le csummára az aksit, mert ezt igényli.. A mai, Lítium-os aksiknál is szükséges?
-
pokasarokban
csendes tag
Sziasztok!
UNION biztosítás van a telefonom es összetört. Ilyenkor mit tesznek , adnak egy másikat, vagy javítják?
Tapasztalat valakinek?
Köszönöm! -
mcload21
tag
Galaxy J5 telóba szeretnék SD kártyát venni. Full HD felvételeket is akarok majd készíteni.
Class 10-en belül melyik írási sebesség lenne megfelelő: 10MB/s, 20MB/s, esetleg 45 ? -
Bozek
nagyúr
válasz Enigma1945 #40437 üzenetére
Viktor ezt írta: Itt olvasgass.
Erre Te: az idő most a legnagyobb ellenfelem, és gyorsan kikéne találni valamitSzerintem ha olvastál volna, akkor már rég megoldódik a problémád. De Te inkább vársz, hogy valaki leírja a megoldást.
-
Enigma1945
őstag
válasz #73820095 #40435 üzenetére
Most komolyan. Ki kérte oldd meg helyettem? Én csupán tanácsokat, tippeket kértem, ami gyorsan segíthet.
Te ennek semmilyen formában nem tettél eleget."Akkor marad kb a fizeted-az-expressz-szervjzt neki..."
Ezt írtad.
Az hogy Doky586 beír nekem valami gúny szöveget azzal előrébb vagyok? Nem.
De nem is vártam mást.Viktor0610: Nincs kirohanásom, de nem ilyen válaszokat vártam.
Mit is vártamRészemről a vita be van fejezve mindenkivel.
[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
MODERÁTOR
válasz Enigma1945 #40434 üzenetére
A másik topikban már kaptál segítséget (ha még a problémád nem is oldódott meg), szóval nem igazán értem a kirohanásod.
Xiaomi 13T
-
törölt tag
válasz Enigma1945 #40434 üzenetére
Na, állj, a segítség nem azt jelenti, h megoldjuk helyetted, v csodát teszünk a lehetetlenben. TE nem voltál hajlandó időt szánni a probléma megoldására. Megmondtuk, akkor mit lehet tenni. És örülj, h nem szimplán azt írtuk le, h "hüje vótál, öcsém!"
-
Doky586
nagyúr
válasz Enigma1945 #40430 üzenetére
Vagy így teszel mint: [George és Biff eszmefuttatása az összetört kocsiról]
Biff: Mit mondjak? Egyszerűen nem tudom elhinni! Kölcsönadod a kocsit és nem szólsz arról, hogy holttere van.
George: Holttere van?
Biff: Majdnem ott maradtam!
George: De hát Biff, nézd! Sosem vettem észre korábban, hogy a kocsinak holttere volna, amikor én vezettem, szervusz Marty! [Marty hazaér]
Biff: Mi az, vak vagy, Mcfly? Van neki. Különben ez hogy történhetett volna meg?
George: Jól van, Biff! De... remélem a biztosításod fedezi a káromat.
Biff: Az én biztosításom?! A tied a kocsi! A tied alapján kell rendezni! És kifogja kifizetni ezt??? [Mutatja a foltos zakóját] Leöntöttem sörrel, mikor az a kocsi belém jött! Ki fizeti a tisztító számlámat? És hol van a jelentés?
George: Hát még nem fejeztem be teljesen, tudod, én arra gondoltam, mivel csak hétfőre kell...Vagy felajánlod a szerviz számla kifizetését...
-
törölt tag
Akkor marad kb a fizeted-az-expressz-szervjzt neki...
-
MODERÁTOR
Itt olvasgass.
A témaösszefoglaló elolvasása különösen ajánlott.Xiaomi 13T
-
Enigma1945
őstag
sziasztok! kérlek benneteket segítsetek.
nagyon nagy bajban vagyok.
van egy samsung s advance mobil ami a tesómé.
megkért hogy javítsam meg, mert valamiért nagyon lassú volt a telefonja.
én elrontottam. rakni akartam rá új romot, de balul sült el, és semmi sem jön be. nem fogja a töltést stb. kérlek benneteket segítsetek ilyenkor mit tegyek?
nagy bajban vagyok.hálás lennék a segítségért.
Üdv: Tibi
Viktor0610:
köszönöm, de az idő most a legnagyobb ellenfelem, és gyorsan kikéne találni valamit.[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Jassz
tag
Sziasztok!
Remélem nem túl buta kérdés, de az ebayen egyfolytában tolják a képembe "big offer" formájában a Verizon és AT&T unlocked, gsm unlocked telefonokat. Néha olyan olcsón, hogy még ha itthon megcsárdzsolják akkor is megéri. Lehet itthon ezeket használni?
Köszi!
-
kutga
nagyúr
válasz E.Kaufmann #40426 üzenetére
Valami ilyesmit lehet várni tőlük.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kutga
nagyúr
válasz E.Kaufmann #40423 üzenetére
Ennyire sajnos nem értek hozzá.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
anonymus89
addikt
válasz wolfman #40419 üzenetére
A régit össze tudod kötni a géppel sőt még szinkronizálni is tudod az Ovi Suite-tal. Viszont az újjal már nem fogdo tuni pc-vel szinkronizáltatni a névjegyeket, smsk-eket. Vagy leszeded a névjegyeket a régiről és feltöltöd a Microsoft fiókba majd az új készüléken szinkronizáltatod vagy az adott lépésekkel kell megpróbálni (nincs lumia-s vagy Wp-s telefonom nem is próbáltam még):
"Régi telefonunknak rendelkeznie kell Bluetooth funkcióval. A régi telefonon a névjegyzéknek
a telefonmemóriában kell lennie, nem a SIM kártyán.
1. Régi telefonunkon kapcsoljuk be a Bluetooth funkciót, és a telefont úgy állítsuk be, hogy
látható legyen más készülékek számára.
2. Az új telefonon koppintsunk a Adatátvitel ikonra.
3. Koppintsuk a folytatás lehetőségre, és kapcsoljuk be a Bluetooth funkciót.
4. Az elérhető készülékek listájáról válasszuk ki a régi telefont, és mindkét telefonon kövessük
a megjelenő utasításokat.
Ha a névjegyeket olyan nyelven írtuk be, amelyet az új telefon nem támogat, előfordulhat,
hogy a névjegyadatok helytelenül jelennek meg.
Ha a Adatátvitel alkalmazás még nincs telepítve, akkor a www.windowsphone.com
webhelyről tölthetjük le és telepíthetjük."Remélem sikerül.
-
-
kutga
nagyúr
válasz E.Kaufmann #40421 üzenetére
Miért nem cseréled ki?
Az ilyen régi kártyák hajlamosak rakoncátlankodni.
[ Szerkesztve ]
-
E.Kaufmann
veterán
Mitől lehet, hogy egy amúgy mobiltelefonban és régi Nokia mobilátjáróban működő SIM kártya nem működik egy újabb YEASTAR IP-GSM átjáróban, ritkán talál csak rá a hálózatra és legjobb esetben is pár másodpercig él az első hívás, utánna újraindításig elérhetetlen a szám. Másik, újabb, azonos szolgáltatójú SIM kártyával müxik.
Vagy 12-13 éves minimum, de külsérelmi nyomok nincsennek, beltérben volt használva az eszköz, amiben lakott.[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
zombinyul
addikt
válasz wolfman #40419 üzenetére
Adatmegosztas vagy valami hawonlo nevu app gyarilag kell legyen a Lumiaba. Most nem tudom megnezni, nincsenek nalam a Lumiak, de tuti nekem is van mindketton.
Egyszeru, be kell kapcsolni a bluetoothot mindket eszkozon, megnyitod ezt az alkalmazast, atrantja maganak a szamokat, SMS-eket, ilyesmit. Tokeletesen mukodik, es nem kell hozza PC se.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. Kollégám behozta az irodába a két telefonját, hogy rakjam bele a SIM-et meg másljam át a számokat egyikről a másikra, új készülék.
A régi eszköz egy Nokia Asha 202 az új meg egy Microsoft Lumia(?) 532. Namármost, sim belehelyezve, simről a számokat fel tudtam rakni a készülékre, de amikor a régi készülékről kell az újra másolgatni, na itt megállt nekem a tudomány. Telefonkönyvbe be (Asha202), névjegyek kiválasztása, majd nincs olyan opció, hogy küldés. Ejj ejj. Kicsi keresgélés neten, akkor látom, hogy beállításokból kell elérni egy szinkronizálás funkciót és ott lehet telefon adatait másik készülékre átküldeni. Hát az új Microsoft ezt nem támogatja fene egye meg.
Milyen lehetőség lenne a névjegyzék átküldésére? Csak valami PC szoftverrel lehet megoldani?„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Atmo
senior tag
válasz Doky586 #40417 üzenetére
Ki lett próbálva de hatástalan. Ugyanez a problémám mint neki volt 2006-ban: [link] Ott azt írják, csak reflash segít, és szerintem is csak az, mert sajnos ha 5x rossz függetlenítő kóddal próbálkozik az ember, letilt véglegesen a firmware .
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
Doky586
nagyúr
válasz Viktor0610 #40416 üzenetére
Ilyen hozzáállással hogy: Ki sem próbálom mert biztos nem fog menni..: akkor biztos nem fog menni.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Atmo
senior tag
válasz Doky586 #40413 üzenetére
Ez nem működik, meg szerintem ehhez be kéne bootolni a rendszernek, de ugye azt nem lehet. Az a baj, hogy függetlenítésnél rossz kód miatt letiltotta a telefon magát, és ezt meg csak reflash-el lehet megcsinálni, ahhoz meg kell mindenféle eszköz, ami csak szervízesnek lehet hozzá
-
Atmo
senior tag
válasz Doky586 #40411 üzenetére
Függetleníteni akartam, de el lett toszva a kód, és már semmit se fogad el, mindenhova korlátozás felodása kódot kér de az nincs. Azt olvastam, hogy ebben az esetben már csak a reflash segít. Arra gondoltam, hátha van még valakinek régi nokia flash cucca és meg tudná csinálni
-
Atmo
senior tag
Sziasztok!
Old school téma, van egy Nokia 6610i telcsim, amit nem lehet használni, minden simhez feloldó kódot kér. Reflash kéne rá, esetleg van itt valaki, aki meg tudja ezt csinálni, akár hobbiból?
-
peter0117
tag
Sziasztok!
Van egy lenovo S720 as telefon amit csináltam a recoverybe wipe funkciót( az összeset kipiáltam) és most bekapcsolom és a Lenovo logo jön be. Töröltem még a recoveryt is? Mit tegyek?
-
zombinyul
addikt
válasz Viktor0610 #40407 üzenetére
Én kérek elnézést.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
MODERÁTOR
-
Mexildos
aktív tag
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy hány "virtuális" mobil előhívószám létezik ma? Tesco mobile a 31-es. Van még ehhez hasonló ilyen szolgáltató mely nem a megszokott 20, 30, 70-eset használja?
Segítséget előre is köszönöm!
-
mcload21
tag
Rendeltem a MediaMarkt-tól egy ilyen J5-ös telót, dualSim változatot. (Még nem érkezett meg). Ez most akkor a rendes J5? - mert a nevénél SM-J500 jelölés van
[link]Először az edigital-tól akartam, de inkább az MM-tól rendeltem.
Ez rendes, Magyarországra szánt teló?-mint, amit szolgáltatónál lehet kapni; - esetleges frissítések, ha jönnek, akkor azok jók lesznek hozzá?
Egy Vodás és egy T-mobilos kártyám van. Kezelni fogja őket megfelelően?
Itt a tesztben azt írják, hogy van NFC, az MM-nál kaphatóban állítólag nincs, ami szívás... remélem csak tévedés, a többi pl 4g stb az úgy látom, hogy stimmel.[ Szerkesztve ]
-
T0rnad0
addikt
válasz --HARDCORE-- #40400 üzenetére
Próbáld meg itt is, kifejezetten retro telefonos topik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Óra topik
- Autós topik