- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocitanya
csendes tag
válasz sotetlovag97 #40528 üzenetére
Én meg tudtam oldani a problémát ........eladtam a telót olyannak akinek 20 ill 70 es sim-kártyája van!!
És holnapra érkezik a Cat b15 -ös!(DUAL)....Elvileg?! Bízom benne az szeretni fogja a zsír új 30-as sim kártyámat!? -
bocitanya
csendes tag
válasz sotetlovag97 #40460 üzenetére
Szia ism én.... sajnos nekem a sim kártya csere sem oldotta meg a problémámat!!Minden jó(20) (70) sim is de a (30) as simet nem fogadja....szóltam a szolgáltatómnak ők nem kaptak szikrát.A Teló 3x lett újra húzva az sem segített rajta.Ez van így jártam.... De jóó van egy független telefonom ami dual sim....csak a 30 ast nem xereti!
[ Szerkesztve ]
-
sotetlovag97
tag
válasz sotetlovag97 #40486 üzenetére
Aztán mégsem minden fenékig tejfel, mert sms-t küldeni/fogadni tudok és mobilnet is megy de hívásnál elmegy minden. Xd
Lehet a vodafone-nál van a hiba?
Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…
-
bocitanya
csendes tag
válasz sotetlovag97 #40460 üzenetére
Szia.Ha másik sim -ed lesz természetesen marad a telefon számod!!
A Telefon számokat szinkronizáld össze a gmail.com. oldaladdal(címtár).Inport/Export.
Esetleg újra rántod a telót akkor minden elfog veszni..képek zene stb stb.Ezért is érdemes minden le menteni ami fontos dolog a számodra......!
Az én sim kártyám is 10 éves köröli!?[ Szerkesztve ]
-
bocitanya
csendes tag
válasz sotetlovag97 #40447 üzenetére
Szia!!! Discovery v8 (dual) szinte ugyanezek a hiba jelek,T-mobil kártyám csinálta....full térerő 3g...hívást indítani nem tudtam és fogadni sem....viszont aki hívott annak a hangpostám jelentkezett be.Hívtam a szolgáltatóm azt mondták próbáljam a sim cserét illetve előtte szedjem le róla a dolgaim,és húzzam újra a telefont...a telefon húzva lett egy darabig minden jól üzemelt viszont sajnos elkezdett szorakozni a telefon....most a sim csere lesz,mivel a régebbi sim -et használok még.
Ui:Ha a simet ki cseréltem a slotba akkor is a hiba fönn állt,természetesen a másik simem tökéletesen dolgozott...mind a kettő slotba.(voda) volt a másik simem.
Ha másik telefonban használtam a t-mobilos sim kártyám minden szépen ment.Most majd próba sim csere. -
Doky586
nagyúr
válasz sotetlovag97 #39815 üzenetére
Egyszer kellett volna intéznem valamit egy olyan címen ahol a kapualjban 3-4 kigyúrt nemzetiségi emberke, épp súlyzózik, kést fen, ház előtt egy kirabolt autó roncsa (ajtók, ülések, kerekek hiányoznak belőle), a ház ránézésre a nagy háború előtt volt tatarozva, belülről meg hangos veszekedés hallatszott...
Nekem annyit nem ért meg az ügy hogy kint merjem hagyni az autómat, és inkább lemondtam a ügyintézésről
-
Doky586
nagyúr
válasz sotetlovag97 #39809 üzenetére
Ha ezek mind megvannak és pár hónap múlva kitiltódik a hálózatból a telefon akkor mit tudsz tenni? Azon kívül hogy az eladó (ha egyáltalán nyomára bukkansz) széttárja a karját (ő nem tehet róla..) te pedig bosszankodsz..?
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz sotetlovag97 #39809 üzenetére
Szvsz elég, tanúztassátok is.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kutga
nagyúr
válasz sotetlovag97 #39802 üzenetére
Adás vételit kb bárhonnan. Letiltás ellen írjátok bele az imei számot, azt hogy tehermentes és a jövőben sem kerül letiltásra. Sokra szvsz ezzel sem mész ha baj van, irjatok bele minél több személyes adatot.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
F-ECT$
titán
válasz sotetlovag97 #39804 üzenetére
Magánszemélyek között tök elég a spirálfüzetlap is, csak legyen 2 tanú.
Dive ever, work never.
-
Doky586
nagyúr
válasz sotetlovag97 #39802 üzenetére
Egy spirálfüzetből kitépett lapra ezt írjátok:
"Becsületszóra esküszöm hogy a telefont nem tiltatom le."
Sk aláírás
Dátum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja