- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecs@
addikt
Hali. Mivel tudnám pótolni iphone s funkciót a jelszókezelőt ( arcminta ) , és oldalsó gombnyomásros Pay funkciót felső kat. androidon?
-
Lecs@
addikt
Sziasztok! Van-e valami opció droidon,
Thx
-
Lecs@
addikt
Haver vett egy P!0 pro telót. Az előző tulaj benntfelejtette a huawei accountot, így zárva van a teló. Hard reset kevés volt. Új FW flash segíthet ? Ha nem, hogy tudja megoldani ?
Ja, nincs meg az elérhetősége a személynek akitől vette.Köszcsi a segítséget.
-
Lecs@
addikt
Szevasztok. Mi lehet az oka, hogy messengerbe nem müködik a hangüzenet küldés? Galaxy S20 Ultra. Más ilyen jellegű programokon ( telegramm, whatsapp, viber ) működik. Engedélyek megadva, alkalmazást töröltem, újraraktam. Hol keresdem a hibát?
-
Lecs@
addikt
Szevasztok ! Létezik az, hogy J3 2016 - ban nincs olyan szenzor, ami érzékelné a lument ( fényerőt ) ? Lux Meter app telepítése után, azt írja nem található szenzor. Régebbi samukban is volt. Lehet, hogy valahol ki van kapcsolva ?
-
Lecs@
addikt
válasz
quailstorm #41782 üzenetére
Jó hogy van egy pont ebben jártas személy. Kellhet plusz vmi app ( Barnacle WiFi ) stb... A telót teljesen kipucolom, csak Hotspotként fog működni. ( Egy gép, tv és egy teló ) Van valami ajánlott beállítás , a nagyon, esetleges jobb hatás érdekében ? Sajna egyenlőre " csak " Sim karival tudom megoldani külföldön a korlátlan netem.
-
Lecs@
addikt
válasz
quailstorm #41780 üzenetére
Találtam itthon a szekrény aljában egy jó állapotú S III minit ( I8200N ) Még lehet az is jó lesz ?
-
Lecs@
addikt
Androidos telefont kell vennem, csakis kizárólag wifi hotspot miatt, és csakis arra használnám. Mi volt régen jó ilyen téren ? Keresem a legjobb, egyben legolcsóbb megoldást erre. Pl egy repedt kijelzős Samsung galaxy S
Melyik régi nagyágyúk voltak ilyen téren erősek ? Wifi, hálózat.
-
Lecs@
addikt
Üdv ! Adott Lenovo X3 teló. A Messenger alkalmazás, videószelfi, bármely videó file küldése után bezár, majd nem is tud többet csatlakozni. Kvázi kifagy. Törlöm, újratelepítem, működik. Amíg nem akarok újra videót küldeni. Lenne más alternatíva, de szerintem valahol valami beállítási ( engedély ) gond lehet. Ötletek ?
-
Lecs@
addikt
Hahó. Kellene egy kameraprogi 6.0 droidra, ahol pontos dátum , esetleg hely van megjelenítve adott képen, képeken. Több fotót kell készítenem, pontos km elszámolás miatt.
-
Lecs@
addikt
Hahó. Adott két ugyanolyan telefon : Zenfone 2. 2 db van a háznál, teljesen elégedettek a csajok vele már jó ideje. De... Míg a párom telója ugyanarra a gépre dugva azonnal jelentkezik USB kapcsolatban, és rendben is megy, és a lányé nem, pedig ki van választva ugyanaz a telefonjában, mint a másikon . Mi lehet a gond ? A gép gondolom kilőve, hisz egy telónál már oksa, és a kábel is. Maradt a lány telója, de ott vajon mi ? Ja, rádugva töltést azt jelez.
-
Lecs@
addikt
Hahó. Ha nem ide tartozik, sorry. Viszont itt nagy amozgás. Telóim 5.5-6 col között vannak. Nem találtam még normális autóstartót. Most pl egy Lenovo Zuk Z1 - t nyüstölök. A " csipesz " megoldásúak az oldal gombok miatt nem igazán jönnek be. Esetleg van valami bevált univerzális tartó, vagy ötlet ?
Ilyen a gombelrendezés ( ha számít ez ) :
-
Lecs@
addikt
Hahó. Hol tudok sos - be EU - Kínai töltő átalakítót venni ?
-
Lecs@
addikt
válasz
Redback #39214 üzenetére
Valószínű, hogy Odinos Rom amit letöltöttél nem ? Helyedben rágoogleznék a készülék adott magyar fórumjára, és szinte tuti találsz pontos leírást, linkeket. Itt , vagy pl PDAfanklubon és további fórumokon. Ha pontos készülék neved/ számod van, szívesen rákeresek neked.
-
Lecs@
addikt
Létezik olyan dual simes teló max 80 ezerig, amibe a wifi nem gps config alapú ? És ha igen, melyiket vegyem meg szerintetek ?
-
Lecs@
addikt
válasz
Nagy_Matessz #34 üzenetére
Szerintem csak névjegyet tudsz küldeni. De pl dropboxal le tudod szinkronizálni.
-
Lecs@
addikt
Hahó! Autópályán leálló sávban, elakadásjelző fénnyel, lassan haladó rendőrautó mérhet-e?
-
Lecs@
addikt
válasz
quailstorm #38006 üzenetére
Uhh nem mai készülék...XDA topikjában tuti van valahol róla valami.
-
Lecs@
addikt
Hahó ! Adott egy wifi hálózat, amin fent vagyok. A főnökömé, de használhatom. A kódját ő írta be a telómba. Van - e vmi backup progi, ami elmentené a jelszavat, és pl fact. reset vagy új Rom esetén ezt vissza tudnám hozni ? Nem akarok folyamatosan rohangálni hozzá a kód beírása miatt. Vagy vmi progi még jobblenne amivel meg tudnám jeleníteni. Ilyen nincs gondolom.
Valaki valami okosság erre ?
-
Lecs@
addikt
válasz
jeanvaljean #37484 üzenetére
Szia ! Ide írjál. A fiúk azonnal meg tudják oldani a problémádat. Ha nem segítenek, írj PÜ - t nekem, és segítek. A telefont addig is kapcsold ki. Rakd töltőre, ha bármit lépni kell legyen töltése az akkunak. Kaptál egy bootlopot szerintem csak, vagy egy home.apk FC - t. Több dolog is lehet még, de gond nincs. Lehet elég egy factory reset is Recoveryből.
-
Lecs@
addikt
100 és 200 között. Csak példát írtam. Nem kéne kiforgatni amit írok. Köszi.
( az életemben nem vennék 200 000 Ft - t telefonra. 100 a max. És még egyszer leírom, az úr még Operációs rendszert sem írt, azt sem írta mi az árhatár, és azt sem, hogy " visszabutítva " szeretné használni a bizonyos játékot.
(#37481) asound
-
Lecs@
addikt
"Melyik az a legolcsóbb telefon amin elfut a GTA 3 mobil változata ?" Android, IOS, WP vagy BB ? 20 000 Ft értékben, vagy 200 000 ? Szerinted helyes volt a kérdés ? Veled ki volt hűvös amikor ezt kérdezted ?
Én leírtam amiket használok / használnék. Csakis a prémiuim kategória ( zászlóshajó ) mindenből.
-
Lecs@
addikt
válasz
quailstorm #37380 üzenetére
-
Lecs@
addikt
válasz
lacika0926 #37364 üzenetére
Itt keresd.
-
Lecs@
addikt
válasz
lacika0926 #37357 üzenetére
-
Lecs@
addikt
válasz
AlyrArkhon #37344 üzenetére
Az lesz a következő lépés ma este köszi a tippet.
-
Lecs@
addikt
Ugyanazt a videót, amit X készülléken felvettem, Y készüléken hangos. De X - en is van amelyik videó hangos ! Nagyon fura jelenség, ilyent még nem hallottam. Arra is gondlotam először, hogy a mikrofon volt letakarva. De akkor evidens, hogy egyik telón, semmilyen eszközön nem lehetne hangosabb. Ez ugyanígy van pl egy FB - n nézett pár videóval is.
-
Lecs@
addikt
Érdekes jelenség. Adott egy XY készülék. Nem szeretnék márkát írni, mert szerintem nem azon van a hangsúly. A lényeg :
Zenelejátszás, csörgés, némely videók lejátszásakor minden rendben van a külső hangszórónál, hangszóróval. Viszont egyes videók lejátszásakor , mindegy youtubon, vagy Facebookon vagy saját felvett videóról van szó, olyan halk , hogy full hangerőn is alig hallatszik. Nem hiszem, hogy a hangszóróval lenne gond ( pl érintkezési probléma ), hisz ugyanazoknál a videóknál csinálja, tehát nem az van, hogy el-elmarad a hang, mint amikor nincs rendben valami érintkezés. Szóval lényeg a lényeg, amelyik videók jók hangzás ügyileg másik készüléken, teljesen halk ezen. Mi lehet ennek az oka ? Szoftveres sem hiszem, mert több szoftvert próbáltam már. Viszont hardveres hogy lehet ? Vagy mi ez ? Android KitKatról van szó.
Ha valakinek van ötlete, megköszönöm.ui : nem az aláírásomban lévő készülékről van szó.
-
Lecs@
addikt
válasz
Black-core #37326 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest