- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz haromegesz14 #43151 üzenetére
Jobban jársz egy speedplus/speedshopos alkatrésszel. Arra van itthon garancia és 10-12-14ből megvan az alkatrész, viszont 1-2 munkanapon belül megvan. Óvatosan kell kipattintani a panelt és visszarakni és be kell "pattania" , nem vészes szerintem. Ha nem kapkodsz félóra alatt megvan. Arra mindenképp ügyelj h ne csak lcdt vegyél, hanem lcd-t kerettel együtt.. megspórolsz millió ideget , arról nem is beszélve h nem tudod úgy bepréselni a régi keretbe mint ahogy a gyárba belepréselik
-
astorre19
aktív tag
válasz haromegesz14 #43151 üzenetére
Nem bonyolult,pont P8 liteon cseréltem én is.csak nem néztem figyelmesen és amikor a régit szedtem ki az előlapot oldalról kezdtem feszegetni.Ha figyelmesen megnézed a videokon látszik rendesen hogy kell.A perem meg a kijelző széle közé kell benyúlni.
Nincs gond az ebayes kiejlzőkkel,tabletben is cseréltem már.Bátran tudom ajánlani.
Annyi hogy én UK-ből rendeltem mert 1 héten belül megjött,így találn 2500al volt drágább mint kínából.
[ Szerkesztve ]
Battletag: SHADOWDRAGON#26677
-
HGTimber
tag
válasz haromegesz14 #40480 üzenetére
Szerintem tartósak. Fél-egy évet a legolcsóbb is kibír.
-
anonymus89
addikt
válasz haromegesz14 #40472 üzenetére
Nincs semmi gond, egyébként sikerült?
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz haromegesz14 #40451 üzenetére
Amit Bozek leírt alkalmazást megoldható. Egyébként előtted pont erről volt szó kb. 10-zel visszább.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Bozek
nagyúr
válasz haromegesz14 #40454 üzenetére
Esetleg próbáld ezzel: Transfer my Data.
-
Bozek
nagyúr
válasz haromegesz14 #40451 üzenetére
Android-os készüléken tudsz csinálni az összes kapcsolatból VCF fájlt, a telefonkönyvön belül. Három pötty a jobb felső sarokba - Névjegyek exportálása - SD kártya (vagy belső tárhely). Azt meg már valahogy csak be lehet rakni a Lumiába.
-
törölt tag
válasz haromegesz14 #40442 üzenetére
Olyan, akinek készülékei igazolták a tudását, nekem azt tanította, h a li-aksikat uúgy kell használni (lemerít (szigorúan készülékben, h ne fusson csutkára) - feltölt), de jobban bírják a gyűrődést, ha vmiért mégis rá kell tölteni, nem mennek olyan gyorsan tönkre. És most is van így használt 10éves aksim, ami mai napig remekül működik
-
varmi2
nagyúr
válasz haromegesz14 #40442 üzenetére
A lítiumos aksikat nem szabad,milletve nem is tudod teljesen lemeríteni. Az általad említett eljárása ni-mh aksiknál volt megoldás.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- ZIDOO médialejátszók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Óra topik
- Legszebb nők!
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.