- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
XP NINJA
őstag
Hali
ha veszek egy telefont, ami le vantiltva számlatartozás miatt a t-home nál, de én telenoros vagyok, akkor tudom használni, mint ha le se lenne tilva?
-
válasz
artiny #20194 üzenetére
Csak a Sony Ericsson téma fut rajta, fájl kiterjesztés neve: thm, de itt is figyelembe kell venni az adott típus paramétereit, általában a kijelző felbontás megegyezik, akkor működik, de ez se mindig igaz. A flash tartalmakkal szokott lenni a probléma, ezért nem minden téma megy mindegyik készüléken.
Ha értesz a képszerkesztéshez javaslom, hogy készíts saját témát, ezt a Sony Ericsson Themes Creatorral teheted meg. -
csixy
addikt
Sziasztok.
Vodafone 845 (Huawei Joy)-re a leírások alapján rootolás után feltettem a Vodafone 845 Mr. Edition 1.9.5 -ös főzött ROM-ot.
Működik.
De az normális vajon, hogy usb kábellel felcsatlakoztatva PC-re most már nem mutatja a telefon saját memóriáját, hanem mutat egy meghajtót aminek az összes területe foglalt, nem látható benne semmi file és nincs rajt szabad hely.Köszi
CSI -
artiny
őstag
Sony ericsson cedar j108i -hoz milyen kiterjesztesu temávalkomptatiblilis?
.thm , .smt ,.thm , .nth temakat is letoltottem,de mindegyiknel ismeretlen fajltkent kezelte.inend is toltottem le:
http://www.mobileheart.com/cell-phone-themes/2348-Sony-Ericsson-Cedar-Themes.aspxde nem jo egyiksem....valki tud olyan oldalt ahonnent tudnek letolteni cedarhoz temat?
-
m3tr0
őstag
Sziasztok.
Win 7 alatt nem tudom működésre bírni a Samsung Pc studio-t, nem tudom átmásolni a képeimet gépre. A telefon egy Samsung L700 -as, mondanom sem kell XP alatt minden ment frankón. Win 7 alatt akkor mi a megoldás?
Néztem a Samsung oldalán új verziót, de win 7.es nincs, a többit meg nem működik.Valakinek valami ötlet?
-
Pc Laca
tag
válasz
WildBoarTeam #20188 üzenetére
Teljesen 1 értek veled
-
sdd2
veterán
válasz
WildBoarTeam #20188 üzenetére
Már a telenor kínálatában is vannak SE telefonok.Az X10 mini pro,X10,X8
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
Pc Laca #20187 üzenetére
Én egyszerű helyzetben vagyok, mert fizetem a számlát.
Amúgy teljesen igaza van a szolgáltatóknak, hogy létrehoztak egy ilyen "BAR listát". Így mindenki 100x átgondolja, hogy engedi-e másnak, hogy a nevére vegyen előfizetést (gondolok itt az utcán leszólítgató emberkékre).
-
Pc Laca
tag
válasz
WildBoarTeam #20185 üzenetére
A behajtó cég is a T-mobilé csak más néven futt mint nagyon sokk behajtó cég.
Az a baj ,hogy nagyon sokan vissza éltek azzal ,hogy más nevére vettek telókat az még hagyján de rengeteg tartozást halmoztak fel
szóval nem vagy egyszerű helyzetben. -
WildBoarTeam
senior tag
válasz
fixedgear #20184 üzenetére
Mondjuk eleve regisztrációhoz kötött a rendelés. Ha meg előfizetéses telót akarsz rendelni, akkor bekérik az adataidat, ami alapján tudnak ellenőrizni (név, cím, szig.szám, stb...szóval ugyanazokat, amiket a személyes kötéskor kérnek). Nem lükék a szolgáltatók, hogy ilyen egyszerű módszerrel átverd őket.
Szerintem fizesd ki a tartozásod vagy használj feltöltőkártyás mobilt.
-
fixedgear
tag
ha webshopból rendelek előfizura telefont akkor mivel ellenőrzik a fizetőképességet?
mert ugye aki boltban akar annak vagy bekell mutatni a személyi&lakcímkártyakombó mellé egy befizetett közüzemi számlát, vagy bankszámlakivonatot,vagy munkáltatói igazolást...
ötlet? -
WildBoarTeam
senior tag
Szerintem mindegy, hogy használattól "kopott el". A garancia érvényes rá, hiszen a forrasztás engedhetett el, de az is lehet, hogy más elektronikai hibája van. Mivel a készülékházon belül van és nem hozzáférhető garanciavesztés nélkül (ha tényleg nem volt megpiszkálva), ezért javítják.
Malklar (#20180)
Jól kitakarítják és rendbe teszik. -
fixedgear
tag
válasz
Pc Laca #20178 üzenetére
Köszönöm a választ
még annyi hogy ha befizetem a hátralékot (már 80at befizettem, 12 a fenntmaradó)
akkor rögtön levesznek?
mivel már nem a tmobilenak tartozok vele hanem a behajtócégnek (intrum justitia)
meg kaptam a t-mobiletól levelet hogy töröltek az előfizetők adatbázisából (?! vmi ilyesmi) -
Malklar
tag
Sziasztok. 6300-ámon megjelent pár pixel hiba illetve sz@rakodik néha a Jack dugó is. Most lesz két éves de még garis 1 hónapig. Ilyen problémákkal visszalehet vinni? És ha igen mit csinálnak vele?
-
fixedgear
tag
HELLÓ!
annyi lenne a kérdésem hogyha t-mobilenál tiltólistán vagyok tartozás miatt
akkor a telenor/vodafone-nál nemtudok előfizetésre telefont venni?
előre is kössz:
-
Archanon
őstag
Sziasztok! Remélem jó helyre írok...
Meg tudjátok-e mondani mitől lehet, hogy egy bizonyos méreten felül [7-8 mb] nem tudok a telefonom +memóriakártyájára [1 gb] semmit se másolni? Eddig minden probléma mentesen ment, nem tudom most mitől kattant be... Félig, vagy háromnegyedig átmásolja a fájlt [jelen esetben mp3-at szeretnék], majd kiírja, hogy Ismeretlen hiba akadályozza a fájl másolását, blabla, 0x80070057 hiba: a paraméter nem megfelelő. Nem csak egy fájlnál csinálja, bármilyen nagyobb méretű mp3-nál, videónál, próbáltam többféle formátumot, de úgy néz ki, nem az a gondja. Ahogy 8 mb alá csökken a méret, át tud menni... Úgy enyhén zavaró.Ötlet?
Ja, és Nokia 2700, bár ez nem hiszem hogy sokat számít ilyen jellegű problémánál.
-
suomi69
csendes tag
Kedves fórumozók!
Két napja vásároltam egy Nokia E52-es kártyafüggetlen készüléket. Eddig minden kifogástalanul működött, de most azt írja ki, hogy "Csak a segélykérő hívások engedélyezettek" és nem tudok hívást kezdeményezni. Az akksit kivettem újra beraktam, simet szintén, nincs letiltva semmi a telefonban. Ha másik sim kártyát teszek a telefonba azzal működik. Ha az én simem teszem másik telefonba az is működik. Csak együtt nem hajlandóak. Pedig a mai napig nem volt gond. Már visszaállítottam a gyári beállításokat, de így sem. Mi lehet a gond? Létezhet, hogy a simem meghibásodott hirtelen (3-4 éves sim), de akkor hogy lehet, hogy másik telefonnal működik? Avagy gyorsan vigyem vissza a készüléket, mielőtt lejár a 3 napos cseregarancia, mert abban van a hiba!? De a telefon is működik másik simmel! Nem értem mi lehet a gond! Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni!
-
juszan
csendes tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy régi Noki 6070-es mobilom!
Régóta nem volt már szolgálatban. Viszont ma szükségem lett volna rá,de a drága kártyával és nélküle is csak annyira képes,hogy sötét képernyőn azt kiírni Test Mode!
Ennél többre nem képes!
Lehet vele valamit csinálni amitől életre kelne?
Valakinek van valami ötlete?
Előre is köszönöm a segítséget!
Ha lehet egy privátot írjatok!
juszan -
jubilleum
senior tag
Hello!
A N97-en szeretném felrakni a legfrissebb firmware, ovi suit-on keresztül, de mindig azt mondja hogy nem sikerült a frissítés, mert megszakadt a kapcsolat. (win7 64)
próbáltam:
- Nokia updaterrel
- másik usb aljazatban
- másik kábellel
- hard reset
másik régió beállítása,
de egyszer sem jártam sikerrel.
Köszönöm. -
tonto
csendes tag
Hogy lehet beállítani egy Sony Ericsson J220i-n, hogy elküldje a számomat annak, akinek telefonálok? (Tehát, hogy ne a hívott félnél ne az jelenjen meg, hogy "ismeretlen szám" vagy hasonló.)
-
JoinR
őstag
Picit pontosítanék: nem vírusirtóra lett volna szükségem, hanem valamilyen encrypter-re. Aztán utánanéztem, és olvastam, hogy az Opera Mini a 4. verzió óta mindent SSL-ben kezel, ami igen jó dolog szerintem. Viszont a Sony Ericsson beépített kliensei (facebook, twitter, stb.) vajon használnak SSL-t, vagy egyszerűen ellopható bárki jelszava aki ezeket használja?
-
JoinR
őstag
Sziasztok!
Sony Ericsson Elm telefonom van, és szeretnék rá valamilyen tűzfalat vagy vírusírtót, hogy nyugodtan tudjak vele wifizni. Tudtok ajánlani valamit? Vagy esetleg nem is szükséges egy nem oprendszeres telefonra?
-
artiny
őstag
Motorola razr v8 es razr2 kozott mi a kulombseg es hogyan tudom eszre venni, hogy meik a 2-s?
35€ van fent aprohird.ben. Megér annyi penzt?
EZ az 1-s vagy a 2-s?
[link]Mikori lehet ez a telefon?memoria kartyat tudok tenni bele?
Igaz hogy csak ket napig birja az aksi,mert hogy annyira vekony aksija van? -
Nendi007
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy Nokia 5800 XpressMusic-om van, és meg lehet-e csinálni azt, hogy a mobil tv-t a számítógépemen nézhessem? Vagyis lehet-e a telóhoz kapcsolni még egy kijelzőt, mint a számítógép és tv között.
Előre is köszönöm! -
karell25
csendes tag
Sziasztok, LG Arénám van, független, a kérdésem az lenne, hogy ami van hozzá szoftver, LG PC Suite III, az megy Win7 alatt vagy le kell tölteni valahonnan? Mert kerestem de nem találtam sehol!
Előre is köszi! -
Antonio
senior tag
válasz
Antonio #20160 üzenetére
időközben rátaláltam nagy nehezen:
a megfelelő mediacard menümben van többek közt 2 opció ami szerintem nekem kell
-Format card
-install media cardmielőtt valaki nem világosít fel konkrétan mi történik ezek kiválasztásakor nem merem elindítani.
a format card gondolom formázza és egyben törli a kártyát?
az install media card mit tesz?köszönöm
-
Antonio
senior tag
válasz
Antonio #20158 üzenetére
Még nem jutottam el a szervizig és időközben sajnos újabb hibák merültek fel azaz telefonálás alatt nem hallják a hangom ...
Ezért ideiglenesen a SIM és a 1Gb microSd kártyát átraktam egy Blackberry 8320-ba
viszont bekapcsolás után azt írja ki hogy behelyezéssorán a microSD kártyán hiba van nézzem meg a PC-n, kiveszem visszarakom E-51-be semmi gondsajnos nem ismerem BB-t és ráadásul csak angol nyelvű a menü, hol lehet/kell beállítanom hogy lássa olvassa memória kártyát? (sajnos sok telefonszám csak azon van)
-
Antonio
senior tag
válasz
mahagoni01 #20157 üzenetére
ahh köszönöm
speciel a linken lévő cég előtt megyek el minden nap szóval útba esik
bár eddig soha nem láttam és a térképet nézve olyan helyre mutat ahol a valóságban nincsen semmi ...csak BKVs kocsiszín kerítéssel elkerítve ... ja sorry most olvasom hogy végállomás pavilonsor
...
na majd holnap kiderül
-
-
Antonio
senior tag
válasz
mahagoni01 #20155 üzenetére
na shop alatt most szervizet értettem, elvégre nem is tudok olyan gsm shopot mondani ami egyben nem szerviz is, legalább is mindenikek ez áll a cégtáblán, na majd reggel elválik ... remélem.
vagy ez tényleg valami komolyabb nokiás szervizet igényel?
-
Antonio
senior tag
válasz
mahagoni01 #20153 üzenetére
hmm értem,
remélem ez könnyen orvosolható bármelyik gsm shopban. ? -
Antonio
senior tag
sziasztok,
remélem tudok segíteni a következő problémában:
pár perce történt
nokia E51-em van és éppen sms-t írtam mikor is a 2-es (ABC) billentyűt nyomva a telefon azt észlelte hogy ki akarok lépni és kiírta a mentés piszkozatba lehetőséget. Kvázi nem lehet sms-t írni mert ahányszor erre lépek kilép. Na erre persze átlag user gondolatával élve ki kapcs majd bekapcs (na majd az megoldja felkiáltással) ... pinkód nemjó 3x eljátszottam maradt a puk kód. szerencsére tudtam szerezni egy másik telefont. Időközbe rájöttem hogy a 6os billentyű lenyomásakor is fölös karaktereket ír a gép ezért nem volt jó a pin kód. PUKal átír pinkód működő billentyűkre és vissza a SIM kártyát a (ROSSZ) telefonba.
szóval 2-es billentyű 1 szeri lenyomásakor: *#120
6-os ugyancsak 1 szeri lenyomásra :5869 kombinációt vesz be a telefonna most ilyenkor mi van?
nem vagyok telefon Guru, csak használom a telefont annak rendje és módja szerint.
segítséget előre is köszönöm
közben rájöttem hogy középső fém négyzetes billentyűt (nem tudom mi a hivatalos neve) ha jobb oldalon nyomom akkor kilép bármilyen menüben vagy, és előtte nem ez volt a funkciója ... most beszart a gépem?
-
Neoteric
addikt
válasz
RootRulez #20139 üzenetére
Van esetleg vmi konkrét javaslatod?
mrlujoak: hát szerintem Class FM támogatja, mivel autóban biztos működik, meg mint mondtad Sony Ericssonnál is. Szal a "hiba az ön készülékében van". Kérdés, hogy lehet ezt szoftveresen orvosolni vmi progival, vagy ezek a telók sehogy nem képesek rendesen fogni a rádióadást.
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdsem lenne,hogy vettem egy SE W880i-t,de nem működik adatkábellel!
"Az USB ezközt nem lehet felismerni" telefon tölt,és ki is írja,hogy "Addig ne távolítsa el...blabla,ismeritek)
Volt valakinek hasonló tapasztalata? -
Ryder1
senior tag
válasz
WildBoarTeam #20146 üzenetére
Köszi szépen.
Egy mobilos üzletben sem tudtak konkrétat mondani, csak azt, hogy ha régebbi, mint 2-2,5 éves akkor 5 voltos.
Elvileg az újak 3 voltosak, ezért le fogom cserélni a sajátom. -
WildBoarTeam
senior tag
válasz
Ryder1 #20145 üzenetére
Szia!
Én ezt találtam róla, de itt sincs semmi konkrét. A hivatkozó ISO szabványt meg nem lehet letölteni, csak az újabbat (ez meg fizetős).
Na persze, hogy utána találok egy ilyet: [link]
(innen jött a találat: [link])Bár sajnos ez sem fedi a kérdésedet, mert ettől még nem fogod tudni megállapítani, neked milyen van.
Üdv,
WildBoar -
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Mi a különbség egy 3 voltos és egy 5 voltos sim kártya között? Honnan tudom megállapítani, hogy nekem milyen van?
Előre is köszi!Üdv!
-
válasz
mrlujoak #20142 üzenetére
Nem automatikus, hanem Alterrnatív Frekvencia a hivatalos megnevezése ennek az RDS szolgáltatásnak, de gyakorlatilag azt csinálja amit leírtál. Ebben az AF listában tudatja a rádióval, hogy melyik frekiken szól még az adott rádió műsora. Innen tudja, hogy melyik frekiket kell még figyelnie, és amelyik en jobb térerőt/stabilabb vételt érzékel, arra kapcsol át.
-
mrlujoak
veterán
válasz
Neoteric #20132 üzenetére
Sony Ericssonok esetében ez megoldott, Nokiáknál még nem nagyon találkoztam.
Az RDS mellett egy AF ikon is található. (automatikus frekvencia váltó)
"Ha az aktuális rádióállomás vételi szintje gyenge, a rádióvevő automatikusan másik frekvenciasávra vált. Ez a szolgáltatás csak akkor működik, ha azt a hallgatott rádióállomás támogatja" -
mmdms
addikt
Sziasztok!
Problémába ütköztem egy kicsit, van 2 telóm, az egyik egy szutyok samsung valami, nem is lényeg, de szereztem hozzá egy 2gb-os sd kártyát. Van egy k750i-m is, ehhez rendeltem az e-bayen sd->pro duo átalakítót, és itt kezdődtek a problémáim. kivettem a samuból a kártyát, át a sonyba átalakítóval, de azóta döglött a kártya. 0 bájt szabad hely, nem tudom se xp-n se ubuntu live-al se a telóba formázni. Valakinek esetleg valami tippje hogy tudnám újra megformázni? -
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx #20137 üzenetére
Voltam t-mobile ügyfélszolgálaton. Nincs blokkolva ez az IMEI szám.
Így marad a forgalmazónak történő visszaküldés sajnos... Köszi! -
albinolynx
senior tag
válasz
ikiviki #20135 üzenetére
Nem tudom pontosan mit takar, az mgsm.hu-tól rendeltem. Telefonban azt mondta akivel beszéltem, hogy független, magyar nyelvű, itthon használható.
Rendelés másnapján felhívtak, annyi bibi van, hogy a telefonon van egy "t-mobile" felirat a kijelző alatt. Mondtam is, hogy nem probléma, mert amúgy is t-mobile sim megy bele, nem zavaró.Ha szolgáltató tiltás, akkor mit csináljak?
-
ikiviki
aktív tag
válasz
albinolynx #20134 üzenetére
Gyári Kártyfüggetlen? nem hiszem .szerintem szolgáltató tiltás..
-
albinolynx
senior tag
Sziasztok,
előttem szólóhoz hasonló problémám van.
3 napos LG GB220-as, gyári független telefon, t-mobile-os kártyával. Reggelre kikapcsolt, bekapcsolás után "nincs hálózat". Mindegy milyen szolgáltató kártyájával próbálom. Azt sem tudom mitől kapcsolt ki, mert előző délután lett töltve a telefon és nem jelzett alacsony akkumulátor szintet.
IMEI szám rendben van, nem volt piszkálva. Ezt megelőzően tökéletesen működött minden.Mi lehet a probléma és a megoldás? Ha nem muszáj, nem utaztatom. BP-re kellene eljuttatni, csere telefon nincsen persze. Berhelni nem akarom, hátha csak valami apró malőr és megoldható egyszerűen.
-
kRisSi21
csendes tag
Sziasztok! Kaptam ma egy sciphone i9-et és hiába rakok bele akármilyen sim-et nem talál hálózatot :/ S.O.S. segitséget kérnék tőletek! Msn : csokikaaa@hotmail.com Előre is köszi
-
Neoteric
addikt
Üdv mindenkinek!
Van egy Nokia N82-es telóm és olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudnám megoldani azt, hogy a rádiója mindig az elérhető legjobb frekvenciáról vegye az adást?
pl Ha megyek vonattal reggel mondjuk Győrből Pestre, akkor még Győrben beállítom ClassFM-et, megy faszán MorningShow, aztán pár km-rel arrébb már recseg, majd nincs vétel.. De ha újra megkeresem mondjuk Tatabányánál akkor megint van, de csak kis ideig.. szal az kéne nekem, hogy auton átállítsa magát és az egész országban tudjam fogni az adást, mint ahogy azt lehet amúgy autóval is.Köszi
-
kaller1
veterán
válasz
[CS]Blade2 #20129 üzenetére
Ez 16 óra csak egy régi beidegződés, semmi több.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
kaller1 #20128 üzenetére
Én így is gondoltam, de látom a topicban (rákeresve a töltés, töltő, stb. szavakra) is mindenki mást mond, más fórumokon sincs egyetértés, szóval inkább megkérdeztem.
Gondolom az lehet az igazság, hogy 3-4 óra után lekapcsol a töltő, így hiába hagyják fent 16 órát, nem tesz vele se jót, se rosszat. -
kaller1
veterán
válasz
[CS]Blade2 #20127 üzenetére
Addig töltsd, amíg fel nem töltődik teljesen, vagy nem jelez a készülék, hogy akku feltöltve.
Nem kell tovább tölteni, felesleges. -
[CS]Blade2
addikt
Vodafonnál azt mondták, hogy az első töltés 16 óra legyen, itt pedig egész mást mond a csávó a videóban: [link] Egy nokia 7320-at vettem, ma jött meg, úgy néz ki, hogy még ma le is merül, így nem tudom mennyit töltsem. A videó hitelesebbnek tűnik, mint a csaj a vodafonnál.
Van aki nem csak így hallotta, hanem biztosra tudja? -
stratova
veterán
Sziasztok!
Samsung U600-hoz keresek, 3,5-ös jack átalakítót. Láttam 250-1000 Ft-os árban. Ha valakinek van tapasztalata ilyen csatlakozós samsungokkal kérem írja meg. Egy AKG 321/CX300 vagy egy Brainwavz M1 lenne a társa, amíg Sandisk Sansa Clip lejátszót nem javítjuk vagy cseréljük. Ha érdemes vele foglalkozni ( értsd. az átalakító ellenére is érezhető a minőségkülönbség a gyári füles és az említettek között ) milyet érdemes venni?
-
Vasinger!
nagyúr
Visszajött a Nokia C5-ös mobilom a gariból. Addig a sim kártyámat egy régi LG-ben használtam. Abban láttam a SIM névjegyzéket minden gond nélkül, C5-ben nem. Miért?
Egy órája szenvedek ezzel a szarra. A Nokiának kéne bszkodni evvel, annak aki kitalálta....
-
dragonfx
veterán
nokiába hogy lehet hívószámtiltást beállítani avgyis hogy a hívást automatán elutasítsa az sms.t meg visszadobja?
samuban volt ilyne nokiához nincs valami gsm kod avgy nokia kod? -
Jimmy8
senior tag
Sajnos nem találtam megfelelő topicot, ezért ide írom, bár egy kicsit OFF:
SOS akarok venni egy új kártyafüggetlen Nokia X6-ot (8-16GB-os, mindegy), a lényeg, hogy garantáltan ne szürke importos, hanem rendes Nokia garis (2év), Magyarországra "szánt" legyen. A sufniGSM-ek kiesnek, így kérdezem:
Az Edigitálos 80000Ft-os árnál tud-e valaki jobb áron jelenleg, valamely nagyobb elektronikai áruházban? -
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
LG GT505-ös telefonomon kéne egy hard reset, de nem tudom hogy kell... Az a gond, hogy a készülék bekapcsolás után lefagy így akkor nem érzékel semmi billentyűt/érintést. Van lehetőség ezek nélkül megvalósítani?
Előre is köszi!
Üdv! -
mrlujoak
veterán
válasz
dellfanboy #20116 üzenetére
Az első teendőd, hogy ments le mindent a telefonról.
A második, hogy a SEUS-szal frissítsd a telefont.Egyébként maga a kijelző, vagy annak vezérlése halhatott meg. Ha szerencséd van, akkor a szoftcsere megoldja, de ha hardveres a hiba, akkor vagy kijelző, vagy alaplapcsere.
A Cedar-os kérdésed nem egészen értem.
Oprendszer minden telefonon van, hiszen anélkül egy darab hardverkupac lenne...
A Cedar-on - hasonlóan a K550i-hez - zárt Sony Ericsson oprendszer van (SE OS), annak minden tulajdonságával.A telefon függetlenítéséről itt csak legális infót kaphatsz, ami pedig a szolgáltató általi függetlenítést jelenti. Persze nem kevés pénzért.
-
ikiviki
aktív tag
válasz
dellfanboy #20116 üzenetére
pedig tőbb mint valoszinü LCD_é lesz..
-
crwn
senior tag
sziasztok, a samsung b7722 telómon a java-s alkalmazások (pl. az opera mini) nem tölti ki a teljes képernyőméretet. vajon hogyan lehetne a java-s alkalmazás alól levenni az alsó két sort a nyilakkal, OK gombbal, stb.
-
válasz
BLUE TORNADO #20104 üzenetére
Ha egy képet csinálnál róla, sokan kapásból megmondanánk. Pl. tükörrel lehet ilyet csinálni, ha más telefonod/fényképeződ nincs.
Ja és a sormintát felejtsd el.
-
dellfanboy
őstag
van egy régi sony ericson k550i telóm, tegnapról mára próbáltam bekapcsolni de nemtudom mert a kijelző fehéren világít csak. tehát ha bekapcsolom beütöm a pin-kódot majd ok hallom hogy belép a telefon a menübe ill, megcsörgetni is tudom magam csak a kijelző hófehér. ez szerintetek mitől van? hard reset vagy vmi okosság segíthet rajta? vagy kijelző csere? ha igen szerintetek mennyibe fájna?.
más láttam a SE cedar tesztet és megtetszett a telefon, vennék is csak azt nem tudom hogy mivel nincs rajta op-rendszer ezért gondolom könnyen lehet függetlenné varázsolni. ha vki ért ilyenhez támassza alá-cáfolja ezt a gondolatot -
Vanir
veterán
válasz
BLUE TORNADO #20104 üzenetére
Valószínűleg HTC Snap, bár nem vagyok benne biztos.
-
kaller1
veterán
Nokia készülékeken meg lehet valahogy nézni a simlock állapotát?
-
Ryder1
senior tag
válasz
ikiviki #20109 üzenetére
De ha ő beletesz egy új sim kártyát és azzal sem jó, akkor azt mondja nem jó a telefon és mehetek haza. Mert ha a mostani sim "tette tönkre" a telefont akkor nem biztos hogy az újtól egyből jó lenne, lehet hogy kéne neki megint egy visszaállítás és akkor már nem lenne baja. Viszont akkor mehetne megint szervízbe....
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Bele esett a telóm még szerdán a retyóba(tiszta volt). Csak úgy sikerült, hogy elösször a csésze egyik falán, majd a másikon és végül a vízbe. Szárítgatom, meg be is kapcsol, de csak a Nokia feliratig jutok el vele, majd minden elsötétül. Esetleg meg lehet ezt még csináltatni? Egy kis hajszárítózás jót tehet neki?
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Van egy kb. 2 hónapos LG GT505-ös telefonom. Két hete történt, hogy bekapcsolás után a telefon nem érzékelt semmit. Ment szervízbe, azt mondták csináltak rajta egy gyári beállítások visszaállítását. Megjött, működött egyészen mostanáig. Kiléptem a telefonon a böngészőből és ugyanez a hiba fogadott. Szervízbe az oda vissza út 3000 ft volt, amit nincs kedvem megint kifizetni, ha csak pár napra lesz jó tőle. Viszont szervizesek azt mondták, hogy lehet sim kártya hiba is, ha a kártya régebbi, mint 2 éves,akkor a telefon nem kezeli megfelelően. Ezt sajnos nem tudom kipróbálni, mert a családban mindenkinek régebbi kártyája van, viszont azt olvastam, hogy lehetséges sim kártyát cserélni, ha az nem működik. T-mobilnál ez 4000 ft, ha elveszik, viszont ha nem működik rendesen akkor ingyen van. De ha én bemegyek és kipróbálja a kártyámat egy ottani telefonba és működik, akkor nem fog érte pénzt kérni? Illetve nem mondhatja, hogy a telefon rossz és ezért nem cseréli ingyen?
Remélem érthető nagyjából. Aki már csinált ilyet, vagy szakmabeli az felvilágosíthatna.
Előre is köszi a válaszokat.Üdv!
-
BLUE TORNADO
senior tag
CS. Szert tettem egy HTC telora. Nem tudom milyen típúsú. Annyi tudok róla hogy windows XP van rátelepítve, qwerty billentyűzetes, szűrke színű, gyárilag független, 2MP-es kamerája van, Micro SD kártyával bővíthető, a telo memóriája olyan 60 MB, WI-FI van rajta és Internet Explorer is, érintőképernyős. Ha tudtok segítsetek hogy milyen telo lenne ez. Előre is köszi!!!
-
honyike
aktív tag
Sziasztok!
A Blackberry 9000 képes a sztereó hangátvitelre Bluetooth-on? A kocsi rádióján keresztül szeretném hallgatni egy FM Transmitter segítségével. Megoldató?
Ha igen, vásárláskor mire kell odafigyelnem? Melyikek a jobb márkák/készülékek?Köszi: Gábor
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy az 5630Xm megy-e turbosimmel? Előre is köszi a választ.
Üdv: RR
-
-
válasz
SyntaxeError #20096 üzenetére
Igen, szól szépen minden, csak ez az RDS dolog piszkálja a csőrömet.
Megnézted a TV modelszámát?
-
-
Adott egy Vodafone 246-os telefon. Állítólag RDS-es rádió van benne. Viszont nekem nem írja ki az adók neveit. Kell vmi spéci beállítás/bill.kombináció, vagy egyszerüen rossz?
Természetesen az Opciók, RDS, Állomásinformáció be van kapcsolva. -
sdd2
veterán
válasz
mclaren777 #20091 üzenetére
Igen.(Elvileg)
-
Olcsi
senior tag
válasz
Tizedes1 #20085 üzenetére
Én már megjártam a nokia szervizt is, ahonnan szoftverfrissítés után átküldtek a t-mobile-hoz, ott kb másfél óra találgatás, kiprobalas és sim kártya csere után kiderült, hogy mégsem a sim-mel van a baj. Továbbították a problémámat a központba, mondván ők nem tudnak segíteni, ma reggel pedi volt egy hívásom az ügyintézőtől, hogy a problémát elhárítottak. Viszont nem voltak hajlandók elárulni a hiba okát! Remélem jó lesz!
-
sdd2
veterán
válasz
mclaren777 #20086 üzenetére
Nem az gész telefont letiltják és nem tudsz telefonálni se róla!
-
mclaren777
senior tag
válasz
mclaren777 #20081 üzenetére
Valaki?
-
Tizedes1
aktív tag
Üdv!
Ugyanezzel a problémával küzdök én is!
W800i , lassan őskövületem van és azt hittem, hogy meghalt az sms küldő része.
Mert fogadni fogadott..... aztán megjavult két napja de tegnap megint nem tudtam küldeni...
Aztán ma válaszoltam a tesóm üzenetére és elküldte!Gondoltam küldök egyet natúrban is ..... az is elment.
Meg az eszem is, mert a t-mobilnál egy szót sem szóltak, hogy a rendszerben van valami gebasz....
Szerintem ne aggódj, megoldódik hamarosan....
-
bodrob
csendes tag
válasz
fenergie84 #20047 üzenetére
Igen, létezik!
De nekem nem volt szerencsém vele. Nem működött rendesen benne az sms küldés (70 db karakteres sms-eket volt hajlandó küldeni ékezetek nélkül is, plusz az első sim térereje alacsony lett, amikor kezembe vettem a telefont)-
-
válasz
Zayl01 #20075 üzenetére
16M színárnyalat?
Sokkal fontosabb a képpontok száma és a kontraszt arány, ill. hogy napsütésben is jól látható legyen. Sokszor a felrakott képfájl se tartalmaz 16M színt, ezért nagy parasztvakítás az egész. Ahhoz tudom hasonlítani, ahogy a kamerák MP száma se a képminőségét mutatja. -
mclaren777
senior tag
Valóban kockázatosnak tűnik, de ha esetleg megvenném és tényleg letiltanák akkor mi történne?
Gondolom "csak" a telefon, sms, és mobilnet funkciókat nem tudnám tovább használni...A többi funkciója (fotó, videó, zene, wifi, gps, stb. használható maradna nem?
Illetve ha megvan a kitöltött Jótállási-jegy, szükség esetén tudnám vajon a garit még a szolgáltatónál érvényesíteni?
-
sdd2
veterán
válasz
mclaren777 #20079 üzenetére
A telefont is letiltják.Csak óvatosan menny bele ilyen vételbe mert utána buktad a készüléket és az árát is amiért vetted.
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Tegyük fel, veszek egy szolgáltató-függő Samsung Omnia II-est, aminek az előző tulaj még fizeti a részleteit.
A tulaj nem fizet tovább.
Mi történik a nálam levő telefonnal? Letilthatják IMEI alapján? Vagy csak az előfizetéses SIM-et? -
szentkuti11
addikt
Hirtelen semmi, de ah megszokod a 16M-t nehéz lesz visszaszokni a 256k-ra.
-
Zayl01
tag
hi!
Nekem az lenne az egyszru rovid kerdesem, hogy szemmel mennyire lathato a kulonbseg 256K es 16m szin kozott? Eszreveheto, h mennyire legyen donto szerepe a szinnek telefon vasarlasakor, az elozo telom csak 65k szinu volt. -
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy láttam, hogy win 6.5 (htc HD2) lehet távoli asztali kapcsolatot létrehozni, és hogy ez lehetséges-e más rendszerű mobiloknál is? Gondolom Windows Phonenál alap, de androidnál, badánál, iosnál lehet-e?
Üdv
István -
SyntaxeError
tag
válasz
BLUE TORNADO #20050 üzenetére
Privátba talán kapsz de egyébként megkérdezni sem lett volna szabad...
-
-
atompyka
csendes tag
Szia,
és köszi!
A saját kütyüimen mind megvan, de a 760-on nem találok ilyet. Van névjegyküldés többféle módon, de az ide-oda másolást nem lelem.
(Tényleg, miért csak az első néhányat hajlandó átküldeni bluetooth-on, az összeset miért nem? Rendre az utolsó B-betűsig küldi át. A célom erről egy LGre átjuttatni a teljes telefonkönyvet...) -
Olcsi
senior tag
Sziasztok! Az a gondom hogy nem tudok sms-t elküldeni (nokia 5230). Megírom, megadom a címzettet, rámegyek, hogy küldés. Ezután a Kimenő üzenetekhez rakja az üzenetet és csak annyit ír mindig hogy újraküldés pl. 18:30-kor, azután 18:32-kor stb. Egy idő után kiírja, hogy a küldés sikertelen és ennyi. Remélem valaki tud segíteni.
Soft reset már volt, de nem segített!v Mi lehet a hiba?Előre is köszönöm!
-
Lajkó
őstag
Üdv!
Kérdeztem, keresgéltem, de nem igazán találtam választ sehol sem....
Ha Google Maps-el szeretnék navigálni (mivel ahogy látom más megoldás jelenleg nincs Samsung Monte esetében...), akkor mondjuk egy 500Km-es távon mennyi MB megy el? Lehet egyáltalán általánosítani az elfogyasztott adatmennyiségre, vagy függ az éppen esedékes térképszelet részletességétől is? Ha töltök le hozzá térképeket, akkor minimalizálódik az adatforgalom, vagy a navigálás ettől teljesen független?
A telcsik, N78, és egy Samsung Monte lenne. -
atompyka
csendes tag
Sziasztok!
Létezik, hogy a Samsung SGH-e760-ban nem lehet a telefonon lévő számokat a kártyára másolni? Egyszerűen nem találom a menüben sem a "másolás SIMre", sem az "áthelyezés SIMre" lehetőséget..
-
hewek
csendes tag
Sziasztok!
Nokia 6085ös telefont szeretnék "kiütni", mert kishugomnak szeretném odaadni.. sír itt hogy neki teló kell.. venni meg nem veszek neki az tuti
valaki legyen oly kedves és segítsen már ebben.. úgy tudom lehet kóddal is?!
Köszi.. -
m1sk4r
aktív tag
Üdv.
Az lenne a kérdésem, hogy egy Li-Poly akkumulátor huzamosabb idejű töltetlen állapot esetén mennyit veszít élettartamából? Jelen esetben egy 1 éve vásárolt és azóta sem használt SE BST-37-ről van szó.
-
sdd2
veterán
válasz
Pulsar #20058 üzenetére
én nem így gondoltam mert ők a saját véleményüket és a telefon jó és rossz tulajdonságait írják le.A családban van egy és annyi hogy venni kell hozzá egy olyan töltőt ami nem szétszethetős mert az jobban feltölti az aksit mint a szétszedhetős.De azt viszont tudod adatkábelként használni.Akkor amit írtam azt felejtsd el mert én másra gondoltam.bocsi
-
??? Ezt nem értem... nem állítottam én ilyet soha!
csak szerintem egy telefon is olyan mint egy ruha.. nagyon szubjektív, hogy kinek mi tetszik. Nekem pl sosem tetszett a nokia 3210-es, és mondhatta volna bárki, hogy mennyire jó, én akkor sem vettem volna, de le merem fogadni, hogy a mai napig nem csinált senki még egy olyan telefont, amiből ennyit gyártottak volna
A másik, amit a cikkben is írtak a srácok, hogy ők az elsők között kaptak, és amúgy sincs náluk hónapokig a teló, így a későbbi betegségek nem biztos, hogy kijönnek rajta, amit azóta esetleg valaki(k) már tud(nak) és megosztják, hogy mire érdemes figyelni, ha veszek egyet
-
Sziasztok!
X10-ről (nem a miniről) mi a véleményetek? Jó cucc? Elolvastam a tesztet, nekem tetszik, de kíváncsi lennék olyan véleményére is aki ért is hozzá
-
feka007
veterán
Hi, hogy tudom beállítani a telefonomon, hogy csak a telefonkönyvben lévő számok csörögjenek ki nálam? Symbianos N85-öm van.
Mert van egy elmebeteg aki kb. egy hónapja rejtett számon hívogat esténként néha. Persze nem szoktam felvenni, mert a gyökér mindig ugyanakkor hív, így ki tudom szűrni, azt is tudom hogy ki ez a retardált.. Szóval jó lenne ha valahogy be lehetne ezt állítani, és akkor leszokna róla sztem.. Vagy ha nem akkor én szoktatom majd le
Tudom, hogy van topicja, de azért itt is megkérdezem, mert az kihalt. -
BRIKLY
veterán
üdv mindenkinek.
samsung i780 telóra tudtok ajánlani valami ingyenes navigációs progit?
meg van hozzá az igo memkari, de a teló volt gazdája volt olyan ügyes, hogy letörölte...
köszi előre is.jöhet pü-ben is ha itt nem lenne szabad.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Miért küldte ez a gép el 3szor???
-
BLUE TORNADO
senior tag
Cső. Van egy t-mobile-os Nokia 6230i telo. Kéne hozzá függetlenítő kó. Az imei szám:356952010290452.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Cső. Van egy t-mobile-os Nokia 6230i telo. Kéne hozzá függetlenítő kó. Az imei szám:356952010290452.
-
BLUE TORNADO
senior tag
-
sdd2
veterán
válasz
fenergie84 #20045 üzenetére
Szia!
Mindenképp a galaxy 3.Dual simben a samsung nagyon jó.Én a samsung GT-c5212-őt tudom ajánlani. -
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Nagyon laikusan nézegettem ma Samsung Androidos telókat.
A kérdésem az lenne, hogy a Samsung I5700 Galaxy Spica vagy a Samsung I5800 Galaxy 3 a jobb választás?
Illetve Dual Simes telóból tudtok nekem ajánlani valami használhatót?
Köszönöm -
valakiiii
tag
Sziasztok !
Segítséget kérnék ! A Samsung Galaxy s telefonomon csináltam egy firmware frissítést nem jön be a menü. Csak a animációk mennek le utána megáll. Amikor újraindítottam a telefont szerintem sikeresen rebootoltam . Tudok vele valamit kezdeni vagy vihetem a szervízbe ? :S
Előre is köszönöm a segítséget!
-
meroly
veterán
-
whited
addikt
sziasztok
mit lehet tudni arról hogy tényleg érkezik-e nov 4én ujabb készlet iphone 4?
szerintetek a feltüntetett boltok közül(bp) hol a legesélyesebb hogy kitudnak szolgálni egyből? -
bodrob
csendes tag
ITT próbáltam beállítást kérni, de már a céges szám többszöri ellenőrzése, megadása után ezt a választ küldte az oldal:
http://href.hu/x/dkzy -
bodrob
csendes tag
Van rajta magyar nyelv, de a B5702-es típus hivatalosan nincs Magyarországon forgalomban, a Samsung magyarországi honlapján sem szerepel a termékek között. (Nem akartam két db telefonnal - céges + privát, - mászkálni ezért kellett ez a megoldás)
A T-mobile oldalán megtaláltam azt az aloldalt, ahol a beállításokért meg kell adni a telefonszámot, de valamiért nem fogadta el. Nem tudom miért, talán mert ez egy üzleti előfizetéses céges szám, vagy valami másért, nem tudom, passz...
-
-
bodrob
csendes tag
' estét!
Lenne még egy kérdésem. Két sim kártyás Samsung B5702-es telefont vettem függetlenként, egy budapesti gsm üzletben. Semmi sincs beállítva rajta. Hogyan kell beállítani a gprs wap/web böngészőt, és az mms-t t-mobile szolgáltatóra? Én nem találtam meg a t-mobile oldalán...
-
perempe
veterán
Nokia 3110-re telepíthetek-e olyan programot, amivel a Turistautak.hu [link] térképeit nézegethetem?
-
gytallian
tag
válasz
laccy88 #20024 üzenetére
Nekem a w880 megkérdi hogy akarom használni, amikor rádugom a gépre. Szóval ha rádugod, akkor még kell egy le, és ok gomb. Utána meg eléred az ilyesmit (névjegyzék,sms, stb) akár ezzel a programmal is.
-
And01
aktív tag
Heló
Nekem egy olyan gondom lenne hogy
A Nokia 6700 classic telefonom hangfelvételeit szerkeszteni szeretném!
Nem tudom ezt milyen programmal tudnám megtenni!
Tudna valaki segíteni? -
laccy88
senior tag
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
üdv!
Adott egy sonyericsson k550 telefon, melynek meghalt a kijelzője. Hogyan tudom a telefonszámokat lementeni róla pc-re? -
gytallian
tag
válasz
ikiviki #20022 üzenetére
Szokták volt mondani: Minden szentnek maga felé hajlik a keze.....
Ráment kicsivel több mint 24 órám, de megtaláltam a megoldást újból tudom használni a W880-am.
Itt megtaláltam.
-
gytallian
tag
Sziasztok!
Vettem még régebben kéz alatt egy W880i-t, függetlenként. De úgy néz ki gyárilag nem az volt, mert frissítettem a hivatalos SE frissítővel, és azóta csak a 20-as kártyákat fogadja el. A tetejébe meg magyarul is elfelejtett, csak angolul, oroszul, meg még 2 ki tudja milyen nyelven hajlandó kommunikálni. Mondjk az angollal még elvergődnék, de hogy nem fogadja a 70-es kártyám az nagyobb gáz. Ebben tudna valaki segíteni?
Vagy ha ezt nem is, van egy LG kg220-asom itthon, ami szintén 20-as, arra vmi feloldó kódot adni? Privit sűrűn nézem ma. Segítsen vki plz. -
meroly
veterán
Srácok!
S40 6th editionban van lehetőség a kép mentésének fájlnevét dátumra állítani mint symbianban?
-
Tizedes1
aktív tag
válasz
SyntaxeError #20016 üzenetére
#31# és a szám ...
-
SyntaxeError
tag
A hívó számot nem tudja valaki hogyan lehet elrejteni bill kóddal? *# ???
-
orkati
tag
Bocs, hogy ide is beírom, de lehet, hogy valaki nem nézi a Monte topicját, de tudja a megoldást: le tudná írni nekem valaki lépésről lépésre, hogyan kell a Samsung Monte-t Angol nyelvről Magyarra állítani? A kolegám küzde vele erősen
-
Thusor
őstag
Mi a véleményetek a Motorola EX115 teloról? Szerintetek mennyire megbízható és jó telefon?
-
bodrob
csendes tag
Sziasztok!
Sorry, ha már kérdezte korábban valaki - remélem, senki sem veszi zokon, hogy nem olvasok vissza több mint 20k db. hozzászólást, - a kérdésem a következő:
Vásároltam egy új Samsung telefont. Az akkumulátor éppen tegnap estére került olyan állapotba, hogy elkezdett villogni az akku ikon a képernyő jobb felső sarkában és én este kb. 9:40-kor kikapcsoltam a készüléket (éjszakára amúgy is ki szoktam kapcsolni mindig), feltettem tölteni egészen ma délelőtt kb. 11 óráig.
Ezt még mennyi alkalommal kell megtennem ahhoz, hogy az akku lehetőleg minél tovább bírja?? -
nope00
tag
D900i megtört szalagkábel, javítható vagy csak csere?
Arra lennék kíváncsi hogy a szalagkábel esetleg javítható e otthon? Gondoltam arra hogy pengével kicsit megkaparni az érintkezésig és aztán újra összeilleszteni így pár mm-rel rövidebb lenne a kábel. Ilyen vagy ehhez hasonló dolog működhet? -
Nokedli92
aktív tag
-
Szergey007
csendes tag
Vettem egy samsung s5230as mobilt és kint van a jelzés hogy kapcsolódik a gprs hálózathoz és ezt nem tudom kikapcsolni.Van ötletetek, hogy hol lehet? már végignéztem az összes hálózati és telefon beállítást, de sehol sem találom.
-
Nokedli92
aktív tag
Üdv!
Van egy Iphone 3g 16gb-os telefonom, és volt a menüben egy olyan poció hogy minden beállitás és személyes adat törlése.. rámentem kiírta, hogy akár 2-órát is igénybe vehet végig ment a csík, ujraindul és csak, egy apple logó jön be semmi más.
Mit lehet ilyenkor csinálni, próváltam a resettel, de semmi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Automata kávégépek
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Cyberpunk 2077
- Túra és kirándulás topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest