- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Mobil flották
- iPhone topik
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz runner 125 #21582 üzenetére
Számhordozás lesz...
Szerintem T-nél sincs jobb, mint amiket írtam...
═════════════════════════════════════════
-
Viperator
őstag
Sziasztok!
Ma vettem Nokia 6303i-t.
Akkumulátorral kapcsolatban lenne kérdésesem: az akkut teljesen kihasználni és utána hány órát és hányszor kell "normálisan" feltölteni? (pl. 16 óra feltöltés, kétszer-háromszor feltölteni)
Előre is köszönöm!
Üdv!
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
koshmar
addikt
Sony Ericcson K550i illesztő programot tudna valaki linkelni?
A telepítő CD-je már nem jó W7-hez( ), és anélkül a laptop nem érzékeli a telefont az USB-n keresztül.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
racsi69
csendes tag
válasz runner 125 #21587 üzenetére
g500-al nekem se volt gond,de ezen az x500-on valami főzött htc-s rom volt,ráadásul a rendszer m700-nak látta.
mostanra már szétbarmoltam ugy,hogy csak a bootloadert tudom indítani micro sd.vel,mert a rom ami rajt van az nem töltődik be. -
ikiviki
aktív tag
válasz BLUE TORNADO #21580 üzenetére
2 lehetőség van rá..kijelző vezérlő,vagy hardveres hiba
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
Fercsi1
csendes tag
válasz Viktor0610 #1 üzenetére
sziasztok!
Lenne egy kérdésem Samsung telefonom azt írja ki amikor be akarom kapcsolni, hogy "E2210B" E2210 a telefon típusa. Tippeket kérnék, hogy mit csináljak vele!!! Nem tudok semmit se csinálni. Megnyomom a bekapcs gombot és elkezd villogni és kiírja az E2210B kódot. Semmi más gombra nem reagál. kikapcsolni is csak úgy ha kiceszem az akkumulátort. Válaszokat a fercsipeter@gmail.com címemre kérném ha nem gond!
További szép estét és köszönöm a segítséget!Üdv: Peti
-
runner 125
nagyúr
válasz racsi69 #21586 üzenetére
Keress rá másik ROM-ot.
Nagyon régen volt Eten PDA-m, de akkor soha nem volt probléma a ROM cserével. XP alól, adatkábellel összekötve elsőre felkerült mindig.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
racsi69
csendes tag
válasz runner 125 #21585 üzenetére
mert ugy ugyanaz a helyzet.
újraindul a pda és nem kompatibilis -
racsi69
csendes tag
hali.
tudja-e valaki miért nem sikerül romot raknom egy eten x500-ra?
el tudom inditani a bootloadert,ok neki a memkártya,ok neki a temp bin.
ujraindul a bootloader és nem felel meg neki a hardver.
miért van ez? -
runner 125
nagyúr
válasz RootRulez #21581 üzenetére
T-nél is érdemes szétnézni, bár amikor én néztem őket, telefonelőfizetéssel + mobiltv-vel együtt voltak. A meglévő számod mellé szeretnél, vagy totál új előfizetést akarsz nettel együtt?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Internetre fizetnék be, de nem tudom melyik szolgáltatónál érné meg, elsősorban telefonálnék, de ha nem vagyok wifiközelben, akkor se szeretnék lemondani a netről.
Nézegettem a Vodajone-nál vagy 6K és az 100MB adatforgalmat takar.djuice-nál a 2500forintos előfizu mellé +2500-ért már 1GB-os lenne, 1500-ért meg 500MB-os ezek közül mindegyik jobban megéri szerintem,mint a korábban említett vodás.
Esetleg ti jobban tudjátok,melyik szolgáltatót melyik csomagja lenne nekem a legjobb?
Üdv: RR
-
BLUE TORNADO
senior tag
Helló. Van egy Nokia N70(Yodafone-os) telóm, és ha be akarom kapcsolni akkor vagy OFFLINE módban lép be vagy csak fehéren világít a kijelzőm. Ilyenkor mi lehet a gond??
Előre is kösziAz egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz runner 125 #21578 üzenetére
hm tényleg
nobel díjat runnernek
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Mr.Csizmás
titán
x10 mini pron hogy lehet átállítani az usb csatlakozási módot?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
runner 125
nagyúr
válasz racsi69 #21574 üzenetére
Próbálj ki másik verziót, vagy keress rá a Paragon féle magyarításra.
De, én nem ajánlom, ezeket a PDA-kat még eléggé vissza tudta fogni."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
racsi69
csendes tag
válasz runner 125 #21573 üzenetére
hali.
próbáltam,megy is,csak akkor valami nincs(vagy gps,vagy gsm)már nem tudom melyiket nem lehet bekapcsolni. -
runner 125
nagyúr
válasz racsi69 #21569 üzenetére
Miért ne lehetne magyarítani, sunnysoft féle magyarítás van rá. Google-ban állj neki keresgélni, valahonnan biztos le tudod szedni.
Ha, megtaláltad - letöltöd, majd a .cab kiterjesztésű fájlt felmásolod a PDA-ra, ahol rákattolva elindul a telepítése.
-
runner 125
nagyúr
válasz TeChNoRby #21571 üzenetére
A telefonkönyv menüjében keresgéljetek. Kell lennie olyan opcióknak, ahol ki lehet jelölni az összes névjegyzéket - majd "Másolás / áthelyezés SIM-re" opciót választva átrakni mindet.
-
TeChNoRby
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy a barátnőmnek 5év után most kezd döglődni a telója(Motorola V3 sima)ezért Márciusban lecseréli 1 okostelefonra,viszont a kérdésem az lenne,hogy a telóra mentett telefonszámokat hogy lehetne úgy átmásolni a SIM kártyára,hogy ne egyesével keljen szórakozni,hisz a számok 70%-a a telón van.Adatkábel nincs.T-mobilos
Válaszotokat előre is köszi.
"..The music starts where the end of the words.."
-
Tigi
őstag
Na, frissítettem a Spiro-t, de olyan rossz maradt mint volt.
Lefagy, kikapcsol, újraindul.
Ennél csótányabb telefonunk még nem volt, szégyen, hogy a SE ilyen telefont képes volt kiadni.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
racsi69
csendes tag
Hali.
Segítséget kérnék.Eten x 500-am van angol wm6.1-el.Nem lehet magyarítani.Raknák rá gyári romot(wm5),vagy wm6-ot,DE:
-nem találok rá valót.
-nem tudom hogyan toljam fel.
Az eten.extra.hu-n volt minden(rom,meg leírás is),de az megszünt.
Szóval ha tud valaki infót,hogy milyen romot használjak,esetleg hol találom,mi módon tegyem a gépre,vagy merre találok infót erről,az ne fogja vissza magát és világosítson fel egy tudatlant.
köszönöm. -
runner 125
nagyúr
válasz Csacsoa #21563 üzenetére
Wifin vagy hálózatok keresztül akarod csatlakoztatni? Wifi esetén gyenge lehet a jel, hálózat esetén értelemszerűen beállítási problémák.
-
Joe bácsi
őstag
Hy!
A routeren mit kell beállítani, h. a telóval wifin tudjak netezni? A D-Link routerem meghalt és most egy smc van amivel nem tok a netre a telóval kapcsolódni.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Csacsoa
csendes tag
Sziasztok nem tudja valaki,h az Iphonem érzékeli a wifit,de a safari ezt írja ki:
"Az oldal nem nyitható meg a Safari nem képet az oldal megnyitására,mert nem kapcsolódik az Internetre."
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Vettem a kislányomnak egy SE Spiro-t és hát ugye katasztrofális a gyári szoftvere, ezért frissíteni szeretném.
A Spiro-hoz nem adtak adatkábelt, viszont az asszony Samsung Diva-ja is micro USB csatis.
A kérdés az, hogy a Samsung adatkábelével működne a Spiro?Fontos lenne.
Előre is köszi.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
addikt
válasz szalaij88 #21560 üzenetére
Szerintem a telefon adataiban, vagy a Wi-Fi beállításokban ott kell lennie az MAC címnek. Általában ez így van minden telónál, nem hinném, hogy a Nokia más lenne ebben.
[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
szalaij88
csendes tag
Sziasztok!
Most próbálom a NOKIA X3-02 telefonom összekötni az otthoni wifi hálózattal. A gond az hogy, a routerem MAC cím szűrésre van beállítva. A telefon MAC címét szeretném lekérdezni
valahogy. A *#62209526# kódra nem csainál semmit a telefon. Tudtok valami programot vagy egy másik kódot ami lekérdezi a MAC címet?Előre is köszönöm.
-
kaller1
veterán
válasz zsolnai25 #21557 üzenetére
Fáradj már át a WP7 topikba a kérdéseiddel, és legközelebb használd a keresőt.
.::> <::.
-
zsolnai25
tag
Esetleg videót lehet rá rakni és ha igen mien formátumba hogy
Valamint játékot? -
Ryder1
senior tag
válasz runner 125 #21536 üzenetére
Köszi, megpróbálkozom vele. Remélem összejön!
-
zsolnai25
tag
Heló
Vettem egy Samsung Omnia 7 telefont
Rászeretnék rakni dolgokat gépről de bedugom USB-t és gép kijelzi a de nincs meghajtó telefonról kell valahogy kapcsolódni? -
joey0235
aktív tag
Sziasztok volna egy olyan kérdésem hogy:
Sony Ericsson x8-hoz van működő turbo sim? Vagy esetleg szoftver cserével ki lehetne függetleníteni ?
Válaszokat köszönöm.... No sacrifice, No victory ...
-
pc-user
senior tag
válasz runner 125 #21544 üzenetére
Ajaj... az sokba kerül?
-
pc-user
senior tag
Adott egy kínai i68+ csoda... Az a gond vele, hogy amikor kéri a sim kódot és beírnám azt a kijelzőjén, a számok az érintőképernyő más területén vannak, nem ott, ahol a kijelző megjeleníti. Egyébként nyomkodásra reagál, sikerült "vakon" begépelni a kódokat és leokézni is.
Hogy lehetne rendbetenni?
-
Ulaci
tag
-
-
Ulaci
tag
válasz runner 125 #21538 üzenetére
És érdemes frissíteni? Mert nekem a telefonom tökéletesen működik semmi baja a C3-asnak.
4.60-as szoftver van rajta. Ha frissítem mivel lesz jobb? Vagy nem kell ha jól működik? Érdemes? KösziÉp testben, ép lélek!
-
Ulaci
tag
Ha a telefonomon (Nokia C3) frissítem a szoftvert akkor törlődnek a beállításaim, a testreszabás?
Ép testben, ép lélek!
-
runner 125
nagyúr
válasz Ryder1 #21534 üzenetére
Írj nekik e-mailt, vagy jelezd egy kinyomtatott papíron, h neked ez a készülék így használhatatlan. Cseréljék ki, vagy térítsék vissza az árát.
Úgy tudom hivatalosan harmadsazori javítás után kötelesek cserélni.
Úgyhogy küld vissza még egyszer.(Tanulság; nagyon nagyon ritka az a telefonbolt, akik bolti garis készüléket korrekt szervizeléssel javítanak is, általában addig vagy az emberük, míg ki nem csengeted a telefon árát. Ezért érdemes gyártói garanciával vásárolni, normális boltból.)
-
kicsávo
csendes tag
hello!
aki tudja legyen szives leirni az alkatel telefonzárkodját.
mert mikor belerakom a telenortol kapot internetre alkalmas (net&go) simkártyát azt irja ki a telefon hogy hálozati kod.
máás tlefonban müködik és lehet vele netezni, Gondolom ebben is fog miután beálitom a pannon csomagot csak telefon kodot kér.
telefonzá vagy a hálozati kulcs.
elööre isz köszönöm -
Ryder1
senior tag
válasz runner 125 #21528 üzenetére
Augusztusig még garanciális, egy pesti webshop-ból vettem így én küldözgetem oda.
Szerinted mit tegyek? Van esélyem, hogy visszakapjam az árát? -
qfm
őstag
válasz mrlujoak #21532 üzenetére
Köszönöm.
És vajon ez a megfelelő beállítás hogy lenne kinyerhető belőle? Tartalmazza valahol a hozzá adott program, leírás, bármi hogy mik a beállítások? A digi-s mobilnetet nézem, hogy nekem pont jó lenne, de a laptopot nem viszem mindenhova, ilyenkor jó lenne telefonról használni.
-
mrlujoak
veterán
-
qfm
őstag
Sziasztok!
Mi történik ha a stick-hez kapott mobilinternetes simet berakom egy telefonba? Egy megfelelő apn-el menni fog az internet, csak a hívás lesz tiltva? Mert elvileg sms és net szokott engedélyezve lenni azokon a sim-eken.
Ha valaki tudja, árulja el, illetve hogy milyen apn kell hozzá. Köszi
-
mrlujoak
veterán
válasz ricco25 #21529 üzenetére
Ez, így, ilyen formában tiltott a fórumon!
Egy teljesen legális lehetőséged van, miként bemész a telefonod papírjaival a szolgáltatódhoz, és ott fizetsz a függetlenítésért.
Emellett TurboSIM a még legális, csupán nem etikus megoldás.
Minden egyéb tiltott ezen a fórumon.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
ricco25
csendes tag
Hi!
Egy kb 4 éves T-mobile-os Sony Ericsson W810i-t szeretnék függetleníteni, egy vodás kártyát szeretnék majd beletenni. Tudna vki segíteni hogyan kell, milyen progival, stb. ?
Előre is köszi!
-
Ryder1
senior tag
válasz Ricardo #21525 üzenetére
Jó ötlet, bár Székesfehérvárról nem megyek fel Pestre, azért hogy ráborítsam az asztalt!
Viccet félretéve. Olvasgattam picit és ilyen melegedések ellen főpanel cserét javasoltak páran, ami kb a készülék árának 80%-a. Ez megoldaná a dolgot? Bár ha már azt kicserélnék, akkor az árát is visszafizethetnék... -
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Van egy kb fél éves LG GT505-ös telefonom. Már kétszer volt szervízben, hiba oka ugyanaz: egyszer csak fogta magát és bekapcsolás után egyből lefagyott. Hard resettel megoldották az elsőt, után működött is....egy hétig. Ment vissza, de már szoftverfrissítést is kértem rá. Meghozták, most kibírt kb. 1 hónapot és tegnap megint megtörtént. Mi lehet ennek az oka, mit lehetne csinálni szerintetek? (még hozzátenném, hogy mióta megjött, minden nap kb. egyszer újraindult wi-fi használat közben és erősen melegedett, azaz inkább forrósodott a hátsó,felső részén)
Előre is köszi a válaszokat!Üdv!
-
mrlujoak
veterán
válasz agemate #21517 üzenetére
Szia!
Youtube vidiken kívül itt van egy jó kis oldal, amin szétszereleik a mobilt, ha érzel magadban némi mobil-szerelési képességet, magad is megcsinálhatod, és nem kell munkadíjat fizetni.
Egyébként nem röhögnek ki, csupán gariban nem csinálják meg, így aztán fizethetsz, mint a katonatiszt. Ja, a szervizest mindenképp tájékoztasd az árajánlat-kérés előtt, hogy a kijelzőt Te magad vinnéd!
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
wwl
csendes tag
Sziasztok,
HTC Desire telefon ha nem független akkor is lehet rá telepíteni alkalmazásokat?
Mi van akkor ha valaki a telenor nál hűségszerződésre vásárolt egy telefont és mondjuk nem fizeti a számláit vagy egyéb problémát csinál, letiltják a vásárolt telefont?
Köszi a választ előre is.
üdv -
akos3
addikt
válasz agemate #21519 üzenetére
Nem vok tisztában a képességeiddel Előtte szedd szét és nézd meg, h mennyire bonyolult. Elvégre úgy is szét kell szedni, mert így nem maradhat. Én személy szerint nem csináltam ilyet még, de nem hinném, h nagy ördöngősség, szalagot kell jól illeszteni a többi nem nehéz sztem..
-
agemate
addikt
Üdv! Van egy 5130-as Nokiám, betört a kijelzője, az előlap sértetlen. Valószínűleg működik a készülék, mert be- és ki lehet kapcsolni. Ha viszaviszem garanciáztatni, kiröhögnek? Ha igen és veszek bele egy (utángyártott) kijelzőt, magam is be tudom szerelni? Nem csináltam még ilyet, én inkánn a gépházban szerelek.
-
Joe bácsi
őstag
Hy!
A routeren mit kell beállítani, h. a telóval wifin tudjak netezni? A D-Link routerem meghalt és most egy smc van amivel nem tok a netre a telóval kapcsolódni.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
tobias40
veterán
Hi!
SIM kártyát lehet klónozni vagy másolni?
Nem csak a "legális" dolog érdekel..
Jöhet privibe is válasz!Üdv!
-
legenda
válasz Pc Laca #21510 üzenetére
az lehet, hogy adott típusú készülékre 2.1 esetén még nem olyan verzió került, ami tartalmazza a magyar nyelvet, 2.2 esetén meg már kapott magyar támogatást is, de a verziók szempontjából ez akkor sem mérvadó, illetve van fordított eset is, ellenben a generációs lépcső nem ezen múlik!, hanem a tudás/képesség bűvülésében nyilvánul meg!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Pc Laca #21508 üzenetére
nem igazán... mind a kettő/három lehet gyári (is) és egyben magyar is - a firmware verzió régiós függvényében! a nyelv és a "gyáriság" adott szempontból nem feltétel, inkább funkcionális eltérések/bővülések vannak, emelkedő sorrendben!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Joe bácsi #21500 üzenetére
szerintem nem a telcsi a probléma forrása, inkább a router beállításával lesz gond! a net alapban a wan portra megy - amiből csak egy van -, a másik négy az lan port - persze utóbbiakra is mehet a net, de akkor csak switch módban fog működni a router!
itt írd le a router és a net típusát (pppoe, dynamic ip...stb) és megkapod a router pontos beállítását; router_gondokRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
RootRulez
félisten
válasz Gaaabeeesz #21504 üzenetére
Én szintén nokiára Xmedia Recode programmal konvertáltam.
-
Gaaabeeesz
senior tag
üdv.
szeretnék segítséget kérni!
milyen ingyenes programmal lehet aviból MP4-es formátumú fileokat konvertálni?
N97 mini-re kellene.előre is köszi
Üdv, Gabesz
-
AMD Power
titán
Jó reggelt...
A 2.1 -> 2.2 illetve a 2.3 Android között mik a legfontosabb eltérések?
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Mai nap folyamán vennék egy T-s iPhone 4-et, valamiféle formanyomtatvány nincs valakinek, amiben világosan le van írva a letiltás elleni szerződés?
..vagy dobjak egyet össze?
Köszi.
-
Pc Laca
tag
válasz hargimalac #21496 üzenetére
Jól látod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy topik