- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olcsi
senior tag
válasz
Tizedes1 #20085 üzenetére
Én már megjártam a nokia szervizt is, ahonnan szoftverfrissítés után átküldtek a t-mobile-hoz, ott kb másfél óra találgatás, kiprobalas és sim kártya csere után kiderült, hogy mégsem a sim-mel van a baj. Továbbították a problémámat a központba, mondván ők nem tudnak segíteni, ma reggel pedi volt egy hívásom az ügyintézőtől, hogy a problémát elhárítottak. Viszont nem voltak hajlandók elárulni a hiba okát! Remélem jó lesz!
-
hebling
tag
válasz
Tizedes1 #19991 üzenetére
Hello!
Ha még plusszban nem akarsz sokat bajlódni illetve költeni a telefonod navigációs részére akkor ajánlani igazán a Nokiát tudom!Ovi free navi!Ha kamerában is gondolkodsz akkor min 3.2 vagy 5 mp amből a Nokia X6 Nokia C6 amik megfelelnek mindkettő feltételnek jelenleg a T-mobilnál!Bár ha igazán nagyot akarsz ugrani akkor rövid időn belül megérkezik a Nokia N8 bár az árban is más kategória!Személyesen Nokia C6-ra szavaznék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest