- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Mi lesz a Nokia E72 méltó utódja?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Barátnőm meg van őrülve egy Samsung Monte-ért. Lehet meg is vesszük, de pár dolog érdekelne.
- Javat támogatja rendesen?
- Milyen böngészőt érdemes rá telepíteni
- WiFi-je megy jól?Hirtelen ennyi érdekelne... djuice-nál vennénk, ott meg még a készlet eléggé silány és talán a monte a leghasználhatóbb közülük...
mod:
Ja meg még az is érdekelne, hogy pannon előfizetéses csomagból át lehet menni djuice előfizus csomagba? Vagy csak számhordozásos módszerrel, mintha szolgáltatót váltana, úgy lehet?
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
MiNiM
tag
Sziasztok!
LG KU990-hez lehet kapni 3.5-ös jack-re átalakítót? ha igen hol?Anyámmal élek, babettával járok, és ne legyek kemény?
-
Rebes
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy létezik-e olyan turbo sim kártya, ami kompatibilis Samsung Monte S5620 telefonhoz?
-
meroly
veterán
válasz mézespálinka #19387 üzenetére
Tényleg. Érdekes mert a 2700 pl ott van....
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz mézespálinka #19385 üzenetére
Szoftverfrissítés biztos megoldja.
nuendo: E63-at is nézegesd majd.
Impossible is nothing
-
mézespálinka
senior tag
Üdv!
Még anynit szeretnék kérdezni, hogy nokia 2730-as telón, a memkariról véletlen eltüntettem a cities* vagy milyen és a qf* mappát. (*.: illetve nem is én voltam, csak én segítek megoldani na). A kérdés az lenne, hogy hogyan tudnám visszavarázsolni? Szoftver frissítés, telepítéssel? Vagy elég csak csinálnom a memkarin két ilyen nevű mappát a megfelelő tartalommal?(ha igen, ezt hol/hogy tudnám beszerezni? )
-
nuendo
tag
válasz littlelion21 #19383 üzenetére
köszi szépen!!
-
nuendo
tag
válasz littlelion21 #19381 üzenetére
jó a használt is, és nem előfizetéssel
-
nuendo
tag
melyik a legolcsóbb wifis telefon? és azon mennyire lenne használható a net? vagy nem érdemes a leglcsobbat vennem?
-
harry
veterán
Sziasztok, kaptunk egy mms-t (t-mobile), de akkor még nem volt aktiválva/beállítva a fogadáshoz szükséges dolgok, így jött még egy sms, hogy egy adott webcímen wap-ról elérhető. wap-ozni nem akarok, pc-ről ránéztem erre a címre, úgy nem tudtam kapcsolódni.
Van mégis valamilyen módja, hogy ezt neten megnézhessem, vagy újrakézbesítést kérjek?
Vodánál amikor ilyen történt, meg tudtam nézni neten az üzenetet, itt ez nem megy.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
MiNiM
tag
válasz littlelion21 #19373 üzenetére
nem jó. pedig csak reggel lesz másik memkarim, és akkor suliig nincs zene
Anyámmal élek, babettával járok, és ne legyek kemény?
-
MiNiM
tag
válasz littlelion21 #19373 üzenetére
2 van a másikat érintőplexi nélkül vettem, kicseréltem, de a kamerával nem akartam szenvedni, visszatenni. mondom másnap visszarakom. hát nem eltéptem az érintő plexi szalagkábelt?
megnézem!
Anyámmal élek, babettával járok, és ne legyek kemény?
-
veterán
Üdvözlet mindenkinek!
A következő kérdéssel fordulok hozzátok:
Adott egy Vodafone-os Huawei E870 HSDPA modem. Még szűk másfél éve vásároltam feltöltőkártyával, majd használtam. Pár hónap múlva ne mkellett, így fiókba került. Most előbújt onnan, mert kell net, de a kártya már lejárt. Itt kezdődik a nehézségem.
A modem függetlenné tétele után vásároltam egy pannonos netkártyát, amelyet elfogad a modem. A probléma az, hogy a modemen még az eredeti Vodás sw van. Amikor beteszem a kártyát, kiírja, hogy Pannon 3G, de amikor kapcsolódnék nem megy. Noha átállítottam az APN-t pannonosra (egyéni APN), de a Vodás szoft csak annyit mond, hogy ez nem Vodafone hálózat, így nem enged kapcsolódni.Tehát ezek után a kérdésem az, hogy miként lehetne ezt a helyzetet megoldani. Vagy az ,hogy milyen beállítást kellene módosítanom, vagy hogy milyen sw-t kellene tennem a készülékre és hogyan, vagy hogy milyen egyéb programot kellene használnom.
A válaszokat előre is köszönöm.
(Ha lehet, privátba, hogy ne kelljen eltömítenünk a fórumokat)"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
MiNiM
tag
sziasztok!
újból ku990. eltörtem a memkarim, de rádugom gépre, és így azt írja a telo, hogy adatátvitelhez memkarit tegyem be. hogy tudok a telora pakolni?Anyámmal élek, babettával járok, és ne legyek kemény?
-
Olcsi
senior tag
Hű...monster pack. De rég hallottam ezt a kifejezést. Anno még e398-ra pakoltam ilyeneket. Ezt most talán úgy értelmezném, hogy firmware frissítés...különböző igényelnek megfelelően összeállított szoftverek ezek. Ahogy emlékszem vegyes érzéseim voltak utána: hol gyorsabbnak tűnt a teló, hogy nagyon nagyon lassúnak. Ki kellett kísérletezni, hogy melyik a megfelelő.
-
G.---
csendes tag
Helló!
Van egy Motorola VE66-om, kicsit lassúnak találom ahogy ezt a tesztekben is írják, hiába az 500Mhz-es processzor (ezen nekem leesett az állam). Olvastam ilyet hogy Monster pack motorolákhoz. Valaki el tudná nekem magyarázni ez mit, vagy miket takar? Mert ha gyorsítaná a fónt kisérleteznék vele. Igazából bármilyen sebességnövelő alkalmazás érdekel, ha be lehet menni BIOS-ba, meg is húzom.
-
477il4
tag
nem éppen erre gondoltam.
én egy sokkal általánosabb dologra ahol nem kell hogy a telefon okos legyen, meg net kapcsolat...
pl.: nokia 5110(jó régi) van egy gengszternél, aki éppen nem beszél a telon de az FBI igy is letudja halgani, szoval a telefon a zsebében s közben azok meg halgatják hogy mi van a manussal...
szoval az lenne hogy van e ilyesmi, vagy eleve nem létezik ilyesmi mert nem képes rá csak speciális teló... -
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Pulse-om van 2.1-es Androiddal, az a gondom, hogy a sim kártyámon van pár sms, amit át szeretnék tenni a telefonra, hol találom ezt az opciót? Van ilyen egyáltalán?
-
Domxc
senior tag
-
477il4
tag
Helló!
volna nekem egy kérdésem a Szakikhoz!
az volna a kérdésem, hogy lehetséges e az hogy valamilyen modon valaki(titkosszolgálat pl.) lehalgassa a telefonom ugy, hogy az standby állapotban van, vagyis be van kapcsolva de éppen nem telefonálok?
azt mondjuk eddig is tudtam, hogy ha éppen telefonálok akkor lehetséges.elöre is köszönöm a segítséget!
-
BLUE TORNADO
senior tag
Mit szóltok ehhez a ricuhoz?: Adok:Sony Ericson W595 + 5000FT (zsebkopott de még garis), Adnak:LG KP500(2, max. 3 hónapos)??
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
Exini
csendes tag
válasz littlelion21 #19353 üzenetére
Szia! Úgy tudom Szlovákiában már 1-2 euróért elvihető előizusan a Wildfire. Erről mit gondoltok,megérné Szlovákiában megvenni így előfizusan,mennyire rizikós, főleg,h. más ország is?
-
meroly
veterán
-
mézespálinka
senior tag
Üdv!
Nokia telóknál hogy lehet beállítani, hogy a fájlok, amiket bluetoothon kap, ne a telefon memóriájára, hanem a memkarira mentse? Konkrétan egy 2730-asról van szó, 1gb-os memkarival. Átnyálaztam a beállításokat, de nem találtam semmi hasznosat Előre is köszi.
-
MiNiM
tag
sziasztok!
tudnátök segíteni? vettem egy lg ku990-et, érintő gonddal, oké, kicseréltem, de azóta nem érzékeli az akksit,csak ha nagyon erőseb nyomom, papírral képtelen odaszorítani. hagytam úgy. vettem még egyet rossz oldalsó gombokkal, és kamera hibával, és rossz töltő dugóval. mondom csinálok belőlük egyet,mert az elsőnek megint behalt az érintője. igen ám, de amint a másodikat szétszedtem, összeraktam ugyan ezt csinálja, akksi gonddal, próbáltam mindkét alaplapot, egyikkel se, próbáltam mindkét hátrészt, egyikkel se. mit tudnék tenni?Anyámmal élek, babettával járok, és ne legyek kemény?
-
littlelion21
addikt
-
ikiviki
aktív tag
válasz Stylewars_kp #19350 üzenetére
gdfs-es és szoft ..
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
Stylewars_kp
őstag
Hali!
Volna egy SE T280i telefonom. Nem kapcsol be semmit se csinál csupán annyit, hogy ha rádugom a töltőre világít pirosan a bekapcs. gomb és kifújt...valami ötlet?
Köszi!
Üdv!
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
RootRulez
félisten
-
Exini
csendes tag
válasz RootRulez #19346 üzenetére
Bocs,h. ilyent kérdezek,de nem igazán vagyok otthon ilyen dolgokban.
Szóval lehet részletre venni mobilt hitelvfelvétel nélkül is? mivel saját önerőből is tudnám havonta törleszteni a ,mobil árát, mert egyben a mobil ára most egy kicsit sok lenne...(előfizetéses mobilt nem akarok) -
Exini
csendes tag
Üdv!
Hol tudok részletfizetéssel mobilt vásárolni? -
nagyesz13
csendes tag
Nekem is kellene egy válasz amúgy,,,,lg aréna ha olyat akarok venni nem akarom frissíteni,elég rá a 8 giga memó ezért nagy kártya problémám sem lesz,,,,lehet jót kifogni használtan ezekből?
Túl rendesnek lenni nem kell,de azért meg kell próbálni ;)
-
nagyesz13
csendes tag
Ja és a 6234 tisztán is szól a sztereó miatt,nem is drága és ha maxra állítod az összes equalizert,a 2. szabályzót eggyel visszaviszed te leszel a parti kezdete,mindenki hallani fog.
-
nagyesz13
csendes tag
a hangerőben legjobb a 6234 és 33 azt semmivel nem alázod le,volt egy ficsúr osztálytársam,,,milliomos családdal és mindíg megaláztam 6234emmel mert annyi hangerőt semmi sem tud előállítani,,,mostani 5130am is nagyon odavág.
-
marcus14
tag
válasz kaller1 #19330 üzenetére
Én segítek : Sztem amik tisztán és jól szólnak kihangosítva csak is a Nokia telók mivel a többi gyártó álatalában elég gyenge minőségű kihangosító hangszórót használ főleg Sonye.
egy idő után ezek elkezdenek recsegni utána behal,nekem csak ien tapasztalataim voltak más gyártó készülékeivel,de ha ien telóra vágysz ami szépen szól és hangosan akor a Nokiából az E-szériát is kerüld (pl: E51). Viszont amit ajánlok egy régebbi modell a Nokia 3250-es ami nagyon szépen szól és ultra hangos és még ajánlanám a Nokia 5800-t nagyon szépen és tisztán szól illetve elég hangos is. Ez Putyin90-nek ment[ Szerkesztve ]
"Az élet egy Szerencsekerék rajtad áll hogyan Forgatod"2pac
-
marcus14
tag
Sztem vidd be a telót a szolgáltatóhoz ott beállítják.Illetve elmondják hogy an kell
"Az élet egy Szerencsekerék rajtad áll hogyan Forgatod"2pac
-
sgsm
tag
válasz Storms #19318 üzenetére
Persze hogy nem talál, hiszen írtad hogy a legfrissebb szoftot már felraktad!! zt hogy utólag írdat át a product codot,nem jelent semmit .A telefon fel van frissítve ez a lényeg és mivel nincs frissebb ..ez van. Szervízesek tudnak segíteni,szervizboxal megoldható a magyarozása.
Típust nem láttam írva mi volt??milyen nokia? , látom n73.oks.[ Szerkesztve ]
-
Putyin90
senior tag
Melyek azok a telefonok, amelyek kihangosítva hangosan (és tisztán) szólnak?
-
kaller1
veterán
válasz kovaripeti #19329 üzenetére
Átviteli sebességben. b a legkisebb(elvi 11 MiB/s), n a legnagyobb(elvi 300 Mib/s).
A leírt három kifejezés egyébként ugyan azt takarja, abban nincs eltérés.
[ Szerkesztve ]
.::> <::.
-
kovaripeti
aktív tag
Sziasztok.
Telefont szeretnék venni, engem a telefonálás mellett csak a WLAN érdekel.
Csak azt szeretném tudni, hogy a teknikai paraméterekbe a leírásnál egyiknél csak egyszerűen ki van pipálva a WLAN,
a másiknál ez van írva: (IEEE 802.11b/g, max. 11 Mbps/54 Mbps)
A harmadiknál meg ez: 802.11 b/g
Mibe különbözik a három? -
- William -
csendes tag
Ha előfizetéses telót akarok,hűségnyilatkozatot is alá kell írnom?
mire kötelez a hűségnyilatkozat? -
- William -
csendes tag
Sziasztok!
Ha a Vodafone-nál a Vodafone 50 Plus-al veszek előfizetésesen egy telót,havi 1750 Ft-et kell fizetnem, szerződéskötéskor kell fizetnem vmennyit?
Hogy tudom azt megnézni,h. épp mennyi pénzt beszéltem le, sms-eztem el,mivel nem kártyás ugye itt nem vagyok korlátozva és félek,h. nagyobb költségem lenne, ti ,h. oldjátok meg ezt?
Melyik telefont ajánlanátok a Vodafone-nál havi 1750ft-tal, ami érintőképernyős, wifis, androidos, jól néz ki és megbízható?[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet még valahol kapni Motorola ZN5-öt?
Sehol nem találok boltot, ahol újonnan vagy használtan lehetne kapni. Itt a fórumon se hírdet senki sem.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Redplee
senior tag
Sziasztok!
Ma vásároltam egy E52es nokiát. Sosem volt ezelőtt nokiám... Kérdés a köv: az akksi töltöttség mellett egy boríték villog folyamatosan, mintha sms-t kaptam volna. De semmit nem kaptam, teljesen szűz a telefon, se bejövö, se kimenő sms, mms detto... 5let? Nagyon idegesítő...
Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
Spancer RE
aktív tag
válasz WildBoarTeam #19305 üzenetére
Voltam ma Tré Mobilba fülest kicseréltetni és mondta a csávó a nettel kapcsolatba, hogy hívjam fel a 1777-et és ott fel lehet oldani a tiltást. Hazajöttem, felhívtam, beszéltem a robot csajjal 2x10 percet de nem jutottam semmire. :\ Valaki, valami ötlet esetleg?
-
Storms
őstag
Hello
Oks köszi! Viszont egy fontos kérdésem lenne...Frisitette a nokia software update a Firmware-t rajta, és angol nyelvű lett. Annyit tudok hogy a product code-ot kell átírni amit meg is találtam itt link sikerült is átirni az ott irt progival (NSS). Majd rámegyek a NSU-ra keresi a firmware-t hozzá neten, kiirja hogy nincs frissebb, de NEM ajánlja fel az újratelepitést, csak a kilépés gomb van ott. Miért nem lehet ujratelepiteni?
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Storms
őstag
válasz BLUE TORNADO #19315 üzenetére
nokia 5700-ba megy rendesen. nem lehet hogy azért nem megy vele mert az adapter sima microsd-vel müködik csak, ez meg microSDHC?
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz Storms #19313 üzenetére
Nekem is volt olyan hogy volt egy eredeti Sony M2 256-MB-os memóm. Az én telomban működött de akinek eladtam annak a csávónak viszont már nem. Nah ilyenkor mi van?
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
-
Storms
őstag
üdv
1.
Van egy Nokia N73-am benne egy Kingston minisd adapter és egy 1GB-os microsd.Na ezzel szépen megy is a telefon, viszont vettem egy 4GB-os microsd(HC)-t hozzá beleraktam az adapterbe majd a telefon kiirja hogy hibás memória kártya. Majd bejön hogy formázza stb..rámegyek hogy igen, majd eltünik és kiirja hogy hibás kártya. Kártya vadi új, probáltam FAT-FAT32 rendszerrel is de sehogy nem fogadja el a mobil. Túl nagy neki a 4GB?
2.
A mobilon a legújabb firmware van a Nokia Software update szerint. De ha ujra szeretném tenni rajta akkor hgoy tudnám? Előtte 5700-ám volt annál felajánlotta hogy újra tehettem a firmware-t. Ennél nem
3.
Milyen lejátszót tudnátok mondani N73-hoz, ami avi-t, mp4-t, 3gp-t is lejátszik valamint ingyenes.?Előre is köszi a válaszokat
-
BLUE TORNADO
senior tag
Nem tud vki sony ericsson w 595-re eladó elő és hátlapot gombsorral olcsón???
-
<Krissz>
csendes tag
Sziasztok! Mennyibe kerűl nálunk a Huawei U8800 és mik a véleményeitek róla?
-
meroly
veterán
-
cserkész
tag
sziasztok,nem tudom hogy jó helyen teszem e fel a kérdésemet de ugyis mindjárt kiderül. van egy x1-es telom 6.5-ös winnel és az volna a kérdésem hogy hol találok olyat benne hogy "visszaállítás" vagy valami ilyesmi,amivel az eredeti beállitások,stb. visszajön... omniánál megtaláltam a beállitásokon belül de ebben itt nincs. elöre is köszi...
"Vulnerant omnes ultima necat"
-
Spancer RE
aktív tag
válasz WildBoarTeam #19305 üzenetére
Nem, és teljes SW restartot is próbáltam.
-
WildBoarTeam
senior tag
-
WildBoarTeam
senior tag
-
Muki94
aktív tag
Sziasztok!
T-mobile Pulse készülékemmel kapcsolatban lenne egy kérdésem:
Töltő nélkül vettem, de van itthon 5v 500mA usb töltőm, és a pc usb-portja szintén ugyanennyit tud.
A gyári töltő mekkora értékekkel rendelkezett, mert lehet, hogy 500mA nagyon kevés töltőáramnak, kegyetlen sokáig tölt.
Válaszotok előre is köszönöm! -
Spancer RE
aktív tag
Üdv!
Van egy Samsung S5230 telefonom és nem tudok rajta netezni.
Szervíz kóddal ellenőriztem, hogy mik vannak letiltva a telefonon és meglepő módon pont a net. (Nem értem, hogy miért, pedig amikor megvettem még jútúbot nézegettem rajta.)
Másik szervíz kóddal próbáltam bekapcsolni, de elvileg jelszó kellene hozzá, amit nem tudok.
Tud valaki ebben segíteni?
(Azt írja ki amikor kapcsolódni próbál, hogy "A szolgáltatás nem elérhető")szerk.:
ezeket használtam:
*#7465625# = Check the locks
*7465625*638*Code# = Enables Network lock
#7465625*638*Code# = Disables Network lock
*7465625*28638# = Auto Network lock ON
#7465625*28638# = Auto Network lock OFF[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest