- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
bberni #19137 üzenetére
Egyik hiányával se lenne gondom, mert nálam kb. telefonálás+sms. Fényképezés már extra.
Viszont edigital-on olvastam, hogy a Nokia nem az igazi annál jobb a Samsung.
Meg ha gyors teló kell akkor ne érintőképernyős legyen, nem tudom manapság milyen gyorsak az érintőképernyők, de nekem tetszik régóta csak 1-2 évvel ezelőtt tényleg lassúak voltak az érintősök és kb. megfizethetetlen.
Nokia tetszik kinézetben is, úgy vagyok vele ha már érintős akkor kevés gomb legyen, csak a legszükségesebbek. Nokia elég sokat is tud ahogy néztem.
Gyakorlatilag ez a Nokia 5230 az LG és a Samsung amit néztem/írtam nekem úgy egy kategóriának tűnik. Jövő hónapig van még időm, de addig is jöhetnek a tanácsok, mert igencsak le vagyok maradva ezekhez a mobilokhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest