- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Ez a Nokia N93 miért ilyen drága? Kevés készült belőle annó, vagy csak szimplán a dizájn?
-
bandi0000
nagyúr
Na megvan a töltés gond, user error volt :D a mini usb re azt hittem, hogy töltésre is van , pedig nem, hanem a mellette lévő 2.5 jacknek nézett régi nokia töltős töltője van :D A modern technika elviszi az ember eszét lassan
-
bandi0000
nagyúr
válasz
bandi0000 #45987 üzenetére
Még1 kérdés
Nokiàba nem.az eredeti.aksi van, hanem egy kisebb más típus, de működik vele, tölteni meg nem akarja, igazából eddig egy mini usb-s töltővel, és egy adatkábellel próbáltam, nem tölti, viszont felajánlja, hogy milyen módban akarom használni, adatàtvitel, pc stb
Ez vajon a más aksi miatt lehet, vagy beszart valami? -
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Szereztem egy N95-öt, viszont elő hátlap cserés lenne, nézegettem hogy kb csak kínából lehet rendelni, ezek mennyire passzolhatnak jól szerintetek?
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Nem tudja valaki, hogy ez a telenoros mostmár ingyenes függetlenítés bármilyen, bármennyi idős telefonra vonatkozik? Van itt a szekrény aljában egy Telenor R50 talán, csak nekem telekomos lenne jó, ezt is függetlenítenék?
-
bandi0000
nagyúr
hali
nokia 5130 as telóm van és nem tudom hogy lehet rajta frissíteni szoftvert...mert a nokia oldala meg újult vagy mi...
Az a problémám hogy micro sd n vannak zenéim megtalálta a zenéket de pl elindítottam egy eminemet és kb 3-4 zenéből játszott le benne 2-3 másodperceket és aztán lépett a következő zenére ahol ugyanezt csinálta vagy szimplán lejátszotta a zenne elejét 8 s-ig aztán lépett is..... -
bandi0000
nagyúr
hali
kérdés
t-mobilos lg p970 hez melyik a legfrissebb legális szoftver? -
bandi0000
nagyúr
válasz
#40993792 #22623 üzenetére
android lényegében teljessen korlátlan igaz én is nemrég óta vok benne a táborban de minden program megtalálható a bada meg a samsung oprendszere és ezért asszem csak a samus programok mehetnek rá amiből gondolom nem sok van épp ezért az iesfajta oprendszerek nem jók az android szinte oan mint egy win mobile os szal androidnál a pont
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Viktor0610 #50 üzenetére
hali egy oan kérdésem van h telefont veszek kéz alol és adás-vételit irattatok csak h mit irjak? mert oat akarok amiben benne van h nem fogják letiltani a telefont
-
bandi0000
nagyúr
válasz
konfar.dani #15488 üzenetére
és nem tudjátok honnan lehetne régebbi szoftot leszedni ami nem a sony weboldaláról van?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
konfar.dani #15476 üzenetére
hát passz a gyerek nem mondta de azt mondta h kipróbálta direkt
azért lehet mert vodás szoft van rajta? -
bandi0000
nagyúr
válasz
konfar.dani #15460 üzenetére
hali a kérdés a kövi miért indul ujra asony k800im a legújabb szoft van rajta és egy nap 4-5 ször ujraindul még ha hozzá se nyúlok csak ugy magától
-
bandi0000
nagyúr
válasz
madarasz92 #15052 üzenetére
hali hol találok motorola v3i hez T-Mobile -os frimeware-t?és magyar nyelvcsomagot?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
konfar.dani #14884 üzenetére
ahhan
de ha a garancián is rajta van h vodafone magyarország meg mittom én akk is kötöszködnek mi?
és a sony-ba bevesznek egy vodás garisat? -
bandi0000
nagyúr
válasz
konfar.dani #14882 üzenetére
hali az a gondom h a k800 vodás és meg van a garipapírja de nem akarják bevenni mert nincs meg a blokk máshol érdemes próbálkoznom vagy egy blokk miatt baszhatom a garit?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
konfar.dani #14875 üzenetére
hali nem tudjátok h hol lehet kapni k800 ba első hangszórót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest