- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
addikt
válasz Lacazr93 #23455 üzenetére
Nagyon rendes haverja van, én biztos nem engedném, hogy a telómmal kísérletezzenek
Majd megnézném a haverja arcát is, ha majd a nagy próbálkozás közben az ő készüléke is tégla lesz.[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Cpt.Price
csendes tag
válasz Lacazr93 #23177 üzenetére
Driver cd-t nem kaptam, viszont ezen a nyomon elindulva letöltöttem a Samsung Kies-t
( Samsung gt 2710 driverre 1. találat gugliban ), frissítette magát, de csak "csatlakozás"-t ír ki, csinálni nem tudok a telóval semmit.
Enélkül pedig a Winnek magától csak az "Eszközillesztő szoftver telepítése nem sikerült"-re futja.gl&hf
-
runner 125
nagyúr
válasz Lacazr93 #23211 üzenetére
Megtörtént, megjegyzi az OVI őket, de továbbra sem dobott fel olyan lehetőséget, h valahogy rá tudjam menteni őket.
Ezt nem hiszem el, egy ilyen egyszerű mutatvány h lehet ilyen qrva nehéz?! Vagy valszeg én bénázok.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Lacazr93 #23209 üzenetére
Az oké, meg is jelentek az OVI-ban, ha rákattoltam arra, de ez csak a programban van, innen most menteni kellene a gépre valamiféle formátumban, h a másikra tudjam másolni, nemde?
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Lacazr93 #23207 üzenetére
Ezt látom most, innen miként kerülnek a gépre? Komolyan nem találok semmiféle 'mentés' opciót, h utána rá tudjam másolni a másikra.
-
runner 125
nagyúr
válasz Lacazr93 #23205 üzenetére
Ejha, nem tűnt fel.
Viszont, ahogy fentebb írtam az fogadott, h a "Telefon memória védett" . Ezt miként tudnám inaktiválni?
..vagy, ha elárulod merre tudom ovi-ban lementeni a névjegyeket, már akkor is megoldódott a probléma.Köszi.
-
runner 125
nagyúr
válasz Lacazr93 #23203 üzenetére
Őszintén, én nem találtam a helyét.
Volna benne?
_
Noh, az OVI-val szinkronizáltam a készüléket, most már látom a névjegyeket az OVI-ban is, merre tudom ezt lementeni?
Köszi.
-
runner 125
nagyúr
válasz Lacazr93 #23201 üzenetére
Lekapom az Ovi-t, s megpróbálom akkor azzal, bár őszintén, ezer éve volt Symbian alapú készülékem, reméljük összejön.
..rákerestem, elvileg, ha lenne benne mem.kari foglalat, egyszerűbb dolgom lenne, de sajna a 6300-ban nincs.Köszi.
-
Cila32
csendes tag
válasz Lacazr93 #23189 üzenetére
Szia!
köszönöm szépen a gyors válaszodat!
Páromnak Samsung Galaxy Ace telója van és ő jelenleg azzal küzködik,hogy akármilyen háttérképet is szeretne kitenni kezdőképernyőre,annyira elnyújtja neki,hogy az már eszméletlen.Pedig a kijelző felbontásának megfelelő képeket szokott leszedni.Esetleg tudnál ebben is tanácsot adni nekem?Köszönöm szépen!
-
-
CSÜLKÖS
tag
válasz Lacazr93 #22150 üzenetére
Lacazr93 és Tibii91!
Nincs kódólás a telóba és nem piszkáltam a bevívendő fájlokat.
Fogalmam sincs,egymás után vittem be fotókat.
A negyedik után kétszer kellett az usb kábelt bedugni,hogy működjön.
Az ötödik fotónál már nem látta a saját gép a memokártyát.
Nem kattintgattam össze-vissza az egérrel.
Nincs a gépben vírus-trójai-féreg,pénteken nézettem át.
Indítottam a telót-gépet kétszer is újra.
A telóból az akksit is kivettem 10percre.
Az usbkábel 18-szer volt bedugva(nincs megtörve).
Üdv. CSÜLKÖS.[ Szerkesztve ]
Csumidázom a bundeldódat CSÜLKÖS.
-
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Politika
- PlayStation 5
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja