- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalmancsehi
csendes tag
válasz
ikiviki #24756 üzenetére
Koszi a választ! Ez cserélheto, "olcsó" alkatrész? Mennyibe fájna ez szervizdíjjal Pesten, ha semmi más baja nincs? (Persze ehhez kellene egy megbízható szerviz akik egy hardverproblémát nem firmware frissítéssel akarnak megoldani, és újabb hibákat okoznak... tapasztalat
)
Nem szívesen vennék új telefont, ezeknek a mai (túl)okostelefonoknak nincs semmi stílusuk, na meg az áruk... -
kaller1
veterán
válasz
ikiviki #24617 üzenetére
Fals infó, mert azt írod, csak szervizbox a megoldás, közben pedig nagyon is jól tudod, hogy ez nem igaz. Halott telefon élesztéséhez pedig nem kell netkapcsolat, mert amit a NaviFirmel lekapsz, mind a jaf, mind a phoenix feltolja a készülékre egy mezei usb kábelen keresztül. Persze tudom én, hogy tisztában vagy ezzel is, nem is ezért írtam le. El kell fogadni, hogy vannak dolgok, amivel felesleges szervizeshez szaladgálni.
-
kaller1
veterán
válasz
ikiviki #23818 üzenetére
Nem-e? Akkor ez itt mi?
flurider a MyPhoneExplorer PC-s programmal többek között az sms-eket is leszedheted, meg amúgy is egy kötelező program a gépre.
-
qwertly
addikt
válasz
ikiviki #22744 üzenetére
Szerintem nem igaz!Mert most itt a kép a 2 fajta sim kártyáról az egyik a telefonhoz lett kapva avval működik a 3G modem a másik pedig egy usb-stick amelyből kivetem a sim kártyát,hogy a notiba levő modemet használjam.A kép bocsi a rossz felvételért de egy régi telefonal készült,de így is lehet látni a különbséget a 2 fajta sim kártya között.
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
ikiviki #22699 üzenetére
Igen, nagy nehezen találtam rá, fel is raktam, új firmwaret is kapott, viszont azóta nem látja a memkártyákat, és a kamerán kívül nem nyit meg semmit a "multimédia" menüből. Próbáltam 5-6 féle firmware-el, de mindegyiknél ugyan ez a helyzet. Ha valaki tudna segíteni, megköszönném. (Motorola E1000)
-
-
fkmk
csendes tag
válasz
ikiviki #21045 üzenetére
Azt szeretném még kérdezni,ha lelőtt a teló át lehet e írni az imei számát és ez megoldaná e a problémát.Van egy másik ugyanilyen telóm bontva,mert ki lett mosva és döglött az alaplapja.Ennek az imei számát rá lehet e varázsolni a döglöttre.Ha igen hogyan.
Előre is köszi a választ. -
-
atesss
addikt
válasz
ikiviki #21034 üzenetére
A tavaly alatt a 2010-et érted, ugye ?
Mert akkor még az 1 év sem telt el.
Hát valószinűleg a barátom egyik szülőjének a nevére lett véve. Úgyhogy akkor vele kellene elmennie...
Ja igen, a szolgáltató csak 1 évet szokott adni.
És a 2. évet meg a gyártónál lehet. Már ha itt volt 2. év.
Illetve a másik probléma, hogy jelen esetben a szolgáltató a gyártó (hivatalosan). Ilyenkor csak 1 évet adnak össz ? -
albinolynx
senior tag
válasz
ikiviki #20135 üzenetére
Nem tudom pontosan mit takar, az mgsm.hu-tól rendeltem. Telefonban azt mondta akivel beszéltem, hogy független, magyar nyelvű, itthon használható.
Rendelés másnapján felhívtak, annyi bibi van, hogy a telefonon van egy "t-mobile" felirat a kijelző alatt. Mondtam is, hogy nem probléma, mert amúgy is t-mobile sim megy bele, nem zavaró.Ha szolgáltató tiltás, akkor mit csináljak?
-
Ryder1
senior tag
válasz
ikiviki #20109 üzenetére
De ha ő beletesz egy új sim kártyát és azzal sem jó, akkor azt mondja nem jó a telefon és mehetek haza. Mert ha a mostani sim "tette tönkre" a telefont akkor nem biztos hogy az újtól egyből jó lenne, lehet hogy kéne neki megint egy visszaállítás és akkor már nem lenne baja. Viszont akkor mehetne megint szervízbe....
-
gytallian
tag
válasz
ikiviki #20022 üzenetére
Szokták volt mondani: Minden szentnek maga felé hajlik a keze.....
Ráment kicsivel több mint 24 órám, de megtaláltam a megoldást újból tudom használni a W880-am.
Itt megtaláltam.
-
syndicate012
csendes tag
válasz
ikiviki #19855 üzenetére
elöször is köszi a választ!
meg néztem ott azt irja hogy:ismeretlen eszköz,egérrel jobb klikk,tulajdonságok,ott ez van:nincs illesztő program telepitve.
de ez nem igaz mert mikor rá dugom a telót megy fel az illesztő program majd ki irja hogy használatra kész,
meg nyomom a telón hogy adattárolás(de bármit nyomtam),pár pillanat és már jön a hiba üzenet.
ilyennel még nerm találkoztam pedig már volt pár teló a kezemben.esetleg még arra gondolok hogy egy usb-s optikai egér van a pc-re kötve hogy nem-e az zavarja?
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
ikiviki #19734 üzenetére
Ha van is, nagyon titkos lehet
Komolyabbra fordítva a szót, valaki tud valamit erről?
Olyan velem is volt, hogy hülyegyerek kispécizte a számomat, hív, felveszem, majd pár mp múlva lerakja beleszólás nélkül.
De ilyen, hogy gépi hang és "várjon a hívó jelentkezéséig" még nem és nem is hallottam még ilyenről.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest