Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Megtaláltam mindent
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
Sziasztok!
Lenne egy noob kérdésem,megint.Nos,adatkábellel pakoltam az N95.ösömre cuccokat.Progikat,videókat,és zenéket egyaránt.nah most:A zenékkel megvagyok,meg a videók felével.A videók másik fele eltűnt,meg a progikat sem tudom már hogy hol keressem,nem is beszélve rengeteg témáról.A helyet foglalják de nincsenek meg.Kérdésem a következő:Hol találhatom meg ezeket a cuccokat?Kezd idegesíteni csöppet,nem az első Symbianos telefonom,de adatkábelt még sosem használtam.A segítséget előre is köszönöm szépen.
Sziasztok!Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
ikiviki
aktív tag
válasz atesss #15295 üzenetére
Azért tudni kell róla hogy azért meriti az aksit a garmin is 4-5óra ha csak nincs kocsi tőltőn a használata kőzben..Hogy adatokat rőgziteni is lehet rajta .mindez beállitás kérdése a Garmin-ba..De hogy mennyit és hogy őszintén azt sosem probáltam még.
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
atesss
addikt
válasz ikiviki #15293 üzenetére
És azokban lehet a GPS adatokat rögzíteni ?
Longitude, Latitude, Altitude, Speed - ezek kellenének, lehetőleg 1s-onként.
Aztán én ezt utána már ki tudom exportálni, és meg tudom majd nézni pl. Google maps-el laptopon.
Csak az lenne a lényeg, hogy az adatot mentse le.
És kijelző-használat nélkül ne merítse nagyon az akksit.
De végülis ha meríti az sem olyan nagy gond, az azért elég jól bírja.
És ha csak 2-3 órát tudok rögzíteni, akár az is elég.
Sajnos nem egy nagy síterep, Szlovákia - Jasna (Chopok Észak).És szignózni az N73-ra hogyan kell ?
Régen olvasgattam ilyesmit, csak annak vagy már 2-3 éve volt, úgyhogy már nagyon nem emlékszem rá.WinMobilos IGO tudja, csak ezt a régi PDA-mat (Asus A620BT) túl nagy lenne a sípályára magammal vinni.
Meg az akksija is nagyon nulla, olyan hidegben szerintem még kijelző használat nélkül is megadná magát 1-2 óra után.[ Szerkesztve ]
-
ikiviki
aktív tag
válasz Sztbeni #15288 üzenetére
Hid ell Akár tőrt Phoenixel is tudsz Product kodot beleirni és NSU is arra frisiiti amit lát Product Kodot benne,Azt hogy uj szoftver pl, E51 a 400-as szoft visszafele 300-asra már nem lehet mert Contact Service lesz kiirva bootolásnál az LCD képernyőn..
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
Na tegyünk rendet a fejekben. A Nokia telefononknak semmi köze nincsen a Sony-Ericsson telefonokhoz, ha egyszer kioldotta valaki a BB5-ben a SIM-zárat, akkor az úgy is marad. Se a frissítés, se a hard resetek nem befolyásolják ezt.
Valamint senki és semmi nem tiltja, hogy szolgáltatós Product Code-ot adj meg. Gyakorlatban egy korlát van ami ilyenkor befigyelhet: NSU-val (és Phoenix-szel se, valami JAF-os varázst hallottam csak) nem lehet major verziót downgrade-elni.Tehát egy független E51 400-as szoftverre nem lehet szolgáltatós 300-ast telepíteni (vagy éppen hol tartanak). Azonos és újabb verziót viszont igen, gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
konfar.dani
aktív tag
Ez egyáltalán nem biztos
De ne kérdezd már meg ugyanezt százszor, senki se tudja hogy lett neked kifüggetlenítve, próbáld meg, és rájössz hogy megmarad-e a függetlenítés.
Nagy eséllyel megmarad.
Egyébként a kérdésedre a válasz, a kettőnek semmi köze egymáshoz, a frissítés az egész szoftvert újrateszi, ez a kód meg nem. Gondoljunk csak bele, Sony Ericsson telefonoknál sem törölte a VKP-s függetlenítést egy master reset..Köszöntem a választ mind a kettőtöknek.
Hát nem tudom, csak úgy.
Kíváncsiságból.[ Szerkesztve ]
Los ángeles nunca mueren
-
Sztbeni
őstag
válasz konfar.dani #15286 üzenetére
Nem illegális, de garivesztés. Ha jól tudom, függetlent nem lehet trésre írni. Csak tréset függetlenre. ha jól tudom. Nem biztos, de azt hallottam, hogy ahhoz már komolyabb cucc kell.
Kérdés: szóval ha nem állította vissza a *#7370#, akkor a frissítés sem fogja?
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
Szabeszka
aktív tag
válasz konfar.dani #15286 üzenetére
Nem minősül illegálisnak, de garanciavesztést von maga után.
De mi a fenéért írnád át T-mobile-osra?
Valószínű, hogy a w'n'w-os ikon ott lesz, mivel azt a szoftverfrissítés tartalmazza.On the road again
-
konfar.dani
aktív tag
Lenne egy nagyon hülye kérdésem:
Product code átírás jogtiszta dolog?És ha pl. átírom a kódomat a T-Mobile-osra, (mert most a sima kártyafüggetlené) akkor a w'n'w ikonos szoftver teszi fel amikor update-elem?
A telefon gyárilag független.
(Nokia 5130)Los ángeles nunca mueren
-
Sztbeni
őstag
Az lenne a kérdésem, ha a mobil programmal van feltörva, akkor ugye a szoftfrissítés visszaállítja. És a *#7370# töröl mint a mobilról? Ha attól nem állt vissza a zár, akkor a frissítéstől vissza fog állni?
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
konfar.dani
aktív tag
S40-es Nokiákon lehet betűtípust cserélni?
Lehet hogy már feltettem a kérdést.
De Google-be olvasgattam, és valami S40 MOD részek vannak, de nem tudom pontosan hogyan kell alkalmazni őket.[ Szerkesztve ]
Los ángeles nunca mueren
-
kaller1
veterán
válasz Bluedevil #15276 üzenetére
Nem kell azzal kelni-feküdni,de legalább ilyenkor belenézhetnél,elkerülendő a felesleges kérdéseket és fogyasztóvédelemmel vagdalkozást...
Amúgy meg felhívod az ügyfélszolgálatot,vagy bemész egy márkaboltba és elmondják ennek a menetét és a fizetendő díjat.
Ezzel le is zárhatjuk a témát,szvsz..::> <::.
-
-
Bluedevil
csendes tag
Tisztelt telefonos Guruk!
Telefon függetlenítéssel kapcsolatban van egy kérdésem. Megtagadhatja-e a szolgáltató, hogy kiadja a kódokat amik a telefon függetlenítéséhez kellenek egy olyan készülék esetében amelyen a hűségidő lejárt? -
AsusBoy
senior tag
Hellosztok!
Samsung F480-as készülékem van és kb 1 hete hiba üzeneteket jelenít meg 1-2 óránként.
Kopo:(Bluetooth nevem)DNS-hiba <--- ezt írja kiés akkor is szokta írni a hibaüzenetet ,hogy ha egész nap a Bluetooth ki van kapcsolva...
Help me !!
-
ikiviki
aktív tag
válasz konfar.dani #15252 üzenetére
Ugyan minek a 2gomb
vagy a 2+5 -ős kell vagy C és ugy dugni a fastportba a kábelt..http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
ikiviki
aktív tag
válasz ::Trunks:: #15226 üzenetére
Szerintem előszőr Fasportot kellene cserélni rajta..
-
meroly
veterán
válasz kaller1 #15256 üzenetére
Az alapprobléma ez, nem a szoftver frissítés....
Impossible is nothing
-
kaller1
veterán
válasz ::Trunks:: #15255 üzenetére
Jó lenne ha a témával átköltöznétek a megfelelő topikba,és ez nem lenne teleoffolva...
.::> <::.
-
::Trunks::
senior tag
Most leszedtem és feltettem egyet,de nem látja...
Ja és természetesen van benneBarátnőm W580án majd memória kártyát cserélek hátha...Viszont mindent lát a kártyán a telefon,másolgatni is lehet...Csak éppen gépről nem.
[ Szerkesztve ]
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
Olcsi
senior tag
Nekem attól függetlenül, hogy azt írja ki, attól függetlenül a total commander tudja kezelni a memóriakártyát (már, ha van benne...)
-
senior tag
válasz konfar.dani #15252 üzenetére
Igen!
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
konfar.dani
aktív tag
válasz ::Trunks:: #15251 üzenetére
Akkor valahogy fel kell ismertetni.
A kettes gombot feldugás közben is nyomtad?Los ángeles nunca mueren
-
senior tag
válasz konfar.dani #15250 üzenetére
Követem a lépéseket,
teló kikapcs
akksi ki-be
majd 2es gomb hosszan,aztán bedugni a kábelt,de nem történik semmi::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
konfar.dani
aktív tag
válasz ::Trunks:: #15249 üzenetére
Az mindegy hogy független-e vagy sem.
Az is mindegy hogy gyári független vagy nem.[ Szerkesztve ]
Los ángeles nunca mueren
-
senior tag
válasz konfar.dani #15243 üzenetére
Függetlenített a teló,az nem gáz?Vagyis,igazából nem tudom,hogy gyári független-e...Hogy tudom kideríteni?
-
killipoly
aktív tag
válasz konfar.dani #15242 üzenetére
Ezen a telon is be lehet allitani ezt a biztonsagi kodot,de nem allithato be hogy milyen esetekben kerje.Alapbeallitas szerint minden hivaskezdemenyezesnel keri a kodot..
Semmi mas megoldas nincs?Tenyleg a gomb funkciojanak kilovese lenne a legjobb.. -
Bandriis
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Egyik ismerősöm most vett egy úJ iPhone 3GS-t és van egy kis gond vele. Néha két kicsi pixelhiba jelenik meg rajta. De van hogy 1 hétig egyiket sem látni, aztán 1szer megjelennek ott, vannak pár napig majd újra eltünnek. És így tovább.
Vigye vissza a T-hez? -
atesss
addikt
Üdv !
GPS-adatokat rögzítő programot keresek Symbianra.
Egyrészt egyik barátom E52-eséhez, másrészt az én N73-amhoz (Egy Sirf III-as BT GPS-em van hozzá).
Az N73-hoz sürgős lenne, mivel vasárnap megyünk el síelni, és ehhez kellene, a sípályán való "mozgásomat" rögzíteni (legnagyobb sebességet, megtett utat, stb. megnézni utólag).És a vakut elemlámpaként használó program is jól jönne, szintén mindkét telóra.
-
konfar.dani
aktív tag
válasz ::Trunks:: #15240 üzenetére
SEUS-sal való frissítésnél kikapcsolva kell hogy legyen a telefon, úgy meg fel fogja ismerni.
Itt jelöld ki a telefonod, töltsd le a programot, telepítsd fel, onnantól egyértelmű lesz minden.
Los ángeles nunca mueren
-
konfar.dani
aktív tag
válasz killipoly #15241 üzenetére
Nem tudom van-e rajta, de régi Samsung-okon, pl. D600, lehetett olyan billentyűzárat, hogy csak kóddal oldja fel.
Nokiákon is lehet, meg egy kis Patch-eléssel Sony Ericsson K510-en is tudtam.MOD: Nem is billentyű zár volt, hanem levédett kóddal mindent a D600, amit beállítottál.
A híváslistát és a telefonkönyvet védje le, így csak kóddal megy bele, pl. valami kézre eső kódot kell beállítani, mondjuk 1234.
Ez a számsor csak nem nyomódik be a zsebbe.[ Szerkesztve ]
Los ángeles nunca mueren
-
killipoly
aktív tag
Tudtok barmi lenyeges kulonbseget az amerikai es europai piacra szant N900 kozott?Olvastam valahol valami wifis dolgot hogy az amcsin nem veheto lejebb jelerosseg(remelem nem mondtam irto nagy baromsagot) ezaltal esely sincs hogy kicsit mentsunk az amugyis rovidke uzemidon..
Erre az aksis dolgora nem tud barki barmifele megoldast az N900al kapcs.?
Tenyleg nem letezik valami kis alternativ ceg ami erosebb aksikat gyart mindenfele telefonokhoz?Egy masik kerdes:
Kolegamnak van egy Samsung S8000Jet-je,az a tipus aki annyira nem ert a telokhoz hogy csak be megy a boltba es amelyik tetszik neki megveszi
Kerdezte hogy tudok e neki valami megoldast,mivel a telefonja allandoan kioldodik a zsebeben,az a telefon oldalan levo kioldogomb erzeknysege miatt es mar sokszor okozott neki fejfajast,hogy nem kivan t hivasokat csinalt a zsebeben stb..
Nem tudjatok hogy annak a gombnak lehet e mas funkciot adni?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz konfar.dani #15236 üzenetére
Mik a lépései?Leírás esetleg?Akár priviben is jöhet...
Annyit azért még,hogy lehet FW frissíteni,ha egyszer nem ismeri fel a telefont?::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
konfar.dani
aktív tag
válasz Iginotus #15237 üzenetére
Itt talán megtudod nézni, de ha éppen akkor lopták, akkor kicsi az esély hogy feltették.
Kb. mikor vetted?
Csak odament az utcán és ajánlotta?
Milyen telefon?
Mennyibe került?Ebből a remegésből és lassú beszédből nem jutott eszedbe tök véletlen, hogy mire is kellett neki a pénz?
[ Szerkesztve ]
Los ángeles nunca mueren
-
Iginotus
addikt
Sziasztok azt hiszem vettem egy lopott mobilt...
Meg tudom e állapítani, hogy lopott-e? Illetve kinél tudom ezt jelenteni. Bár csak gyanú de eléggé alapos1 nagyon olcsó volt.
2 gyorsan kellet neki pénz így sokat alkudtam.
3 nincsenek tartozékok és a töltő nem hozzávaló, hanem egy "toldóval" megoldva jó hozzá.
4 azt mondta, hogy az előző lakásából kitették és a fele cucca ott maradt.
5 remegett az áru átvételkor gyanúsan lassan beszélt.
6 rákérdeztem azt mondta hogy "ha az lenne letiltották volna nem?"
7 frissen regisztrált adatok nincsenek beírva csak egy e-mail cím, igaz vezetéknév keresztnévMindenre lehet jó magyarázatot találni. Fázott hisz mínusz 5 fok van kint, és nem volt túlöltözve. Összeveszett csajával az meg kitette és kidobott mindent stb...
Nem tudom, de nem biztos forrásból már vetem dolgokat, de ez most nagyon gyanús. Van e rá lehetőség, hogy lekérdezzem, hogy nem e lopott esetleg? (Mint az autóknál a gyári számot a márkakereskedésben stb...)
Plug and Pray... :)
-
konfar.dani
aktív tag
SEUS-sal FW update.
Nekem is volt ilyen W580-on, és update után felismerte adathordozóként.Los ángeles nunca mueren
-
meroly
veterán
válasz konfar.dani #15234 üzenetére
Akkor lehet, bár én nokián néztem még rég, de ott szerintem fordítva volt....
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
-
konfar.dani
aktív tag
válasz norbi19884 #15202 üzenetére
A biztonsági kóddal kísérletezhetsz, próbáld meg 0000-tól 9999-ig.
Esetleg nem lehet hogy a telefon nem független, és a hálózati kódot kéri, meg nem jó SIM lett belerakva?Los ángeles nunca mueren
-
ikiviki
aktív tag
válasz ::Trunks:: #15229 üzenetére
Szerintem a fasport szokot abba rosszalkodni,/alsó csati/ szerintem tisztisd meg ,akár rossz fogkefével dőrzsőld meg az alját a csatinak..
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
válasz meroly #15225 üzenetére
Köszi, akkor az 5öst veszem.
::Trunks::>> nekem a K800i-met, mikor rádugom a gépre, megkérdezi hogy Fájlátvitel legyen, vagy nem, ( most hirtelen nem jut eszembe hogy mi a másik, azt sose választom )
A töltés működik?
Mert ha igen, akkor biztos nem a csatlakozó a rossz, meg mozgasd meg picit, néha rosszul érintkezik.
Nekem a k750-el és a K800i-vel is volt ilyen érintkezés gondom, úgy látszik ez típusbetegségCd nem is kell, a win7 mindenféle telepítgetés nélkül nekem azonnal felismerte a telefont
[ Szerkesztve ]
üdv
-
meroly
veterán
Nem ismerem a sonyt, de lennie kell ilyen beállításnak a telefonon, hogy usb kapcsolatkor adatátvitelt használjon és ne pcsuite-ot. Akkor úgy kell felismernie mint egy pendrive-ot.
Impossible is nothing
-
senior tag
Sziasztok!
NAGY segítség kéne nekem!
Most vettem egy SE W880i-t és akarok rárakni zenét,de az USB,nem működik!
Mármint azt írja ki,hogy az USB ezközt nem lehet felismerni.WIn7is,XPis ezt csinálja,kábelt is cseréltem....
CD je nincs meg,de nem is kéne,volt már sony-m sose volt ilyen gond,mit csináljak?::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
meroly
veterán
válasz werszomjas #15224 üzenetére
Az AC-5E újabb és sokkal kisebb (utitöltő) mint a korábbi töltők, szerintem azt vedd. Általában a töltők hamisításánál nem figyelne annyira oda, tehát észre fogod venni, ha pl nincs nokia logo rajta, de mindenképpen ilyen dobozban vedd, akkor eredetinek kell lennie.
Nekem is ilyenem van, annyira kicsi, hogy észre se veszem a konnektorba ha be van dugva[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Akarok venni egy Nokia telefontöltőt.
N96-hoz, AC-3E.Azt meg tudja-e valaki mondani, hogy honnan tudom hogy melyik az eredeti, és melyik az utánagyártott?
Mindenképpen eredetit akarok venni, de ami valóban az.
Ja és mi a különbség az AC-3E és AC-5E között?
mert mind2 típust írják az N96-hoz
melyiket vegyem?Köszi
[ Szerkesztve ]
üdv
-
-
madarasz92
őstag
válasz norbi19884 #15200 üzenetére
Szerintem a biztonsági zár van rajta és azt kéri..
Nem tuod megkérdezni az előző tulajt hogy mi a kód?
Szerkrobáld meg a 4db 0vagy ilyesmi ezek jók szoktak lenni ha tényleg nem változtatta meg..[ Szerkesztve ]
-
killipoly
aktív tag
válasz rep3at #15162 üzenetére
Koszi a valaszt!Akkor rendelek melle egy olyan protectort is..
Valakinek van esetleg tapasztalata azzal hogy ezek a vedofoliak mennyire vesznek a kepernyo erzekenysegebol?
Illetve tudtok valamit az N900 kijelzojerol hogy van e barmilyen "karcallosagi" kepessege vagy csak egyszeru plasztik?BTW,Kinek mi a velemenye errol a hirrol?
Lehet nem mondtam mar ujat...Have a good day guys!
-
meroly
veterán
válasz v2izzy #15207 üzenetére
Sztem mind a kettő telefon értékálló, bár megjelenéskor a 6120c eléggé túlárazott volt, a 6303 meg most alulárazott sztem. Ha azt vesszük amit az előttem szólók írtak, kb egy árban tudod eladni. Nekem is asszem 20k-ért sikerült megválnom a fél napos, 0 perces 6303-amtól...
Impossible is nothing
-
ikiviki
aktív tag
válasz kaller1 #15214 üzenetére
Ez jó.
Az Android főbb sajátosságai:
* Alkalmazás-programozási keretrendszer: a komponensek újrahasznosításáért és a meglévők lecseréléséért felel
* Dalvik virtuális gép: alacsony erőforrás-igényű JVM
* WebKit alapú webböngésző (a Chrome-ban is ennek egy módosított változata dolgozik)
* OpenGL ES 1.0 szabvány: a 3D-s grafika programozási felülete
* SQLite: a struktúrált adattárolásért felel
* Média-támogatás: MPEG4 (H.264), MP3, AAC, AMR, JPG, PNG, GIF
* GSM, Bluetooth, EDGE, 3G, Wi-Fi, kamera, GPS, iránytű és gyorsulásmérő támogatásaDe itt egy lista ami M.o megjelenik szolgáltatóknál.
[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
-
kaller1
veterán
válasz Csabika888 #15213 üzenetére
Az android olyan robot vagy szintetikus élőlény, ami az ember formáját és viselkedését utánozza.
Amúgy meg egy mostanában felfutó oprendszer.
-
Csabika888
csendes tag
hello.
csak annyit szeretnék kérdezni, h mi az az android? -
v2izzy
tag
Hello!
Szerintetek mégrné lecserélnem egy az egyben a kb 3 éves eléggé kopottas 6120classic-omat egy teljesen új, bontatlan 6303-ra? Tehát késöbb ha eladom kb fél év mulva a 6303-at többet kapnék érte majd akkor mint a 6120c-ért akkor?
Előre köszönöm a segítséget!http://flic.kr/ps/MuuJU | @gerhard_berger | https://github.com/gerhardberger
-
akos3
addikt
Vki kb egy hete kérdezte, h milyen telót ajánlunk a nagymamájának. Nah ha még mindig esefékes akk ez az origo cikk ír használhatót!
-
ikiviki
aktív tag
Pontosan ha csak nem változtatta meg az illető..
-
kaller1
veterán
Olyasmi,amit ha aktivál valaki,meg is szokta változtatni...
Az E51 DCT3-AS vagy 4-es
LOL...
[ Szerkesztve ]
-
ikiviki
aktív tag
válasz konfar.dani #15179 üzenetére
"De nem nagy rá az esély, hogy nem NCK-s a függetlenítés, azért a legtöbb GSM NCK-val szokta, egyszerűbb sokkal"
na most tévedésbe vagy nck-ás függetlenités nem ugy mükődik ahogy te elgondoltad,
Mert álltalában az ujfajta telokhoz ami most megjelenik ahhoz kell NCK-á mert a szervizboxokba csak ugye később teszi be a programozó,....addig kell nck generáltatni
a IMEI szám-ból.De ha belekerül a boxba már nem kell NCK-át generáltatni..Amugy is drága az NCK számolttás 8-10E FT..http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
ikiviki
aktív tag
válasz norbi19884 #15200 üzenetére
Akitől vetted..,vagy kaptad..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest