- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
killipoly
aktív tag
válasz rep3at #15162 üzenetére
Koszi a valaszt!Akkor rendelek melle egy olyan protectort is..
Valakinek van esetleg tapasztalata azzal hogy ezek a vedofoliak mennyire vesznek a kepernyo erzekenysegebol?
Illetve tudtok valamit az N900 kijelzojerol hogy van e barmilyen "karcallosagi" kepessege vagy csak egyszeru plasztik?BTW,Kinek mi a velemenye errol a hirrol?
Lehet nem mondtam mar ujat...Have a good day guys!
-
meroly
veterán
válasz rep3at #14630 üzenetére
Nem teljesen értem. A PDA-ra akarja kötni a telefont?
Fel fogja ismerni mint modem?
A beállítások.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Neck
veterán
válasz rep3at #14285 üzenetére
Szia! Én is így használom jelenleg, de ez nem nevezhető ideális megoldásnak.
Képtelen vagyok elhinni, hogy ma, a Bluetooth 2.0 korában nincs egy nyomorék qwerty bill, amely bármely telefonnal működik...
Olyan is jó lenne, mint a régi Ericssonokhoz volt, chatpad vagy mi volt a neve...An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Wictor
őstag
válasz rep3at #13796 üzenetére
Nos, nem kellett service box az elflashelt U600-hoz. Ràraktam az U600BAWHA2 szoftvert, ami a frissìtès felènèl ugyanazzal a felirattal megakadt, mint elözöleg az összes, azonban csodàk csòdàjàra ezzel bekapcsolt a telò ès kivàlòan müködik. Ez a BAWHA2 szoftver valami szervìzszoftver, vagy mi?
-
Badi82
tag
válasz rep3at #13809 üzenetére
Szia!
Aranyosak vagytok, hogy elbeszéltek mellettem. Leírtam, hogy a készülék egy Nokia E66, mi köze ennek a Windows Mobile rendszer-hez? Azt is írtam, hogy az Adobe flash player windows alkalmazás.
Tehát nem értem, hogy ezzel mit akarsz mondani? Ezzel megoldódik a gondom? Azért köszi
[ Szerkesztve ]
Nec Arte Nec Marte
-
Chosen
addikt
válasz rep3at #13665 üzenetére
Ez tényleg jó boltnak tűnik, csak nagyon messze vannak tőlem, így hiába a 24 hó gari, ebből 23hó mire eljutok vele a boltba A nyugati környékén lenne optimális.
más: ha függetlenül veszek egy telót, miért nem érvényes rá automatikusan a gyártói garancia? Olcsóbban kapják a telót a gsm-ek, ha nincs gari, vagy hogy van ez
-
babati
aktív tag
válasz rep3at #13637 üzenetére
nem is gondoltam hogy a fórum foglalkozik ilyennel esetleg valami olyan ember aki ennek a készüléknek a mestere. speciel én a ku990-nek a mestere voltam/vagyok és ha valaki ilyet írt a fórumba ha valaki meg tud cáfolni cáfoljon, de 2 napon belül biztosan segítettem neki. de sajnos ez az ország erről szól úgyhogy én már csodát nem is várok. tartsátok magatokban azt a kis tudást is hátha a sírba viszitek magatokat okosan. levizsgázott a mobilaréna tagjai. nem vártam iszonyat nagy segítséget csak egy szálat amin megindulhatok hisz én is ezt tettem ha időm nem volt segíteni. szidni nem szidok senkit mert senki nem hibázott, de amiért én is szívesen segítettem sok embernek elvártam volna én is. további szép napot. by
-
pee13
senior tag
válasz rep3at #13578 üzenetére
Vagy pontosan tudták, és rohadékok..
Amúgy a csomagolása is teljesen nokiás volt, és a hologram is első ránézésre..
Holnap bemegyek egy nokia márkaboltba, ha ott megmondják a frankót, akkor irány az üzlet. Nincs meg a számlám, illetve lehet, hogy a nyaralóban van, ez az egy baj.."I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
addikt
válasz rep3at #13549 üzenetére
Kapcsolat típusa: POP3; Kiszolgáló címe: pop3.live.com; Titkosítás: SSL; bejöv.port: 995 Kiszolgáló címe (kimenő): smtp.live.com; SMTP-hitelesítés: POP3 adatai; kimenő port: 25 titkosítás kimen.: TLS; Kapcsolódás:pl T-Mobile_NET vagy valamelyik szolg.
[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
ko9
addikt
-
meroly
veterán
-
-
torma99
aktív tag
válasz rep3at #13035 üzenetére
Ez egy szokásos kínai hamkó teló, ne dőljön be neki senki. Látszik a két akksiból. Valami dual-simes mtk-s vacak, szerintem még egy szobaantennát is elő lehetne varázsolni belőle.
A hirdetés amúgy korrekt, csak 5-szörös áron adja szeritem hong kong-i társaihoz képest szóval ezen a vonalon nem lehet megfogni az ürgét. Max annyi hogy ez nem úgy Nokia, hogy Nokia,hanem mint a többi kamu teló, hogy DzsingLingFeng Nokia N98, tehát itt a nokia nem márka, hanem típusjelzés. -
meroly
veterán
válasz rep3at #12981 üzenetére
Először telepítetted majd utána csatlakoztattad a telefont? Az a baj a winfossal, hogy ha pcsuite nélkül rádugsz egy telefont, akkor valami nyamvadt drivert felrak hozzá és utána az istennek sem akarja másként felismerni. Meg (bár már nem ismerem a moto-dat) nem adat módban, hanem telefon módban kell csatlakoztatni.
Próbálj letörölni az eszközkezelőből is mindent a telefonoddal kapcsolatban, majd töröld le a suitot és telepítsd újra, majd mikor felment akkor dugd csak gépre a telefont. Talán sikerül, ha nem, akkor nemtom.....Impossible is nothing
-
meroly
veterán
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Politika
- PlayStation 5