Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
Belehet tenni samsung ba telen keresztul a flash playert?
-
meroly
veterán
-
CocooN-z
őstag
Sziasztok!
SMS -kel kapcsolatos kérdéseim folytatódnak:
Hogyan lehet megoldani azt, hogy átmentsek egyik telefonról másikra sms eket?
Sony Er. (w395) > Nokia (6220 classic)
üdv
-
csimav
őstag
És lenne még 1 olyan kérdésem is, hogy melyik az a ma kapható legolcsóbb teló, amin van wifi?

-
csimav
őstag
Hy!
Apámnak céges telója van. Elvileg van olyan csomagban van, hogy x összegig állja a cég.
Ha elküldöm az A betűt a 1730-ra, akkor a válaszban az jön, hogy az aktuális egyenlege 1480 Ft. Ez azt jelenti szerintetek, hogy amelyik csomagban van abból még ennyit le lehet dumálni?
És ha mondjuk SMS ben veszünk rajta autópálya-matricát vagy bármit, akkor ebből vonja?

-
Milan86
tag
Sziasztok p990i telefon .
Rádugtam a telefont a gépre
szoftver frissítés gyári programmal
telepítés szépen megy majd kb 3/4 nél kiírja hogy nem folytatható
telefon nem kapcsol be kék villanás után vége
gondoltam nem gond, majd szoftver frissítés újra és jó lesz, de mikor a szoftver érzékeli a telefont kiírja hogy a legújabb szoftver van rajta és nem engedi újrafelvételi. -
meroly
veterán
-
Nerea
csendes tag
Szép délutánt mindenkinek! Lehet, hogy hülye kérdést teszek fel, és nem is a jó helyen, ezért elnézést kérek előre is.
Szóval: lehetséges valahogy letiltani a rejtett számról való hívás fogadását? És/vagy egy konkrét számot? Ha igen, én is meg tudom csinálni, vagy el kell bandukolnom a szolgáltatóhoz? Esetleg csak a számcsere a megoldás?

Nagyon köszönöm a tippeket.

-
Doyle
tag
Helló !
Azt kérdezném hogy Samsung E-250-re hogyan lehet játékot telepíteni?Üdv Doyle
-
yazid
csendes tag
Na mindegy
Mar szinte szegyenlem de ezvan megkell kerdezzem hogy az alcatel o800 hogykell a parlingot uzembe helyezi mert sehogynem sikerul regiztem neten de amikot lepek be a telon nemsikerul a kapcsolat
Valaki leirna reszletesen elejetol a vegeig/
koszi -
meroly
veterán
válasz
artiny
üzenetére
Akkor is kiírja, ha csak talál jelet. Ha a wifi világít, akkor wifin kell hogy legyél. A hálózati beállítások közt keresgélj és ne kettős módra, hanem GSM-re állíts (nokiákban így van, a tiédet nem tudom pontosan). De még így is fennáll a veszéje, hogy pl EDGE-re felmegy.
A legjobb ha a webbeállításokban nézelődsz és olyat keresel hogy rákédez kapcsolat előtt (ez is nokiákban van így).Voice24: elméletileg ugyanúgy megfelel, ez univerzális csatlakozó.
-
Voice24
őstag
Lehet, hogy hülye kérdést teszek fel:
Micro USB csatlakozós telefonhoz (Samsung S5320) ugyanúgy megfelel a névtelen, 695 ft-os adatkábel, mint a 2.500 forintos gyári?
-
artiny
őstag
A HSDPA/3G+/ és UMTS/3G/ jelez a mobilom fent a sarokban Ezek valmien internetek? Kell erte fizetni?
hogyan lehet ezeket letiltatni hogy ne tudjak felmeneni a netre a mobilomon /ami fizetos//samsung jet/ ?Mar levete az osszes kreditem....ha a wifi jel zolden vilagit/othoni wifin vagyok fent/,de kozben kiirja ezt a 3G+ ikont akkor fizetek a netert,vagy a wifin vagyok fent ? -
meroly
veterán
Írd be a számodat (+36-al), kapsz egy linket sms-ben, ha felmész rá és azt írja, hogy Sorry, Skype is unavailable for your mobile. Akkor nem megy. Az én telefonom sincs a listán, kipróbáltam, nekem se ment.
Így sem lesz teljesen ingyen a telefonálásod (már ha működik), mert adatforgalmat generál és az fizetős. Wifi-re nem tudsz felmenni, mert a készülékben nincs wlan. -
meroly
veterán
A topikjában már kérdezted?
-
yazid
csendes tag
Van olyan akinek alcatel ot800 van es megy rajta a a skype?
-
meroly
veterán
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Ez a csúszkás telefonok átka.
Én amúgy szalagra tippelek.
Költségek, hát egy új kábel 3500k + pár ezres a cseréér. -
Gaaabeeesz
senior tag
Üdv.
Olyan kérdésem lenne, hogy adott egy G800.
Tegnap történt vele valami, de nem tudom mi lehet.
Szóval:Kijelzőn elkezd remegni, villogni a megjelenített kép.
Utána elsötétült a képe.
Kikapcs-bekapcs.
1percig semmi gondja nincsen, se remegés, se villogás semmi.Ok, megint nekiáll. Nézegetem kicsúsztatom stb, ott már érzékenyebb, és bepontozódott a kép. néha becsikozódik.
Kikapcs-bekpacs megoldja egy ideig a becsíkozást, vagy a besötétülést, de a remegést nem.
Először szalagkábelre gondoltam, de már LCD-re is gondolok.
Szerintetek melyikkel van a gond?
És melyiknek kb. mi az ára, és szerelési költsége?Előre is köszi a választ!
-
Teszla_
senior tag
A kezdő hsz-ben leírtam, hogy egy másik telefont - konkrétan egy 3230-at - sikeresen formáztam, így tudom, hogy a bekapcsgomb megnyomása előtt kell "rátenyerelni" a három másik gombra. Tessék figyelmesebben olvasni
ezt nem konkrétan neked írtam, hanem mindenkinek, mert efelett úgy látom mindenki átsiklott. -
yazid
csendes tag
lementettem a mmoriakartyara de nemtudom megnyitani
-
Lasy
veterán
Gyári "Skype Lite" progi
Bár ennél a proginál a hívásokért kell skype kredit.
Illetve ugye internetforgalomért is fizetni kell ha van net előfizetésed akkor ugye abban benne van.
1. - Nyisd ki a mobilos böngésződet!
2. - Menj rá erre a címre: http://skype.com/m
3. - Az oldalon válaszd ki a mobiltelefon típusodat
4. - Letöltöd, elindítod és már megy is! -
yazid
csendes tag
sziasztok
Azt szeretnem kerni aki esetleg tudna segiteni nekem ,hogy alcatel ot800 ra skypet szeretnek telepiteni azt szeretnem ha valaki leirna reszletesen mivel elegge gyenge vagyok ezekez a dolgokhoz persze csak akkor ha mukodik rajta.
Halottam nimbuzz meg ezekrol amelyik a legjobban mukodik az a lenyeg hogy skype legyen benne azt kellene leirja valaki.
elore is kosziszpen
yazid erdely -
godness
csendes tag
Sziasztok vettem iphone 3G-t leszeretném cseréltetni az egész full házat,fehér hátlapos megoldásra.van valakinek valami segitsége, hogy esetleg hol tudnám ezt véghez vinni,Budapesten?
-
Teszla_
senior tag
Sziasztok!
Kaptam nemrég egy Nokia 3650-es telefont. A probléma az lenne vele, hogy bakapcsolás után megjelenik a Nokia logo, majd eltűnik. Olyan mintha újraindulna a telefon, mert ezt négyszer egymás után megcsinálja, utána pedig kikapcsol. Két akksival is próbáltam. Formázást is próbáltam, de kevése ideig látszódik ahhoz a Nokia logo, hogy formázni lehessen (3230-nál is volt ilyen, de ott folyamatosan látszott a Nokia logo; sikerült is formáznom).
Lehet ezzel kezdeni valamit? Szoftverfrissítést mintha láttam volna, hogy így is lehet (elvileg) csinálni. Ha lehet, akkor mi kell hozzá? Mert csak egy akksim van hozzá, meg öcsémnek van egy töltője, de ennyi. Se adatkábel, se semmi más.
Előre is köszi a segítséget. -
válasz
Síposzsuzsa
üzenetére
Hi!
Szerintem Itt kérdezz. -
godness
csendes tag
válasz
Windsurfer
üzenetére
javitva
-
godness
csendes tag
válasz
Windsurfer
üzenetére
okés
megy PÜ -
godness
csendes tag
Sziasztok!
Valaki erről az oldalról tud valamit?www.olcsomobilok.atw.hu
Apple iPhone 3GS 16GB fekete 48 600 Ft és kicsit
a dolog -
kaller1
veterán
válasz
Síposzsuzsa
üzenetére
Az Android appz topikban vannak sms kezelő programok, ott nézz szét.
-
Síposzsuzsa
csendes tag
Sziasztok!
Az előbb véletlenül a Motorolás oldalra írtam, de ide kellett volna:
Az új Samsung -spica-mat nem támopgatja az a sAMSUNG New pc sUITE, AMIT HOZZÁ KAPTAM. (fELISMERI, CSAK "NOT SUPPORTED DEVICE"- ÍR. (Bocs a verzálért)
Lehet valahogy betűnagyságot növelni? Az sms alig olvasható.
Köszi! -
kaller1
veterán
-
-
meroly
veterán
Nincs meg valakinek Maros Dóra: GSM című könyve? (egyetemi jegyzet)
-
beni121
aktív tag
Van nekem egy htc touchon és az lenne a kérdésem hogy lehete rá tenni valamilyen iphonosmenüt, illetve a qwerty billentyűt hogy lehet beállítani normális méretre.
-
beni121
aktív tag
Szeriontem ne menj bele, tapasztlat, ugyan nem ez amit írtál hanem magánszemélytől,de az is épp eléég nekem ahoz hogy legközelebb már csak személyesen intézzem az ilyen dolgokat.
-
kisboxi
tag
Hy.
Akadt egy kis problémám a telóval. Van egy Nokia 3600 slide-om, szoftverfrissítés közben eltűnt belőle a magyar nyelv. A kérdésem az lenne, hogy vissza lehet bele varázsolni valahogy? -
zvaragabor
senior tag
Hi. Sony Ericssonnal kapcsolatban van kérdésem, mégpedig a 'W' szériával. Megéri váltani az mp3 lejátszó/telefon kombóról egy ilyen telefonra? Bírja az aksija, vagy pár nap alatt lemerül? Emellett én telefonon játszok is esténként, suli után, suli szünetben. Zenét esténként, illetve suliba és suliból hazamenet hallgatok, ez kb napi fél és 2 óra között variál.
Másik, hogy a W széria nyújt is többet zenelejátszás terén, mint akármelyik másik (K, T, C...) széria? Nem a funkciókra gondolok, hanem hang minősége, vagy bármi, ami a minőség javára válik. Vagy akár hogy az akksi tovább bírja.
Végül a W szérián belül a tipusokra vagyok kíváncsi, hogy ezek között van-e valami minőségi fejlődés (gondolom van)? A W902-t és W960i-t nézegetem egyenlőre. W902i ugye fiatalabb kb 2 évvel (09 eleje), de minőségre lehet ugyan olyan jó, vagy akár jobb a másik? A klasszikus forma tetszik, csúszka, szétnyitható meg a többi nem. Még a W302 is tetszik, pont, mert egyszerű, letisztult, puritán.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
whited
addikt
hy
mikor és hol lehet venni majd nokia x6 16gb-t?
-
akos3
addikt
válasz
meroly
üzenetére
Mondjuk igaz h az E63 annyira nem elterjed, szal valószínű ez lesz az oka

Nem tok mit mondani, vagy kifizeted újonnan, vagy keresel mást, vagy vársz és lecsapsz egyből ha vki feltesz egy ilyen hirdetést. Neked kell mérlegelni, h mennyit áldozol rá és h mennyire sűrgős a vásárlás.
-
meroly
veterán
Hát párszor nekiindultam már telóvásárlásnak úgy, hogy nem két hétre veszem, aztán mégis az lett belőle. Jó mondjuk ennyit nem is jártam utána mint ennek az E63-nak.
És sajnos - bármily meglepő - de nincs olyan verzióban amit te írsz (pedig nekem is az felelne meg a legjobban). Pár hónapos, akár egy éves használt, legalább minden frissítést megcsinált rajta, ami gondja volt kijavíttatta és még van 1 év a gariból. De ilyet ebből nem találni
-
akos3
addikt
válasz
meroly
üzenetére
Én mindig használtan veszem pár hónaposan évesen a telóimat. 2 év gyári gari van rajtuk, szal mikor hozzámkerülnek még akkor is bőven van rajta gari, sőt mikor eladom még akkor is. Hidd el sajnos ezek már kiszámíthatatlanok, szükséged lesz a garira....
Megér 15k-t a különbözet mindenképp. Gondolom nem 2 hétre vennéd a telót 
-
meroly
veterán
Ja hát csak az persze jóval drágább és lehet sose térül meg. Jelen esetben egy E63-as 30k használtan, újonnan 1,5x annyi (45k). Kérdés hogy a 15k megtérül-e, mert ha a használtnak baja van akkor javítani kell és 15k-ért nagyon sok mindent lehet cserélni benne. Ha túllépné akkor megtérülne. Viszont az újon meg sokat bukok ha el akarom adni.... nagy dilemma....

Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- PayPal
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Majd ha végre megveszed a tellád ki tod próbálni Te is 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Még sztem soha nem kaptam mms-t senkitől szal annyira nem izgat. 
megpróbálom!!!

Annyit tudsz csinálni, hogy (csak a kijelzett szám esetén, rejtettnél ez nem megy) létrehozol egy csoportot, aminek totál néma lesz az üzemmódja és beleteszed a "zaklatót". Ekkor bár kicsörög ugyan, de téged nem fog zavarni.

Legutoljára kell a bekapcs.ot

a dolog