- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
konfar.dani
aktív tag
válasz
killipoly #15241 üzenetére
Nem tudom van-e rajta, de régi Samsung-okon, pl. D600, lehetett olyan billentyűzárat, hogy csak kóddal oldja fel.
Nokiákon is lehet, meg egy kis Patch-eléssel Sony Ericsson K510-en is tudtam.MOD: Nem is billentyű zár volt, hanem levédett kóddal mindent a D600, amit beállítottál.
A híváslistát és a telefonkönyvet védje le, így csak kóddal megy bele, pl. valami kézre eső kódot kell beállítani, mondjuk 1234.
Ez a számsor csak nem nyomódik be a zsebbe. -
-
konfar.dani
aktív tag
válasz
killipoly #15152 üzenetére
1. Nem, itt nem lehet, de ha vigyázol rá, nem lesz rá szükség, remélhetőleg nem gyári hibás a készülék amit veszel, de kicsi rá az esély hogy az.
2. Amit linkeltél tok, az tökéletes. Én a kijelzőre egy öntapadós fóliát ajánlanék. Papírboltban 10cm x 10cm-es kb. 50Ft. Leméred a kijelző méreteit, kivágod a fóliából a méretet, szép óvatosan leveszed, majd egyenletesen balról-jobbra húzogasd rajta az ujjad miközben ragasztod fel, hogy ne menjen alá levegőbuborék. Ez az érintőképernyő reagálásában sem fog nagyot zavarni, hisz engedi attól érintgetni.
3. Mivel elég nagy a kijelző, és elég okoska a telefon, ezért az aksi nem fogja neked hetekig bírni, de szerintem ez egyértelmű.
4. Erre nem tudok válaszolni, nem használtam még ilyen telefont.
-
meroly
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest