- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A középkategória ásza lehet a Dimensity 8400
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Kristian:.
addikt
Sziasztok!
Van egy SE k810i-m de sehogy se tudom átmásolni az sms-eket pc-re.
Próbáltam MyphoneExplorer-el de a program nem látja a telefont.
Léteznek még ehhez hasonló progik? Fontos lenne, mert bizonyíték gyanánt szeretnék nyomtatni párat. -
Wictor
őstag
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Nokia 5630-ra keresek olyan progrit, amivel a ledekkel folyamatosan lehet világítani (zseblámpa).Van ilyen?
-
konfar.dani
aktív tag
Köszönöm a segítségeket!
Megpróbáltam másik telóba, nem ment.
Lesz egy utam a Pannon-hoz, úgyis bekell fizetni pár dolgot, akkor bemegyek és rákérdezek.Java-s térkép programot nem tudnátok ajánlani?
Túratérkép lenne a lényeg.
Köszönöm.Los ángeles nunca mueren
-
meroly
veterán
válasz Coyote2000 #14593 üzenetére
Én se értem a hibát, mert a "A SIM kártya regisztrációja sikertelen" már csak akkor jöhet fel, ha a telefon elfogadta a kártyát és fel akar jelentkezni vele a hálózatra. Mondom nekem is van egy ilyen simem, nekem simán olvassa a névjegyzéket. Szóval ezzel a sim-el más baj is lehet, de attól függetlenül egy próbát megér más készülékben.
A szolgáltató nem fog foglalkozni azzal, hogy mi volt a kártyán, ott adatmentéssel csak különdíj ellenében foglalkoznak.Impossible is nothing
-
Coyote2000
őstag
válasz konfar.dani #14589 üzenetére
a nevek egyaltalan a SIM-en vannak?
Ha a telefonban, akkor beraksz egy masik SIM-et es leszeded PC Suite-tal.
Ha a SIM-en, akkor:
- fillerekert lehet venni SIM masolot pl. itt. Ha fizikailag serult a kartya akkor ez sem fog menni, de ha nem serult akkor menni fog mert ez nem akarja majd regisztralni, csak az adatot olvassa be...
- ha beviszed a Pannonhoz x forintert biztosan megcsinaljak, ha meg aktivnak kellene lennie a kartyanak akkor meg lehet hogy ingyen... hiszen ok is veszitenek azzal, ha nem tudod hasznalni. -
szkury
aktív tag
válasz konfar.dani #14578 üzenetére
Elvileg újra cserélik a simet, főleg ha előfizus volt! A t-nél a cégeseket is kicserélték újakra!
Nekem is, mikor elcsórták a suliban a gyerköc telóját, bementünk, és bár kártyás volt, de töltöttünk rá többször, adtak egy új simet, a régit pedig letiltották!Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
meroly
veterán
válasz konfar.dani #14589 üzenetére
Az érdekes....
Elméletileg még demo üzemmódot is tud a 2760-as.
A sim-ről a számokat neked kell lementeni, azzal a szolgáltató nem fog foglalkozni. Már ezresér (vagy még annyi se) lehet venni SIM-másolókat vaterán.
Vagy próbáld meg egy másik telefonban lehúzni a névjegyeket.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz konfar.dani #14586 üzenetére
A számokat másold át a telefon (Nokia 2760) memórájába a következő módon:
Menü/Névjegyzék/Névjegyek másolása.
Nekem is van egy ilyen sim kártyám, attól még a telefon elindul, csak nem lesz térerő. Én megszüntettem az előfizetést, de a kártyát megtarthattam, tele volt sms-el, számmal stb.
Vagy neked a telefon se indul el, hogy a menüben bóklászhass?
Ja és ilyen esetben ingyenes a sim csere tudtommal.Impossible is nothing
-
zombinyul
addikt
válasz konfar.dani #14586 üzenetére
Nagyon szívesen,és jól teszed
Itthoni módja hááát...Én nem tudokróla hogy lenneHonor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
válasz konfar.dani #14584 üzenetére
Akkor itt csak SIM kártya hiba lehet...Szerintem hívd fel a Pannont,hátha ők tudnak segíteni(kétlem,hogy ne tudnának,azért vannak ott hogy segítsenek)
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
ikiviki
aktív tag
válasz dinka.86 #14566 üzenetére
Hát az csak akkor lényeges a garancia ha valami hiba keletkezne később,mivel N97-et elég huzos árban unlokkolnak ki,Annyira célszerübb mert igy tőbben is fognak érdeklődni/venni mert igy nem lesz ugye hálozatfüggő.
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
ikiviki
aktív tag
válasz konfar.dani #14578 üzenetére
Gondolom mert nem pannonos a teló..azért dobja fől az üzenetet.
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=ikiviki&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
konfar.dani
aktív tag
Sziasztok!
Bocsánat hogy folyton kérdezek, de ez nagyon fontos!
Nokia 2760.
Régi piros Pannon-os előfizetéses kártya.
Ha bekapcsolom a telót, nem kér PIN-t, és folyton földobja az üzenetet hogy "A SIM kártya regisztrációja sikertelen".
Egyik telóba se megy, szóval a SIM-nek lehet baja.
Mi lehet a gond?
Hogyan tudnám a számokat lementeni?Kérem segítsetek, kösznöm!
Los ángeles nunca mueren
-
zombinyul
addikt
válasz Ricardo #14563 üzenetére
Szia!
A szoftver verziómXC1250811
R1KG001
070418Nekem is fura volt hogy nem ilyen alapból,de a szoftver-frissítés után is ilyen maradt...
ikiviki:A progit nem nyitja meg a telefonom. Milyen progi lenne különben?
-
Fodika
csendes tag
-Viszonylag jó fényképező
-Jó zenelejátszó(+ készülékhez jó füles)
-S5230-at nemszeretnék, mert az ismerősök közül mindenkinek ez van már.(legalább 5-6 ismerősömnek ilyen van, már nemakarom, hogy összetévesszük ha összejövünk )
ötlet?
előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
Kellemes Ünnepeket!
-
konfar.dani
aktív tag
Sziasztok
Adott egy Samsung S5230.
Nem tudnátok mondani rá egy netet nem használó, túratérképet tartalmazó Java alkalmazást?
Jó egy Java térkép is, ami nem netes, csak Országos KékTúra kéne rá térképekben.Köszöntem előre mindent!
Los ángeles nunca mueren
-
lajszer
tag
SOS-be tudna valaki olyan javas! (.jar,.jad) PDF-olvasót ami képes szavakra rákeresni. Samsung S5230-hoz kell és holnap zh-ra
-
csmogyi
csendes tag
Sziasztok,
A következő kérdésem lenne: A mostani E50 telefonom tud olyat, hogy a telefonkönyvben kereséskor egyszerre keres a vezeték és utónevekben. Milyen más nem Nokia telefon tud ilyen funkciót?
Köszi
cs
-
dinka.86
aktív tag
sziasztok. lenne egy nokia n97 2 hetes telefon ami eladásra kerülne. az a kérdésem h ezt függetlenül célszerű értékesíteni? illetve h a garancia akkor is megmarad ugye?
-
ikiviki
aktív tag
válasz RS6-roberto #14528 üzenetére
Az nem softveres probléma ,inkább valami hardveres dolog..vezérléssel van valami gond ha a szoftveres nem oldotta meg a gondodat.
-
Isti2
aktív tag
Helló!
Nokia e90-el van gondom, hátha tud vki segíteni.
Semmilyen fülessel és/vagy átalakítóval próbálva sem megy ki a hang a fülesre, gyári nokiával sem!!
Mi lehet a hiba? Ötlet vki? Gari nincs rá, itt, a prohardveren vettem.
Hol és mennyiért lehetne megcsináltatni? A 2.5-es jack-csatlakozó rossz, vagy más?
Nokia márkaboltot/szervízt meg se próbáljam, mert elhajtanak, vagy megcsinálják
hivatalos gari nélkül is? -
válasz D@niel #14546 üzenetére
Igen, a videóhívás 3G hálózaton megy, a sima adatkapcsolattól eltérően áramkörkapcsolt módon. Nem, nincs minden 3G-s telefonon kamera, sőt előlapi kamera mostanában elég ritkán van, pedig a videóhíváshoz csak annak van értelme.
Maga a szolgáltatás nagyon drága, nem is terjedt el, hiába szerették volna, hogy ez legyen a 3G hálózat killer feature-je. Elszúrták.
akos3: Mint említettem, az előlapi kamera nem kötelező feltétel. Egy csomó 3G-s Nokia képes például videóhívást kezdeményezni és fogadni, csak éppen elég kényelmetlen a hátlapon figyelő kamerával.
Egyébként évek óta van rá lehetőség.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
D@niel
addikt
A Videohívás a 3G-s hálózatot használja ill. minden 3G-s mobilon van videokamera ?
p͟o͟c͟o͟ ͟f͟4͟ - 𝕡𝕒𝕣𝕒𝕟𝕠𝕚𝕕 ᵁᵛᴵᵀᴱ14
-
-
Fodika
csendes tag
Sziasztok!
Kártyafüggetlenül szeretnék telefont vásárolni.
Érintőkijelzős telefonokat néztem.
Szerintetek hol érdemes vásárolni, nézelődni,
vagy a legjobb segítség az lenne ha mondanátok pár mobilt és az árát.Kellemes Ünnepeket!
-
Szabeszka
aktív tag
Ha nagyon szükséged van a dual sim-re meg esetleg a wifi-re, akkor esetleg megérheti, de a 6303 egy elég megbízható telefon, jól össze van rakva, én személy szerint nem cserélném el rá, de hát kinek mi kell.
Ja meg hát a garancia! Ki tudja, ha gallyra megy, akkor hogyan tudod érvényesíteni.
On the road again
-
syl5
őstag
Hello!
Mi a véleményetek ezekről a dual sim-es, klón telefonokról?
Elég baráti áron vannak a tudásukhoz képest, és van Wifi, meg minden ami kell.
Ti elcserélnétek egy pl. egy Nokia 6303 classic-ot egy ilyen klónra? -
akos3
addikt
válasz RS6-roberto #14528 üzenetére
inkább verd szét. úgyis csak egy motorola! najo ez csak a poén része volt.
Sajna segiteni én sem tok, főleg ha már új szoftot rátettél Szervizben megkérdezhetnéd, h mit mondanak. azt majd mérlegelsz, h megérie a szervízt...
-
Szabeszka
aktív tag
válasz azazell0 #14527 üzenetére
Hát hogyha ezután sem működik, akkor lehet, hogy a magával a wlan modullal van baj a telefonban, és akkor legcélszerűbb, ha szervizbe viszed.
Esetleg próbálj meg más wifi hálózathoz csatlakozni (mindenféle progival), ha azokhoz sem megy, akkor vszinűleg tényleg a telóval van probléma.[ Szerkesztve ]
On the road again
-
válasz N!Tr0v!CS^^ #14534 üzenetére
FAT32 ajánlott, mást nem is kezel a telefon.
“All nothings are not equal.”
-
N!Tr0v!CS^^
csendes tag
Hali.
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen fájlrendszer ajánlott egy 4 GB-os memóriakártyának?
Nokia telefonom van.Válasz(oka)t előre is köszönöm
-
melandri
tag
A SE walkman telefonokban előre feltöltött zenék feloldása mennyi pénzbe kerül?
Bocs ha amatőr a kérdés. -
RS6-roberto
csendes tag
Hello mindenkinek.
Akadt egy kis probléma halmaz motorola v8 amit nem tudok megoldani hozzáértés hiányában. Már írtam a moto forumon de nem kapok semmi választ.
A jelenségek:
Külsö kijelzö világitás nem kapcsol ki-tökéletesen müködik az érintöje meg ha kinyitom ki is kapcsol a világitás csak csukott állapotban nem alszik el . Pedig 30 mp -re van állitva.A másik az hogy folyamatosan beszél kéri hogy adjak meg egy nevet a hanghíváshoz de ez a funkcio is ki van kapcsolva benne. Bármelyik billentyü lenyomásával már kezdi a hülyeséget.
Most raktam ujra a szoftverét és semmi változás . Most tartok ott hogy vagy gyogyszerezem magam vagy szétverem a telot.
Kérem aki tud valami érdemleges segítséget nagyon megköszönném.
-
-
zombinyul
addikt
A változatosság kedvéért még egy láma kérdés
Beállítható valahogy(K810-esen persze),hogy alap helyzetben megnyomva a hangerőgombokat ne a csengetés hangerejét,hanem a telefon állapotot mutassa nekem?Örülnék ha ez kivitelezhető lenne,a Sony Ericssonok többségén így működik...Köszönöm a segítséget.Sziasztok!Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
azazell0
csendes tag
Sziasztok,
nemrég vettem használtan egy Nokia E70-est. Minden rendben volt vele. Nulláról akartam elindulni, ezért beírtam a gyári állapotot visszaállító *#7370# kódot. Azóta nem látja az otthoni wifit. (Minden más eszköz igen.) Mi lehet a baj?
-
tolts.hu
őstag
válasz marton.emil #14516 üzenetére
ha megvannak az adatok, papírok ilyesmi, adnak egy másikat párezerért.
Nekem az elhagyott vodás simemet pótolták 4700-ért, megmaradt a számom.www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
zombinyul
addikt
Sziasztok!Most böngészgetem a K810-esem menüjét...És rábukkantam egy olyan menüpontra,történetesen a háttérkép beállításánál,hogy "alkalmazás".Milyen alkalmazást lehet beállítani háttérképnek?Ez olyasmi dolog mint a D900-asban a parlamenti kép pl.?Ha valakinek megvan,és el tudná nekem küldeni,nagyon megköszönném Sziasztok!
-
akos3
addikt
válasz marton.emil #14513 üzenetére
nincs. hacsak a T-mobile nem tud vmit. érdeme felhívni.
-
sch_a
addikt
Na végre sikerült beállítanom!
Az alap "böngészővel" valóban iszonyat lassú. De opera minivel vmi elképesztő mennyivel gyorsabb pedig gprs-el tudtam csak kipróbálni. -
marton.emil
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni: 30-as sim kártyámra van-e megoldás a miután ott áll a téma hogy a "sim elutasítva" ? peig megvan már a pukkódtól kezdve minden.......csak későn
?[ Szerkesztve ]
Emil
-
ChuckyOsb
aktív tag
Erre valaki tud valamit? Aksit is levettem.
-
sch_a
addikt
Sziasztok megint!
Megrendeltem sms-ben a mobilinternetet, először, próbaképp a legkisebb csomagot. Jött is a válasz sms, h sikeresen bekapcsolták a szolgáltatást. Mikor viszont kipróbálnám, internet-profil beállítást kér. Tudtok segíteni? -
Sztbeni
őstag
válasz konfar.dani #14502 üzenetére
Még vki?
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
akos3
addikt
Hú gyerekek. Két nap alatt sikerült feltámadnom, de úgy látom termeltetek pár hsz-t már az újévben is!
-
konfar.dani
aktív tag
válasz Sztbeni #14499 üzenetére
Nekem anno a W580-on volt, gyári hibás.
Elvittem, megmutattam, megnézték közelebbről, kb. 4 db volt fehér a jobb alsó sarokban.
SIM- és memória kártyámat megkérdezték hogy kérem-e, kértem, és odaadták.
Utána egy zacsiba belerakták a telefont, ráírták egy matricára a nevem, azt felragasztgották rá.
Elkérték a garancialevelet, valamit frikáltak rajta.
Kértek egy elérhető telefonszámot, amin értesítenek, hogyha készen van.
Kb. 2 hét után csörgött a telefon, hogy mehetek érte.
Elmagyarázták hogy miket csináltak, majd odaadta a telefont, és a garancialevelet.
Ott helyben megkértek hogy próbáljam ki, ment.Nekem 10k-t ott kellett hagynom, mert a bill. panel és elromlott, nem mentek a felső billentyűk.
Nagyon segítőkészek voltak.
Mindez a T-Mobile-nál történt.[ Szerkesztve ]
Los ángeles nunca mueren
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest