- Android szakmai topik
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dennis.nol
tag
Sziasztok:
Lehetséges-e valahogy eltüntetni a leválasztható eszközök közül a rendszervinyót és az írót (ahci-ban vannak), mert nem szeretném ha valaki véletlenül - vagy én megszokásból - leválasztani bármelyiket is.
-
dennis.nol
tag
Előlapi hangkimenetet, ill. mikrofont szeretném bekötni, de nem szólalnak meg.
Alábbi képen látható hogyan próbálkoztam - az alsó nyilas ábra mutatja, miket hova kötöttem, de nem sikerül megszólaltatni a fejhallgatót sem a mikrofont. Asus P5B Deluxe alaplappal működött (igaz arra nem emlékszem azon hogy volt bekötve, de ugyanezek a csatik voltak ott is.) -
dennis.nol
tag
-
dennis.nol
tag
Hmmm...még sosem vetettem bele magam ebbe, de a linkelt cikk elgondolkodtatott. Azt hittem "sokkal" gyorsabb lesz ahci módban.
Gondolom probléma nem lesz vele, ha most, telepítés után inkább visszaállítom (csak nehogy valaki pendrive helyett lehúzza a vinyót vagy a dvd-t)?!
Köszönöm.
-
dennis.nol
tag
Most tettem újra a gépem (xp-ről 7-re - teljes takarítás volt) és a belső dvd-írót, ill. a vinyót - amin a rendszer is van - leválaszthatónak írja. Vajon miért? Ilyennel még nem találkoztam. Most először vannak ahci módban az eszközök - talán ez?!
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 2in1 /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ FHD IPS X360 több db
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- Szép állapotú Xbox Series X 1TB egy hónap garival
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest