- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz
BigBadPlaYeR #17621 üzenetére
Köszi neked is a választ.
Mivel a vásárlás még nem most lesz, jelenleg csak érdeklődöm, így ráérek.
Igaz nincs mivel fotóznom, de most nem is nagyon van olyan alkalom.
Szerintem majd a 600D-t fogom választani, és remélem még lehet majd kapni is. -
jjeahh
nagyúr
válasz
BigBadPlaYeR #17252 üzenetére
Philip Bloom vs barbie camera a kedvencem
-
*Ropi*
félisten
válasz
BigBadPlaYeR #17221 üzenetére
Tudom: nekem is van csak Phottix feliratú (a bele valószínűleg ugyanaz).
Több 10 méterben gondolkodj, 100 is meglehet!
-
*Ropi*
félisten
válasz
BigBadPlaYeR #17201 üzenetére
Gyakorlatilag 3 db vezeték van benne amik logikai szinteket kapcsolgatnak, tehát nem kritikus a jel / zaj viszony. Ha árnyékolt kanóccal csinálod, bőven hosszabb lehet mint valaha is kellhet.
-
Novics
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #17139 üzenetére
A "túl kedvező" árat én is kerülöm, de 1-2 dolgot tényleg olcsóbban lehet kintről beszerezni. Nagy értékű cuccot mondjuk nem kockáztatnék meg, jelentéktelen árbeli eltérésnél szintén nem erőlködök ebay-jel.
Félig-meddig tényleg csak illusztrációk voltak a linkelt termékek, bár nem állítom, hogy nem vettem volna meg egyiket. De akkor inkább körbenézek itthon.Csak a lencsét tisztítjátok lenspennel, vagy használjátok a szűrő tisztítót is? Vagy arra elég egy sima mikroszálas törlő?
-
Anubis_9
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #13653 üzenetére
Sziasztok!
Nikonos topicba írtam, de hátha innen előbb jön a válasz!
SOS kérdés! Mitől lehet, hogy a D3200-esemnél nem rövidül a záridő 1/60-nál, akár a beépített, akár a Metz 52 AF-1-es külső vakut használom? Mindegy, hogy "P", "A", vagy valamelyik motívumprogramot választom, mindegy egyes vakus kép 1/60-dal készül. Holott, pl. "P", vagy "A" módban 1/200 és 1/60 közt lenne ez az érték. A Metz természtesen TTL módban lő, de ugyan ez a helyzet TTL-BL-ben is. Az is mindegy, hogy a 18-105-ös obi zoom-ja milyen állásba van tekerve. A vaku mód normál derítő, vagy autómatikus módra van állítva a D3200-es menüjében.
Bárkinek valami ötlet?
-
csacsi77
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #13653 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest