- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
adlersson #33098 üzenetére
Saját albumokba válogatok párat, nem kell tűlzásba esni. Saját fotós csoportba picit többet meg mivel a rendezvénynél voltam fotósként egy garantált minimumot teljesíteni is kellett, azokat összesítik albumokba és közzé teszik. Ez a feltétele, hogy bemehetsz pályán belülre és szabadon mozoghatsz. Nagy előny. Cserébe lehet sáros leszel és átmásznak rajtad, ha útban vagy :-D És 15ezer leadott képet a versenyzők végig fognak nézni. Egyesével. Többször is. Meg 2 év múlva meg később is. Meg az ismerőseik és egyéb rajongók. Tudom, mert van mikor csak azt látták, hogy adott időben hol voltam és kérdezték, hogy van-e onnan képem, vagy valaki képe előtt/utánról esetleg más, ha van akkor azokat elküldöm. És míg nem vezettük be a kötelező célfotót, addig ennyi kép ellenére is volt olyan versenyző aki hiányzott. Most kb. ennyi a kötött napi program, hogy fél vagy egész napot lehet vállalni, a célfotóra meg párban 1-1 órás időtartamot.
Pár év múlva is előkerülnek a képek, mert ha mást nem akkor valami fotós csoportban szóba kerül vagy a nyugger klubban :-P Néha még az albumból is kapok elő valamit újra kidolgozni, főleg ha valami pályzat vagy verseny-féle esik be. Héten éppen mozgásról van házi bajnokság, de az most nem mozgat meg
-
Jahno
veterán
válasz
adlersson #33084 üzenetére
Úttól is függ, egy délutános városi mászkálás 20-300 kép, abból 10et ha megfogok a végére és lesz belőle valami. Ilyenkor azért röhögünk is magunk nyomorán mikor elmegyünk világ végére valamiért és ott makrózunk egy fűszálat, mert az máshol meg odahaza biztos nem olyan :-D
Hajnali madárles 500+ kép, kézilabda egy meccs 700+ kép, amerikai foci 2ezer felett, kutyás buli szintén 2ezer felett. Utóbbinál is kell a RAW, mert sok árnyék/fény baszás van, égboltra ész nélkül dobálom a szűrőket, hogy legalább valami színe legyen ha úgy adja ki.
Pár hete DJ haversrácoknak csináltak képet, kapott rózsaszín vakut a képébe, mutatom is, hogy Nektek se legyen jobb:
Neonhullámos sorozat, ennek tán jó lesz. Másik srácon szarabbul nézett ki, RAWból visszarángatod és kész is. Ő meg szereti a zajos filmes világot.
Kézilabdán és hasonlókon mások nem tudom mit csinálnak, de teljesen foltosra van világítva a terem, egyik felén azért jó a RAW mert erősen aláexpó kell, hogy legalább némi záridő legyen, másik oldalánál meg ilyesmik vannak, a leányzók fején. Első alkalommal meg én is alig ismertem a meccs menetét, alig lett pár kép a csilliárdból ami használható, mire kipöcsöltem miképpen érdemes nekimenni (most meg már a csajok nem járnak kézire, de úgyis jön egy újabb hülyeség):
-
Jahno
veterán
válasz
adlersson #33070 üzenetére
Képminőségben nem jobb, mint az alatta lévő vázak, igazából ahogy néztem futtában, túl sok újítást nem hozott. Aki dolgozik vele az max. újabb vasra tudott cserélni, vagy ilyesmi. Fókuszt meg nem szabad szidni a Fujis csoportban, bár utólag mindig beismerik, hogy az előző az valóban gyengébb volt, de ez most aztán... Hsat majd egyszer meg kell néznem rendesebben, csak nincs hol.
-
Jahno
veterán
válasz
adlersson #33015 üzenetére
Sokan, de akkuban a chip se mmindegy, hogy ezek mit mondanak. Mindig lemegy a vita, én másban is rengetek Patonát használok, azok teljesen rendben vannak. Ezzel foglalkoznak, van némi minőségbiztosítás, heló. Legolcsóbból azért akad hullámzó minőség, néhány jól megy, más kicsit megdagad, ilyesmik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- MIUI / HyperOS topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest