- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
Pékmester #35904 üzenetére
JPGnél alapban van benne hely, még sima win is jobb gombbal megmutatja és írja:
Eddig a kereshetőségével volt baj. Kisebb Synom még akkor is lerohadt ha nem használtam ezt a funkciót, de azt már többször is kijavították benne :-D
Kíváncsi leszek rá. Itt még feldolgozásnál valami kötegelt kulcsszavazás lehetne jó, arra ACDSeenél rákeresnék, lehet tud ilyen okosságokat. Majd elmondod és akkor végre láttam élő embert aki használja is :-P
-
Jahno
veterán
-
j.bravo
addikt
válasz
Pékmester #35897 üzenetére
Sógor androidos samsungja alapszinten ugyanúgy tud keresni tartalom alapján a galériában mint pl. az almafonok. Ha a telefonkönyvedben van a számhoz fotó is, akkor névre is tud keresni. Lehet hogy nem hibátlan, de azért a semminél sokkal jobban működik. Egy próbát megér illetve a korlátait megismerve valamennyire használható.
Windowson nem próbáltam még, de mivel a M$ is megy az éjáj fícsörökre, meg lennék lepve ha nem lenne valamijük (ha nem most akkor hamarosan). -
Jahno
veterán
válasz
Pékmester #35893 üzenetére
Néha fotós csoportokban csak a kérdést látom, de sosem született eredmény, akik tanácsot adnak azok sem használnak ilyesmiket. Néhány ismerős LR katalógusban csinálja, csak ott sem gyűlhetnek végtelenségig a képek, vagy jelentősen kevesebb képe van, azt minden fotózás után becsülettel végigtolja.
Ha most több ezer, nézd azt, hogy legyen csak 5 perc/fotó amit eltöltesz vele, van mondjuk 3ezer leltározandó képed? Sok 100 óra és nem tudom, hogy ennyire érdemes-e. Néha már erősen gondolkoznom kell mikor és hol készült valami a múltban, de még egyelőre a 2024_Budapest_MadárláttaOkt07 mappázásból tudom, meg azt, hogy vagy lesz benne templom vagy nem, de ha nem akkor az nem mérvadó. Tematikus pályázatoknál már megy a vakarózás, aztán sokan emlegetnek automata módszereket, azokról megírom a litániát mennyire megy félre, weben keresek 3 példát ahol véletlenszerűen kiválasztott képre irreális baromságot mond és a felülvizsgálata hosszabb időt vesz igénybe, mint kulcsszavazni, aztán megint én vagyok a hülye mert leszóltam az AI-t. Még odahaza vágólapon van, mutatok két érdekes képet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest