Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AddyKing
tag
Sziasztok!
Sokadik kérdéssel fordulok hozzátok a lapommal kapcsolatban. Amióta megvettem(megjelenéskor), csak szívok vele. Minden szuper benne, világít, mint a karácsonyfa, de bekapcsoláskor több esetben is fekete képernyő fogad. Sima XMP van beállítva, mégis no signal. Amikor meg végre valahára meglátom az Asrock logót a Windows-ban 2400MHz-es frekvencia fogad, az idő pedig elállítódott. Cseréltem benne már elemet is, vettem egy patent kis szünetmentest, de a hiba csak nem szűnik meg. Valakinek lenne erre ötlete vagy egy határozott mozdulattal hajítsam ki az X. emelet ablakán?
U.i.: Egyébként, amikor olyan a csillagállás, működik rendesen, nincs fagyás vagy egyéb anomália.A válaszokat előre is köszönöm! Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte MJ11-EC1 AMD EPYC 3151 4c8t, 4xDDR4, 8xSATA, NvME, Mini-ITX, 2xGbE LAN, szervermenedzsment
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-H81M-S1 1150 alaplap eladó kedvező áron!
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest