-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
Az enyémnél legfinomabb beállításon sem vagyok elégedett az őrlemény finomságával, nem is mozdítom el onnan. Bár ez kávéfüggő, a robusztát is tartalmazó keverékek esetén erősebb az extrakció és jobban gátolja az átfolyást az őrlemény, de sima arabicát nem tud túl finomra őrölni. Lehet, hogy csak kopott már az őrlő? Tavaly nyáron kapott szervizben egy karbantartást, akkor azt mondták, hogy jó állapotban van.
-
törölt tag
A vezérlésük jó, amit főznek jó, legalábbis amit kóstoltam, jobb volt mint amit a Philips EP5363 tudott ugyanabból a kávéból. A tartósságukról megoszlanak a vélemények. 2 év garival, végülis ha van tartalék kotyogós... Kétszer drágább gépeknél is előfordul hogy párszor megjárják a szervizt mire beállnak tartós üzemre. Kis szerencsével hosszan működhet gond nélkül. Elég jó ár ez, automata tejes italokhoz.
-
törölt tag
Én Illy-s fémdobozba szoktam kiönteni az 1 kilós friss pörkölésű szemeseket, belefér háromba, plusz a maradékkal meg tudom tölteni a gép kávétartályát.
Nem tesz jót a nyitogatás a kávénak, oxidálódik mint a banán, bolti szemeseknél egy kinyitás után rohamos a minőségcsökkenés.
Vannak simítózáras tasakok amikbe negyed kiló kávé fér, majdnem teljesen lezárva hagyok annyi rést amin befér a szódagép csöve és felfújom fele majd lezárom. Így kicsit tovább marad friss a még nem túl régi bolti kávé. -
Kiskutya
veterán
Szerintem csak annyival több hogy van tejtartály és automatán készíti a tejes italokat. Meg van tea funkció a tejtartály helyére egy kis csövet kell berakni és forró vizet nyom ki. Aki szereti a tejes italok annak érdemes ezt venni amúgy nagyon finom a latte és jó a tejhab. Itt [link] meg tudod nézni milyen italokat készít a 290.81. Amikor én vettem 150 volt az ára akciósan az euronicsba.
-
madagaszkar
tag
Üdv!
Én is kapszulás kávéfőzőről váltottam egy DeLonghi ECAM250.33.TB Magnifica S Smart automata kávéfőzőre, mert elég sokba kerültek a kapszulák. Kb. napi 5 kapszula fogyott, az 1500 Ft-os átlagárral számolva - ha akciósan sikerül valahol kifognod - kb. havi 14.000-15.000 Ft, ami kb. 150 adag kávénak felel meg. Ugyanezt a mennyiséget 1 kg kávéból megúszod havonta, ami 3000-4000 ft. között van, kávétól függően. Ha veszel egy automatát, akkor nem nehéz kiszámolni, hogy kb 10.000 ft-ot meg tudsz spórolni havonta, ami nem kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- XIAOMI Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro+
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged