-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
válasz
madagaszkar #5491 üzenetére
Szerintem 1 kg kávéból nem jön ki 150 adag főzet, hacsak nem a leggyengébb aromára van állítva.
gergo5991: nekünk mostanában ez a Costa kávé jött be a legjobban, ízben, erősségben is tökéletes [kép] . Ha nem netről akarod rendelni, jó áron van az EcoFamily üzleteiben is.
-
gergo5991
őstag
válasz
madagaszkar #5491 üzenetére
2en itthon eddig a delonghi kávéfozovel 160+ kávé főtt le 2 hónap alatt mióta megvan, megy a kávé tesztelgetés, eddig 1 kiló delonghi espresso prestige fogyott, 250 gramm lavazza oro, fél kiló julius meinl presidente, és most segafredo selezione crema van soron..aki tud ajánlani kávét nyugodtan jöhet, még most a tesztelési fázis megy, de eddig szerintem a legjobban a julius meinl izlett (7,50 ért ausztriábol szerezzük be szerintem elég jó árban van ), ez a segafredo crema se rossz, a lavazza oro tul gyenge és világos szinü volt
ennyi kv után amúgy kávéfőzéskor mikor már lefőzte a kávét, valami mozgás történik a gépben a kávé zaccot üríti vagy nem tudom, de nyikorog, mint nagyanyám 100éves mákdarálója. Valaki tipp hogy ezzel mit kéne kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged