- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atirag
őstag
válasz
ambushka #10009 üzenetére
Az egy melitta gép?
Ez egy ilyen gép elvileg . [link]
De még nagyon gondolkozol rajta mert sok helyen olvsom,hogy milyen jó kávét készít, de kb 2 évig működik és utána elromlik valami típus hiba miatt.atala : Igen eddig nem id láttam ilyet és nem is tudom miért csinálja máshogy.
-
atala
addikt
válasz
ambushka #9956 üzenetére
Jó választás.
Ajánlom a plusz menüben lévő Caffé Latte-t. Kb ugyan az mint a Cappuccino, csak ott előbb főzi a kávét, és utána adagolja rá a habot, ezálltal a hab kévé ízű lesz, nem sima tejhab. Én már csak ezt iszom, amikor habos kávéra vágyom.
A barna cukror egy részét rászórom a habra, és óvatosan átkeverem, így finom édes hab lesz.
Egyébként nekem előtte egy Jura volt, amivel macerás volt a cappuccino. Amikóta meg van a LatteGo-s gép, sokkal sűrűbben iszom habos kávét. -
FőDudu
veterán
válasz
ambushka #9795 üzenetére
Google forditoval:
There are many reasons why you should buy the DeLonghi Dinamica ECAM 353.75.W fully automatic coffee machine. First and foremost, the DeLonghi brand is known worldwide. In addition, it is a fully automatic coffee machine that is known for making excellent coffee. With this machine, making coffee is quick and easy. In addition, the DeLonghi Dinamica ECAM 353.75.W has an excellent warranty and a modern, elegant design that is sure to please you. For a fully automatic coffee machine, it is very affordable. All in all, there are many reasons to buy the DeLonghi Dinamica ECAM 353.75.W fully automatic coffee machine.
-
Szabász
csendes tag
válasz
ambushka #9785 üzenetére
Szia!
Ha erre is vonatkozik a kedvezmény én ezt venném, jobban néz ki szerintem és átlagosan jó, megbízható vélemények és a tejfelszívója nagyon praktikus hiszen akár a dobozból is működik, ezáltal nem kell külön tartály a különböző tejeknek. [link] 200K körül nagyon megéri. Most vettem észre fehérben 230K akciósan! -
FőDudu
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Crucial 240GB SSD eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest