- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
solyomsherif
csendes tag
válasz
Sebaj Fóbiás
üzenetére
Kijelölöd az elemet és fent a szalag menün a Create csoportban a Create part ikonra kattintasz. Ez réteges szerkezeteknél elvileg külön kezelhetővé alakítja a rétegeket, de falaknál én nem boldogultam vele. Az extrusionok ilyenkor például eltűnnek... Nem tudom a te esetedben mi fog történni, talán alkotóira bontja, és talán szerkeszthetők lesznek.
Off: Nekem az egész olyasmi mint régen az Archicadben a falak csatlakozása. Ha bizonyos szögtartományban találkoztak falak akkor csinált ilyen túlhúzáskat, néha kivágásokat. Anno sajnos ezt nem lehetett megoldani ez egyszerű program hiba volt, ezeket a program fejlődésével megszüntették.
Revitben a modify fülön a geometry alatt van egy wall join ikon. Az bénán találkozó falak esetén elkezdi felkínálni a csatlakoztatási lehetőségeket, és jó esetben megtaláljuk a nekünk megfelelőt. Ugyan ezt meg lehet csinálni gerendákkal, oszlopokkal. Naív kérdés, de nem kínál fel ott valami lehetőséget a csatlakozások variálására?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest