Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
gp A készítők nemrég megosztották velünk a hamarosan érkező játék launch trailerét.
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz solyomsherif #80 üzenetére
Szia!
In-place family, ahogy látom. Külön-külön tudnám is őket In-Place Editorral módosítani, de itt meg ugye nem tudok mindkettővel dolgozni, mert külön vannak. Próbáltam azt, hogy a tetején íves vágatú elemet kimásoltam, és a másik elemet editálva oda beillesztettem mellé (eredetivel azonos pozícióba) egy másolatot belőle, gondolván, hogy így majd ezzel az ideiglenes másolattal le tudom "Cut-olni" azt a kis hátomszög alapú kinyúlást, de persze nem ilyen egyszerű Nem is tudom hogy sikerült odamásolnom (valószínűleg nem oda másoltam), mert újra próbálva már hibát dob, hogy "Can't copy between ..".
Meg lehet azt valahogy csinálni, hogy ezeket az elemeket egy adott Family Instance-ekből önálló testekké alakítsuk át? Véglegesítve az Extrusion-öket, meg ilyesmi. Anno flash-ben asszem break-link néven futott ez az "önállósítás". Mivel ezekkel a fileokkal nem fog senki tovább dolgozni, talán valami ilyesmi megoldás lenne a legkézenfekvőbb.
Hű, ez a nyelvezet már nekem is fáj, inkább OFF-ba teszem.
u.i.: Igen, Magyarország.
Két bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hőszivattyu medencefűtés
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Canon IP7250, MG5450, MG5550, MG6450, MX925, IP8750, MG6350, MG7150, MX725
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Netfone
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mobil flották
- További aktív témák...