- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz
solyomsherif #80 üzenetére
Szia!
In-place family, ahogy látom. Külön-külön tudnám is őket In-Place Editorral módosítani, de itt meg ugye nem tudok mindkettővel dolgozni, mert külön vannak. Próbáltam azt, hogy a tetején íves vágatú elemet kimásoltam, és a másik elemet editálva oda beillesztettem mellé (eredetivel azonos pozícióba) egy másolatot belőle, gondolván, hogy így majd ezzel az ideiglenes másolattal le tudom "Cut-olni" azt a kis hátomszög alapú kinyúlást, de persze nem ilyen egyszerű
Nem is tudom hogy sikerült odamásolnom (valószínűleg nem oda másoltam), mert újra próbálva már hibát dob, hogy "Can't copy between ..".
Meg lehet azt valahogy csinálni, hogy ezeket az elemeket egy adott Family Instance-ekből önálló testekké alakítsuk át? Véglegesítve az Extrusion-öket, meg ilyesmi. Anno flash-ben asszem break-link néven futott ez az "önállósítás". Mivel ezekkel a fileokkal nem fog senki tovább dolgozni, talán valami ilyesmi megoldás lenne a legkézenfekvőbb.
Hű, ez a nyelvezet már nekem is fáj, inkább OFF-ba teszem.
u.i.: Igen, Magyarország.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged