Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- iPhone topik
- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Csokornyi S25 Ultra renderkép érkezett
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Ezúttal versenyeztette a cégeket a következő PlayStation kapcsán a Sony
ph A Reuters szerint az Intel versenyben is volt, de végül elbuktak az AMD-vel szemben.
-
Az Amazonnak gyárt AI-chipeket az Intel, leállnak a gyárépítések
it Leszerződtek: az Intel chipgyártó részlege egyedi AI-chipeket gyárt majd az Amazon felhős részlegének.
-
Ma megérkeznek az alternatív alkalmazásboltok az iPadekre is
ma Szeptember 16-tól az iPadOS 18-at futtató Apple táblagépekre is telepíthető külső alkalmazásbolt, illetve alternatív böngésző is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lien
tag
En 3 eve amikor eloszor Budapestre jottem 1 ev tapasztalattal (gepesz tervezoi munkakorben!) br. 350-420e forintos savban voltam. Ahol dolgoztam ott elottem nem volt gepesz modellezo de most mar van/letezik ilyen ember es szerintem kevesebbet kaphat 350-nel ami kedvezmenyek nelkul netto 230e forint.
Videken pedig kb az a legtobb szokas, hogy ami Budapesten a netto fizetesed, az videken a bruttod, nagyon nagy realitas alapja van ennek, tehat 230 brutto es 160e koruli nettot kapsz.
A ceg akikkel kint voltam meg kikuldeteses szemely kent voltam veluk ami azt jelentette, hogy volt magyar fizetesem es volt nemet, mindegyik bejelentve. Lenyegeben diplomas emberek kent voltunk eladva technikusi munkakorben, fel ev alatt nagyjabol kicsit tobb, mint 500 nettora tornaszott fel a fizum de nem kellett szallasert, munkaba jarasert semmit sem fizetni ami belegondolva nem olyen rossz. Nemet nyelvtudassal pedig emelkedett volna a love.
Viszont en most probalnek magyar ceget kikerulve jelentkezni, ha minden kotel szakad ugyan oda vissza lehet menni, legalabb percre elszamolva fizetnek ami azert ritkasag. 😃
Egyik nagy epitoipari kulfoldi multinal a habi BIM munkara diplomaval lehet kapni ilyen netto 400+ folotti osszeget es egyaltalan nem kell megszakadnod(minimalis tapasztalat kell, dolgoztal mar revitben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hosszabb bemutatót kapott a Starfield: Shattered Space
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Metal topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - kaparintsd meg már most!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Fallout 4 Pip-Boy edition
- EREDETI - CHOICE - BUNDLE - STEAM KULCSOK - UPDATE!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen