Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laca 012

őstag

válasz Warter #7194 üzenetére

Sajnos iPont ismerve, ha nincs konkrét fizikai baja a lapnak, akkor is ha esetleg indok nélkül visszaveszik 30 nap múlva fizetik csak vissza az árát..
    Ugyanígy jártam anno az ASUS RT-N16 routerrel, ami gyárilag festéshibás is volt, meg nem is az volt a "belseje", amit a tesztekben írtak..

Szóval ez mindenképp elég szopás, ráadásul van még egy nyűg vele amit eddig nem is mondtam, mégpedig az, hogy amikor indul, a bekapcsolás után kb (minimum) 10másodpercet vár, mire a BIOS kezdőképe egyáltalán megjelenik.. (Nesze ultragyors UEFI boot..) Aztán utána már tölt, de az addig eltelt idő egy örökkévalóságnak tűnik..
    Olyan ez, mint amikor a GSEJT-en be van kapcsolva az IDE-SATA átalakító és keresi a merevlemezeket. De ott legalább tudom miért csinálja..

Szóval ha csak nem ilyen hibával viszem vissza, hogy nem engedi a fele (vagy több) funkciót átállítás után elmenteni a bios, meg hosszú ideig indul (szerintem pont a fo$ bios miatt)....

Ezzel meg igazából visszavihetem később is, hátha késve ugyan de valami drivert , meg esetleg egy működő biost mégis összekaparnak 1-2 hónap alatt. Ha nem, akkor meg kivárom a garis ügyintézést és ennyi..

Csak ez is egy olyan hülyeség, hogy tuti először visszahozzák a lapot, hogy "Há' működik ez!! Mit akar a tudatlan User-Looser? " És ha biztosra akarok menni, ott kell majd alkudozni, hogy akkor próbáljuk már ki a helyszínen, hogy ne kelljen többször odautazgatnom ugyanazért... Aztán visszaviszik újra a szervizbe...stb. Szóval mivel nem az első ilyen ügyintézésem, sajnos tudom mire számítsak. :K

Új hozzászólás Aktív témák