- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
yakuza.tora
addikt
válasz
hakos1987 #29976 üzenetére
Az X2-n EK blokk van, a radi 2 db MO-RA2, amit 7db 12-es AC "L" venti legyezget. A rendszerben egyenlőre 2db Hitachi Ultrastar™ A7K1000 vinyó van bekötve, amin Zern blokk van. A szivattyú pedig egy 3-as fokozaton járatott D5.
És "természetesen" high-flow csatik. -
AtiGef
senior tag
válasz
hakos1987 #29760 üzenetére
Ez így van
Nekem voltak néha kilengéseim 7950GT(megbántam)
Azért most ha megnézitek X1950-es széria még ma is helyt tud állni ellenben a 7900-as szériával. Mindig is Ati párti voltam és az is maradok. Arról ne is beszéljünk, hogy az AMD-ATI, a felhasználó érdekeit és nézi nem úgy mint a drágalátos Nvidia.
Persze nekem nincs pénzem HD3870X2-re de azért ez a kis HD3850 is nagyon szépen megy, gond nélkül. Azért egy 9600GT 1 éven belül sehol se lesz.
Csak ennyi.
ATI-ja csak annak lesz aki meg érdemli!Éljen soká
-
katt777
félisten
válasz
hakos1987 #29433 üzenetére
C2D kell oda EIST-tel. Nekem bevált. No meg persze 3GHz körüli proci sebesség.
V1d0N: Tegnap volt utoljára. Tesztoldalamon ott van Hardver/RivaTuner menü alatt.
FeRRaR1: Köszi!
Meg a közv. linkeket is, de sztem még jobb, ha megnézi, miképp is kell beállítani, mielőtt elállít valamit.
SpZ: Felveheti bármelyik, de mind legyőzetik. (Tesztek az oldalamon.)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hakos1987 #28964 üzenetére
jonagyot mindenki!!
hakos1987:nemtudom,lehet megválaszolták a kérdésedet,de válaszolnék énis(Radeon 3870 X2-m van nekemis,de Sapphire kivitel)
nekem nem mászik fel a diódám hőfoka.tartja a VRAM hőfokát!(megnéztem 6,5óra Hellgate:London [DX10ben]után).....nemlehet hogy a hűtő progid(RivaTuner) mégsincs jól belőve? -
zozoz1
aktív tag
válasz
hakos1987 #28968 üzenetére
Akkor mégsem működik a dolog. Most hogy írod, nekem is egyszer sikerült két venti értéket kicsiholnom. Egy alapot, és egy terheltet. De nem léptetett.
De 80°c sok. Vagy tényleg lekellene venni a hűtőt és visszarakni újra, jó hőzsírral, vagy nem megy egyszerűen megfelelő fördulaton a fan. Nézd már meg terhelés alatt, mit pörög a fan!!!!!! (everest/megjelenítés/GPU) A GPU CV alatt....Thrawn 50Mhz az pár % . Azért nem érdemes nyüglődni. 10-15%felett már elgondolkodtató
-
katt777
félisten
válasz
hakos1987 #28937 üzenetére
Nocsak, mégis beindult? Mondok neked egyet: 85°C fölött tedd 100%-ra, 45 alatt pedig 40%-ra, közte állítsd úgy, hogy egyre kisebb sávokban, egyre jobban pörgesd a ventit. Így, ha fel is melegszik, gyorsan visszahűl.
- = Zk = -: Már rég elküldtem, csak 3 percig tartott, mire bejött az oldal. Meg írtam is, hogy küldöm. Kéznél nem volt, de tudtam, honnan szedtem le.
-
katt777
félisten
válasz
hakos1987 #28926 üzenetére
Monitorozod RivaTunerrel? Amúgy mintha hibás lenne a karid. Bár ha Zk-nál is, ráadásul nem is ugyanaz a gyártmány... Sajna csak RivaTuner vagy ATT beállításban tudok segíteni, ha már ilyen X2 probléma van, azzal még nem találkoztam, ahogy ilyen VGA-val sem személyesen.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hakos1987 #28922 üzenetére
hello mki!!
üdv az X2 táborban
nos.a ventihez közelebbit érzékeli(nálam legalábbis)....
ugyanis 3-4 óra hellgate(dx10) után everest szerint 1.GPU:47fok,mig a másik 53-54!
és alapnak az 55öt adtam meg...(ugyanis rohattul melegszik a kicsike,nekedis netán?)
félek milessz nyáronszia katt777
:nekem nemlehet kiválasztani melyik alapján vezéreljen..lehet én vok a balga
-
zozoz1
aktív tag
-
katt777
félisten
válasz
hakos1987 #28904 üzenetére
Power User részben a RivaTuner Fan értékét 3-ra kell átírni, utána dupla kattintással kapcsolhatod a mezőket low level fan-ben. (No meg persze engedélyezni kell, és indításkor alkalmazni.) Próbáld ki, mennie kell, bár lehet, hogy X2 és OC sok neki. Egyébként nagyon durvák ezek a hőértékek. Egyáltalán van 2D módod?
-
zozoz1
aktív tag
válasz
hakos1987 #28900 üzenetére
Ugyan úgy jártál mint én. Nekem sem volt thresholds settings. Felraktam egy régebbi version-t azon kijött de nem szabályzott ott sem. Felejtsd el a rivatunert. Nem műkszik a mi karinknál. Bios-ban moodoltam én is.Katt777 ugyan ez volt a gond nálam is. Akkor is hitetlenkedtél, pedig tényleg ez a gond amit a hakos 1987 ír. Végül feladtam, és bios-ban megoldottam...
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz
hakos1987 #28525 üzenetére
X2-höz jár az átalakító, ha csak ki nem lopták a dobozból, ahogy CF-híddal szokták Mo-on (meg minden mással, ami külön is értékesíthető). Ilyen átalakítót aztán (mint a hivatalosan nem forgalmazott CF hidat, amelyből tehát csak lopottat kaphatsz) vehetsz boltban, vagy webshopban.
2900XT-nek tudtommal volt valami spéci kialakítási baja, azt még Guru3D-n is megfaragott tápcsatival tesztelték. De nézd meg ott, biztosan találsz X2 bemutatót, és az totál részletes, bemutató képekkel.FeRRaR1 és Furkoo: Nono! Az nV VGA-gyártási filozófiája egy dolog (korszerűség helyet gyorsaság, illetve könnyebb programozhatóság, lényegében ezért könnyebb erre optimalizálni bármit), de azért az már ezelőtt is kiderült (C8.5, ugye), hogy nem feltétlenül a játékokat írják nV-ra, hanem jóval nagyobb eséllyel szar az ATI drivere. Nem vagyok nV-s, csak ez a tény.
-
katt777
félisten
válasz
hakos1987 #28500 üzenetére
Van itt egy csomó válasz, 8.6-ra épp az imént írtam. MSI-hez mindenképpen MSI driver ajánlott, ha már feltétlenül MSI-t akarsz.
Röviden: több GPU-t semmi nem kezel normálisan, tuning megy 6+8 pines táppal, 3870 10-12%-ot bír +ban. Meleg lesz, extra hűtőt rá nem kapsz. Eredményeket találsz 3D topicokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- HP OMEN 3080Ti
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest