- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
_Volkovy_ #1357 üzenetére
Mondom, nem gázoltál bele semmibe, nincsenek érzelmi kötődéseim az ATI-hoz.
Igen, az lehet, hogy udvariatlan dolog, hogy egy szorrit nem nyögtek ki, de ez a probléma alapjainak a megismeréséhez nem vezetne közelebb.
Nincs megbántódás, csak az éledező pánikhangulat helyett én a logikus gondolkodást serkenteném egy picit a topicon.
(Persze ettől, még lehet, hogy mire hazamegyek, az én második X900XTX-em is megadja magát...)
-
AirBooms
addikt
válasz
_Volkovy_ #1351 üzenetére
Én nagyon nem értek veled egyet. Nem tudom, miért lenne mindegyik karinak ugyanaz a baja? Ezt az állítást (vagy gondolkodást) mi igazolja?
A négy eset között csak annyi az összefüggés, hogy XTX volt mindegyik és világít a T_Fault LED. A három kártyából egyet fizikai behatás ért, ettől megrepedt az egyik MOSFET, következmény: T_Fault LED
Valakit gerinctelennek nevezni ez alapján? Hmm, hát nem tudom...
(Nem védem az ATI-t, de szerintem túl kevesett tudunk a négy kártyából háromnak az elhalálozásáról ahhoz, hogy ítélkezzünk. Az ismert - az enyém - kareszhalál miatt pedig titira nem ők a hibásak) -
válasz
_Volkovy_ #1345 üzenetére
Írtam nekik emailt, van is hibajegyem náluk, de Work in Progress státuszban van. Eddig még csak azt kérdezték vissza, hogy milyen driverrel próbálom.... aztán hogy tudom e tesztelni más környezetben? Az már megvolt, hisz a Magicomp szervízében 3 különböző táppal és deszkával sem ment...
-
deicide
veterán
válasz
_Volkovy_ #1319 üzenetére
hát, a garanciának működnie kell, lévén én semmit nem csináltam a kártyával, csak hűtőt cseréltem rajta, de az új hűtővel is ment majd' 1 hónapot. Aztán a derült égből. Most visszaraktam rá a gyárit, oszt olyan mintha új lenne, csak nem működik.
lehet hogy hőmérséklet, de mindig 30-40 fok körül ment a gpu és a ramok, egyedül az atitoolban legfelül levő hőmérséklet értéke volt magas, az 80 körül volt mindig, lehet, hogy a légáramlás hiánya a házban megfőzött rajta valamit, mert van ez a lila kis híd, ami gondolom a feszültségstabilizátorokat hűti, az rendes esetben léghűtés mellett valamelyest hidegebb lenne, de vizzel túlmelegedhet...viszont ettől azért még legyen garos a dolog.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest