- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android szakmai topik
- Garmin topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
1: Játékokban nagyobb teljesítménynövekedés volt CF-ben, mint 3DMarkokban. (Ha persze a game nem támogatja, ez nem számít.) nV-ban driver téren sokkal több a gebasz.
2: A 8800GT-nél olcsóbb 2 db használt 1950XT, ez matematikai és piaci tény, utóbbiak CF-ben gyorsabbak, ez meg a tesztekből kiszámolható.
3: 101-edszer: Ha nem tudom eladni a régit, cseszhetem, mennyi +ért kapnék 1 újat. Akkor inkább kis befektetés, és még sokáig használhatom a konfigot. Most ki nem érti a másikat?Mert az (egyébként /pill téves) elmélet ismeretétől nem lesz gyorsabb a gépem.
4: A hőmérséklet okozta gondokat az előbb cáfoltam, tápom meg direkt CF-es, ráadásul egy GTS SLI v. GTX sem fogyaszt keveset.Még mindig nem tudom, miért nem lehet feltelepíten a 7.11 Avivo-t Vista64-re. Azt írja ki, nincs mit telepíteni. Valaki? (Frissen telepítettem a Vistát újra egy hülye program belecseszése után, amit csak a rendszermentés után vettem észre.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest