- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android szakmai topik
- Garmin topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
katt777 #5710 üzenetére
Itt a PH apróba egyre gyakoribb az előreutalás, utaltak nekem is, és utaltam én is előre nincs ezzel semmi gond.
Ha egy hardver jól működik, akkor azzal nem lehet probléma másutt sem. Aki tőlem megvette az XT kártyámat egyből hívott, hogy szemetel a kép és most mi lesz, már majdnem ott tartottunk hogy vegyem vissza tőle mire kiderült hogy egyszerűen gagyi alaplapja(Asrock) volt és a túlhúzott c2d-je miatt volt az egész.
Elég sok mindent eladtam már és vettem is, de eddig csak pozitívan tudok róla beszélni. Idiótáknak meg nem szabad eladni semmit, erre rájössz az illető mentalításából.
Én a helyedben megpróbálnám, jelenleg most én is egy tartalék géppel netezek, mert ma vitték el a jó kis X2 3800+ prockómat a BE pedig csak kedden jön meg.
Gondold át a helyzetet és lesz remény egy 3870-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest